Maddi sıkıntımız yok çok şükür.Maddi durumunuz nasil?
Ama yine de 15 günde yapılan bir saatlik bir maç için gereksiz geldi bana. Normal şortla oynanmıyor mu bu tenis yani. Normal de futbol için giydiği şortlar da var.maddi kaygim olmasa ben de hobime ozel seylere para verirken acimazdim.
bizim evde de para hep ortada olurdu. hatta babam bide bizim odamiza koyar kuzenlerime de orda para var lazım olursa alın sormayın ama yetmezse de gelin isteyin derdi.
bana bosa kiziyosunuz gibi geldi biraz.
Ama kolay kazanılmıyor ki o para. Bazen gece bile işe çağrıldığı oluyor. Bir hafta uykusuz gezdiği oluyor. Harcadığı kendi parası ama ben bile acıyorum o paraya.varki harcıyor adam
fakir yorumu
Ama yine de 15 günde yapılan bir saatlik bir maç için gereksiz geldi bana. Normal şortla oynanmıyor mu bu tenis yani. Normal de futbol için giydiği şortlar da var.
Ama kolay kazanılmıyor ki o para. Bazen gece bile işe çağrıldığı oluyor. Bir hafta uykusuz gezdiği oluyor. Harcadığı kendi parası ama ben bile acıyorum o paraya.
Haklısınız belki de. Farklı fikirleri duymak iyi oluyor. Teşekkürler.ama sortun icine top koyuyolar. dediginiz sortlar olmaz büyük ihtimalle. benim esim dese cok pis kavga ederdim karışma aldığıma diye. ben anlayış olarak yarım saatte olsa senede bir de olsa almışken iyisini kalitelisini almak isterim.
ha bunlarin uzerine ikinci üçüncü dördüncü alirsa sorun olabilir. ama birer taneyse malzemeler bence bosverin.
Ama kolay kazanılmıyor ki o para. Bazen gece bile işe çağrıldığı oluyor. Bir hafta uykusuz gezdiği oluyor. Harcadığı kendi parası ama ben bile acıyorum o paraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?