Erteleme alışkanlığım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahaa sorma, resmen huy oldu üzerime yapıştı. :d çözümünü bulursan alıntıla kuzum :)

5 saniye kuralını uygulamaya devam ediyorum. Aklıma gelen şeyleri ilk 5 saniyede yapmaya çalışıyorum.

Tosia,beş saniye kuralını okudum uygulamaya çalıştım,daha 4 saniye var derken saniye bitti ya la. Zaman geçti diye oturmaya devam etti başka fikirler yok mu?

Tamam itiraf ediyorum bazı şeylerde benim de oyle oldu
O zaman sana kaizen metodu şart olmuş artık, benim gibi müzmin erteleyicisin.
İyice özünü kavrayayım da işin sana da anlatacağım söz.
Of çok güldürüyorsun beni

Canımsın,bekleyecem. Oturmaya devam ederek.

Ben cidden kendimle savaşıyorum sabahtan beri ya. Balkon yıkamak mı aklıma geldi, hemen kalkıp yıkıyorum. Hiç canım istemese bile kendimi kazıyorum adeta oturduğum koltuktan. Öyle öyle ertelememeyi öğrenmeye çalışıyorum. Ve farkettim ki yapmam gereken şeyleri yapıp sonra dinlenince gerçekten dinlenmiş hissediyorum. Kafamın içinde kırk tilki dönmediği için kafam da dinleniyor.
Tabi bu ne kadar böyle sürer bilmiyorum, bugün kızımın babaannesi yanımızdaydı o kızımla oynarken zaman bulabildim. Yalnızken ne yapacağıma dair hala fikrim yok.

Bak aklıma ütü geldi tosia kanıma girme bak. Bunu yazarken 5 saniye bitti

Ama Allah için bugün bende kendimi zorladim,temizlik yaptım. Ütü kaldi,sanırım üç ay kadar bekleyecek

Önce bir elinden telefonu bırak bi iş aklına geldiği zaman
Bi de oturup sayma üçün beşin hesabını yapmıyoruz, 5 saniye olmaz 10 saniye olur. Kalk çabuk işini gücünü yap

Önce bir elinden telefonu bırak bi iş aklına geldiği zaman
Bi de oturup sayma üçün beşin hesabını yapmıyoruz, 5 saniye olmaz 10 saniye olur. Kalk çabuk işini gücünü yap
Utuyu bitirdim diye yazmam mi buraya,bekle on dakka sonra gör. Bebek kıyafeti dolu amma pincik pincik neyse olsun kalkiyom.

Tam benlik bir konu
Eşim olmasa evde uğraştıran yemek bile yapmam o derece. Eşim nöbette olduğu günler açım resmen çünkü kalkıp yemek yapmak zor geliyor.
Çalıştığım zamanlar hızlı , titiz ve çalışkan olarak bilinirdim. Bu durumda beni şaşırtırdı . Keşke kendime de böyle olabilsem . Ama yıllardır böyleyim belki ilerleyen zamanlarda değişebilirim.

Ben de böyle değişirim diye diye bir baktım ki yıllar geçmiş.
Kendiliğinden düzelecek birşey olduğunu zannetmiyorum, alışkanlıklar kolay değişmiyor. Umarım başarırız bir gün bundan kurtulmayi.

ben yorgun olmasam bile boyleyim tosia. evdeyken hep uzaniyorum oturdugum nadirdir
ama sonra gecenin bi yarisi, mutfak dolabi banyo yerdeki taslari ovmuslugum var. hic ortam, ayarim yok. sende depresyon varsa, bende de kisilik bozuklugu var

off ben de aynı valla, gecenin bir yarısı olmadık şeyler yapıyorum hele sinirliysem ev bal dök yala :)
Ama işte çok özeniyorum böyle tertipli düzenli hanımlara. Ben de onlar gibi olmak istiyorum

off ben de aynı valla, gecenin bir yarısı olmadık şeyler yapıyorum hele sinirliysem ev bal dök yala :)
Ama işte çok özeniyorum böyle tertipli düzenli hanımlara. Ben de onlar gibi olmak istiyorum
bana zaten kimse gelmiyo. gunduz yokum aksamda habire uzaniyorum taslar parliyo yeter

bana zaten kimse gelmiyo. gunduz yokum aksamda habire uzaniyorum taslar parliyo yeter

ben sadece kendi huzurum için istiyorum ya. Bana da kimse gelmez pek, gelen de laf söylemez. Zaten sadece temizlik olsa neyse ev işi sevmiyorum derim ama her konuda böyleyim iş ve kızım dışında. Toparlayacağım kendimi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…