- 8 Ocak 2020
- 295
- 534
- 23
- 32
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Yani durduk yere boyle davranmadigim ve baska saygisizlik yapmadigim icin kizmiyor sadece ailesinin boyle davranmasi ve onun arada kaldigini hissetmesi onu uzdugu icin bazen sinirleniyor ama yapacak bisey yok duzgun davranana bende duzgun davranirim artik onunda sinirlenmesi pek umrumda olmuyo bu konuda acikcasi, isteyen sinirlenebilir benim delirmemden onemli degil hicbisey.Eşin nediyor kizmiyormu sana boyle davraniyorsun diye
Umrumda değil, bana insan değilsin dedi, köpek gibi muamele eden birine ben çok fazla bile şans verdim, e artık yeter, oğlu gitsin görsün, benim için geri dönüşü yokBen görüşmeyi minimuma indirdim , ama huzurum hala yok bu durum eşinize bağlı eğer oda sorunluysa huzuru yakalamanız çok zor
Çok üzücüBen 6 yıldır görüşmüyorum, beni 1 senede hastalık sahibi yaptılar çünkü. Ama sanki hiçbir şey yapmamışlar gibi eşimle konuştuklarında beni çok sevdiklerini vs söylüyorlardı sanki sıkıntılı olan taraf benmişim gibi. Eşim 6 sene sonunda birlikte gidelim seneye tatilde yanlarına gibi cümleler kurmaya başladı. Bir yanın üzülsede sakın duruşunu bozma tavsiyem, affedersen görüş tabi ama eşine üzülüp az da olsa görüşeyim deme bence . Benim fikrim yüz bulup aynı konuma getirirler insanı hiç gerek yok üzmeye ama eşin onaylasada gergin bir durum allah yardımcın olsun
Bizdede esim ailesi ile gorusmez ben kendimi parcalarim ara konus et die ama ben gorusurum hergun hemde ararlar ararim mesajlasiriz ama esim gorusmediginden bazensorunlar yasiyoruz esimde annesi felan engelledirBugün 1 senelik sabrımın sonuna geldim ve eş annesiyle artık görüşmeyeceğim, 1 senedir bana yaptıklarını düzelir diye içime attım ama yok düzelmeyecek, bugün de bana attığı mesajlara karşılık verdim ve ipleri kopardım, kp vs sıkıntım yok ama onları görünce eş anneside göreceğim için hiç biriyle görüşmemeye karar verdim, yoksa hem beden hem ruh sağlığımdan olacağım.
Var mı görüşmeyen ve huzurlu olan?
Benzer bir dram da benimkisi.En iyisi yine bayramdan bayrama.Kv açısından bakacak olursak çoğu kv gelinim iyi demez denk gelmedim.İyi diyenin de gerçek düşüncesi değildi.Ben 6 yıldır görüşmüyorum, beni 1 senede hastalık sahibi yaptılar çünkü. Ama sanki hiçbir şey yapmamışlar gibi eşimle konuştuklarında beni çok sevdiklerini vs söylüyorlardı sanki sıkıntılı olan taraf benmişim gibi. Eşim 6 sene sonunda birlikte gidelim seneye tatilde yanlarına gibi cümleler kurmaya başladı. Bir yanın üzülsede sakın duruşunu bozma tavsiyem, affedersen görüş tabi ama eşine üzülüp az da olsa görüşeyim deme bence . Benim fikrim yüz bulup aynı konuma getirirler insanı hiç gerek yok üzmeye ama eşin onaylasada gergin bir durum allah yardımcın olsun
Usulünce artık rahat verip gitmeyi defolmak demek istemiyorum ama düşünmüyorlar mı? Nasıl insanlar ya!Ahh okadar uzun ki bunun cevabi. 2 aylik evliyken geldiler ameliyat icin ve 7 ay kaldilar ilk baslarda cok iyiydim ama sonra yanlarinda oturmamaya basladim katlanamiyordum daha fazla cok anlayissizlar anlatsam sayfalara sigmaz yaptiklari. Simdi ise sadece aksam yemeginde goruyorum onlari sonrada odama cekiliyorum bazen cay iciyorum cok az konusarak olabildigince az muhattap oluyorum kendi ruh sagligim icin yine de beni icten ice öldürüyor varliklari
Kaynanan kotu birimiydi neden istemedineşimin annesi 87 yaşında. Evlendiğimizin ilk haftası büyük görümcem beni arayıp bizde adettir kv davet edilir dedi bende salak gibi yedim davet ettim. Tam 50 gün kaldı. Kardeşimin düğünü olmasa başka bir şehire gidecek olmasam kesinlikle çok daha uzun kalacaktı.
