Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 336476
bu erkekleri anlamak cidden de zor arkadaşlar
hep sonradan anlarlar kıymetimizi
yada yaptıkları hataları zamanında düzeltmezler de nice zaman sonra akılları başına gelir .
anlaması zor yaratıklar![]()
bunların beyninden örnek parça alınıp incelenmesi gerek ama yaparlar mı bilmiyorum :)
niye kadınlar kulübü gibi erkekler kulübü yok belkim onlarda konusuyordur bizim gibi
canım cevabı çok basit kadınlar kadar zeki degiller geç anlıyolar genelded e yanlış anlıyorlaEki Görüntüle 336476
bu erkekleri anlamak cidden de zor arkadaşlar
hep sonradan anlarlar kıymetimizi
yada yaptıkları hataları zamanında düzeltmezler de nice zaman sonra akılları başına gelir .
Anlaması zor yaratıklar![]()
valla şekerim bende 2 yıllık evliyim henüz herhangi konuda eşimin kafası dank etmiş değil....
hayır aynı şeylerle besleniyoruz aynı suyu içiyoruz aynı oksijeni yakıyoruz amaaaaaa bu adam delirtiyo yaaaaaaaaaa.....
kırıcam kafasını dank neymiş anlıcak yakında....
valla ben de benımkı ne 4 yıldır kendımı anlatamadım.... olmadı..askere gıderse sen kıymetlenırsın senı anlar sana düşer dedıler...1ay 1haftadır askerde...hala bişey yok ve olacagınada umıdım zerre kadar yok...bosa kurek cekıyoruz canım..anlayacak adam sımdıye kadar kac kez anlamıstı...
Eşimden boşanma dönemimde bana psikologum anlatmıştı. Erkekler ilk boşandıkları gün omuzlarından büyük bir yük kalkmış, hayata yeniden gelmiş gibi hissederlermiş. Bu süreç 1-2 ay daha devam edermiş. 2-3 ay sonra sizi aramaya, aldığı karardan pişman olmaya, 6 aydan sonrada size geri dönmeye çalışırlarmış. Gerçekten aynısı oldu bizdede, bana 6 ay değilde 1 yıl sonra geri dönmeye çalıştı. En güzeli erkekler gibi duygusuz davranıp, hiçbirini önemsememek.Ben artık böyle yapıyorum![]()
Ayrıca erkekler kadınlara göre boşandıktan sonra 10 misli daha fazla intihar etme olasılığına sahipmiş , doğru mudur bilmem :26: