• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerin kafaları neden hep sonra dank eder?

krkyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
250
2
46
Eskişehir
$Ajc2IOkCIAA3pLX.webp
bu erkekleri anlamak cidden de zor arkadaşlar
hep sonradan anlarlar kıymetimizi
yada yaptıkları hataları zamanında düzeltmezler de nice zaman sonra akılları başına gelir .
anlaması zor yaratıklar :ssz:

Eki Görüntüle 336476
bu erkekleri anlamak cidden de zor arkadaşlar
hep sonradan anlarlar kıymetimizi
yada yaptıkları hataları zamanında düzeltmezler de nice zaman sonra akılları başına gelir .
anlaması zor yaratıklar :ssz:

Doğru söze ne denir, erkeklerin jetonları hep geç düşüyor! İlk ayrıldığımızda hep biz üzülüyoruz, onlar takmıyorum havalarında oluyorlar ama aylar geçtikçe durum tersine dönüyor. Bunun bir sürü nedeni var ama bence en önemlisi erkeklerin duygusal zekalarının sıfıra yakın olması...

bunların beyninden örnek parça alınıp incelenmesi gerek ama yaparlar mı bilmiyorum :)

yemin ediyorum işleyiş yüzde yüz farklı

salaklar demiyorum işleyiş farklı..bu yüzden bazen fazla salak bazense fazla zeki oluyorlar :)

bunların beyninden örnek parça alınıp incelenmesi gerek ama yaparlar mı bilmiyorum :)

Parça alınabilecek bir beyne sahip olduklarından şüpheliyim! Şaka bir yana :)

Sanırım biz kadınlar çok fazla özveride bulunuyoruz. Çok seviyoruz, içten ve samimi... Karşılığını tam olarak alamayınca üzülüyor, soğuyoruz ve belki de ilişki bitiyor. Erkeklerse biraz daha ağırdan alıyorlar ve özverimizi, fedakarlığımızı sanki görevimizmiş gibi algılıyorlar; onların da karşılığında bir şeyler yapmaları gerektiğini bilmiyorlar. Anneleri gibi koşulsuz sevgi ve hizmet bekliyorlar. Biraz geç olsa da anneleri olmadığımızı anlıyorlar!

niye kadınlar kulübü gibi erkekler kulübü yok belkim onlarda konusuyordur bizim gibi

karşılaştığım bi çok erkekte bunu görüyorum,
ilk başta galiba rahatlıyorlar :1:
sonra da tam bizde atlattık o acıyı dediğimiz anda kedi gibi arıyolar :ssz:

onlar her seyin üstünde gelebiliriz düşüncesiyle hareket ediyorlar ..
ilk ay zorlanıyorlar ama yılmak yok diyorlar ..
ikinci ay nasıl dayanacaklarını bilemez hale geliyorlar
sonraki ay dankkk:D

benımkının 4 yıl oldu hala dank etmedı kafası ne zaman edecek acaba....ben kafayı bozuncamı

valla şekerim bende 2 yıllık evliyim henüz herhangi konuda eşimin kafası dank etmiş değil....
hayır aynı şeylerle besleniyoruz aynı suyu içiyoruz aynı oksijeni yakıyoruz amaaaaaa bu adam delirtiyo yaaaaaaaaaa.....
kırıcam kafasını dank neymiş anlıcak yakında....

valla şekerim bende 2 yıllık evliyim henüz herhangi konuda eşimin kafası dank etmiş değil....
hayır aynı şeylerle besleniyoruz aynı suyu içiyoruz aynı oksijeni yakıyoruz amaaaaaa bu adam delirtiyo yaaaaaaaaaa.....
kırıcam kafasını dank neymiş anlıcak yakında....

valla ben de benımkı ne 4 yıldır kendımı anlatamadım.... olmadı..askere gıderse sen kıymetlenırsın senı anlar sana düşer dedıler...1ay 1haftadır askerde...hala bişey yok ve olacagınada umıdım zerre kadar yok...bosa kurek cekıyoruz canım..anlayacak adam sımdıye kadar kac kez anlamıstı...

valla ben de benımkı ne 4 yıldır kendımı anlatamadım.... olmadı..askere gıderse sen kıymetlenırsın senı anlar sana düşer dedıler...1ay 1haftadır askerde...hala bişey yok ve olacagınada umıdım zerre kadar yok...bosa kurek cekıyoruz canım..anlayacak adam sımdıye kadar kac kez anlamıstı...

aynen eşimide tsk bile değiştiremedi.....
kısa dönem yaptı ondanmı acaba bide uzunmu gitse bilemedim şimdi...

Eşimden boşanma dönemimde bana psikologum anlatmıştı. Erkekler ilk boşandıkları gün omuzlarından büyük bir yük kalkmış, hayata yeniden gelmiş gibi hissederlermiş. Bu süreç 1-2 ay daha devam edermiş. 2-3 ay sonra sizi aramaya, aldığı karardan pişman olmaya, 6 aydan sonrada size geri dönmeye çalışırlarmış. Gerçekten aynısı oldu bizdede, bana 6 ay değilde 1 yıl sonra geri dönmeye çalıştı. En güzeli erkekler gibi duygusuz davranıp, hiçbirini önemsememek.Ben artık böyle yapıyorum:kkk::12::21::64:

Eşimden boşanma dönemimde bana psikologum anlatmıştı. Erkekler ilk boşandıkları gün omuzlarından büyük bir yük kalkmış, hayata yeniden gelmiş gibi hissederlermiş. Bu süreç 1-2 ay daha devam edermiş. 2-3 ay sonra sizi aramaya, aldığı karardan pişman olmaya, 6 aydan sonrada size geri dönmeye çalışırlarmış. Gerçekten aynısı oldu bizdede, bana 6 ay değilde 1 yıl sonra geri dönmeye çalıştı. En güzeli erkekler gibi duygusuz davranıp, hiçbirini önemsememek.Ben artık böyle yapıyorum:kkk::12::21::64:

Ayrıca erkekler kadınlara göre boşandıktan sonra 10 misli daha fazla intihar etme olasılığına sahipmiş , doğru mudur bilmem :26:

Ayrıca erkekler kadınlara göre boşandıktan sonra 10 misli daha fazla intihar etme olasılığına sahipmiş , doğru mudur bilmem :26:

Tek bildiğim, ayrılık süreci kadın için zor geçiyor erkek çok mutlu oluyor. Ayrılık sonrası kadın belli bir süre sonra toparlanıyor, erkek bozuluyor. Beter olsun erkekler :D :47::128:

Back
X