ilk başlarda annene bakmak istemiyorlar bize kakalama peşindeler diye diye dilimde tüy bitti. Eşim hep onları savundu. Annesi için olmayacak şeylerde bile kavga etti. 7 aylık evliydim 5 aylık kadar hamileyken nerdeyse 5.5 ay bizde kalkmıştı toplamda. Benim annem yok vefat etti hayatta olsaydı eminim o koymuştu kv kapıya! Yada beni çekip almıştı hooopne oluyoruz diye! Sonra bebeğim oldu 4.5 aylıkken bir ay kalmaya geldi. En sonunda eşimle büyük kavga ettim ya annen ya ben diye. Yeğenleri olan görümceler bir kere kapıdan bile uğramazken anneleri bizdeyken her haftasonu plansız programsız habersiz damlarlardı. 25 Temmuz o büyük gün geldiler aldılar sonunda annelerini. Bendeyken ev tutulsun bu kadına bakıcı koyalım dediğimizde görümcelerim benim ölümü çiğnemeden anneme öyle birşey yapılamaz diyordu. Bizden 25 Temmuz günü aldılar toplam üç hafta iki görümcede kaldı Ağustos sonu ev tutuldukendileri bile bakamadı. Sonuçta artık kendileriyle ayda bir belki görüşüyorum aramıyorum etmiyorum. Benimle kavga eden eşimde herşeyi gördü artık hiç sıkıntı yapmıyor. Oğlum 1 yaşını doldurdu bana 5 dk mesafede oturan görümcelerimden biri iki defa geldi biri bir defa yeğenlerini görmeye anneleri bizde olmadan. Senin oğluna karşı olan ilgisizliği sen kabul edecek kadar midesiz misin dedim haklısın dedi eşim.Kendisininde eski yakınlığı yok. Kv zaten gelmez artık kendi evi var her çocuğu bir gün kalıyor yanına sıraya soktular. Diyeceğim o ki ayda bir Bile görüşüyorken bu kadar rahatsam hiç görüşmesem kimbilir nasıl bir cennet yaşarım
Herşeye karışıyordu bir uzansam ona bile lafı vardı birde ev ev üstünde olmuyor. Kötü değildi ama yemi evliyken direkt kv ile yaşamak zor. Benim babam 68 yaşında kardeşimin eşi geçenlerde babam bizimle yaşasın dedi tek başına olmuyor dedi ki ben her hafta giderim temizlik yemek yaparım. Hayır dedim sizinle yaşayamaz babam en azından şimdi olmaz yeni evlisiniz biter o evlilik her şeyde babama sorunlu hissedeceksiniz kendinizi dedim. Ailemden ben bu şekilde gördüm. Ev ev üstünde olmaz. Hatadır belki bir kesim için benim düşüncem. Bilemiyorum. Bu da benim doğrum.Kaynanan kotu birimiydi neden istemedin
Aslinda biraz narsistlere benziyorlar onlar mukemmel insanlar olduklari icin ben ve esim kimsenin umrunda degil o yuzden bizim rahatsiz olabilecegimiz bir secenek bile degil ayrica neden gitsinler ki temizlikleri yapiliyor camasirlari yikaniyor e yemekte her gun en az 3 cesit yogurduyla salatasiyla onlerine geliyor e cayda geliyor yani bende dusununce gitmeye bi sebep bulamiyorumUsulünce artık rahat verip gitmeyi defolmak demek istemiyorum ama düşünmüyorlar mı? Nasıl insanlar ya!
eşimin annesi 87 yaşında. Evlendiğimizin ilk haftası büyük görümcem beni arayıp bizde adettir kv davet edilir dedi bende salak gibi yedim davet ettim. Tam 50 gün kaldı. Kardeşimin düğünü olmasa başka bir şehire gidecek olmasam kesinlikle çok daha uzun kalacaktı.
ilk başlarda annene bakmak istemiyorlar bize kakalama peşindeler diye diye dilimde tüy bitti. Eşim hep onları savundu. Annesi için olmayacak şeylerde bile kavga etti. 7 aylık evliydim 5 aylık kadar hamileyken nerdeyse 5.5 ay bizde kalkmıştı toplamda. Benim annem yok vefat etti hayatta olsaydı eminim o koymuştu kv kapıya! Yada beni çekip almıştı hooopne oluyoruz diye! Sonra bebeğim oldu 4.5 aylıkken bir ay kalmaya geldi. En sonunda eşimle büyük kavga ettim ya annen ya ben diye. Yeğenleri olan görümceler bir kere kapıdan bile uğramazken anneleri bizdeyken her haftasonu plansız programsız habersiz damlarlardı. 25 Temmuz o büyük gün geldiler aldılar sonunda annelerini. Bendeyken ev tutulsun bu kadına bakıcı koyalım dediğimizde görümcelerim benim ölümü çiğnemeden anneme öyle birşey yapılamaz diyordu. Bizden 25 Temmuz günü aldılar toplam üç hafta iki görümcede kaldı Ağustos sonu ev tutuldukendileri bile bakamadı. Sonuçta artık kendileriyle ayda bir belki görüşüyorum aramıyorum etmiyorum. Benimle kavga eden eşimde herşeyi gördü artık hiç sıkıntı yapmıyor. Oğlum 1 yaşını doldurdu bana 5 dk mesafede oturan görümcelerimden biri iki defa geldi biri bir defa yeğenlerini görmeye anneleri bizde olmadan. Senin oğluna karşı olan ilgisizliği sen kabul edecek kadar midesiz misin dedim haklısın dedi eşim.Kendisininde eski yakınlığı yok. Kv zaten gelmez artık kendi evi var her çocuğu bir gün kalıyor yanına sıraya soktular. Diyeceğim o ki ayda bir Bile görüşüyorken bu kadar rahatsam hiç görüşmesem kimbilir nasıl bir cennet yaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?