- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.081
amaaan efsunum boşver yaaa. öle düşünme yapma yıpratma kendini biraz kendini ağırdan sat derler ya onu yap. birazda onlar yapsın canım. ben temizlik yaparken heryeri temizlerdim kv nin görümcenin odasını falan sonra bi baktım lan bunlar heryeri temizliyo ama bizim odaya şöle bi süpürge tutmuyo bende ogün bugün temizlemiyorum. valla kendi odamı süpürüp bide arayı bırakıyorum. oldu sanki ben hizmetçi. yok öleeeee
amaaan efsunum boşver yaaa. öle düşünme yapma yıpratma kendini biraz kendini ağırdan sat derler ya onu yap. birazda onlar yapsın canım. ben temizlik yaparken heryeri temizlerdim kv nin görümcenin odasını falan sonra bi baktım lan bunlar heryeri temizliyo ama bizim odaya şöle bi süpürge tutmuyo bende ogün bugün temizlemiyorum. valla kendi odamı süpürüp bide arayı bırakıyorum. oldu sanki ben hizmetçi. yok öleeeee
ahkeşkem senin evde bi de bekar görümcen mi var !!!!!!!!!!!!!!
dün akşam zaten kafam atık sinirden burnumdan soluyorum belli etmemeye çalışıyorum eşim hazırlandı düğüne gidecek arkadaşı alacakmış onu bekliyodu. bu arada kv bana biz parka yürüyüşe gidiyoruz sende gel dedi bende yok anne siz gidin dedim amann bana bi sırt dönüşü vardı canın isterse dedi döndü. töbe dedim şimdi hiç uğraşamam sustum.
bu arada dün herkes evden gitti eşim ve ben kaldık. baktım sigara içiyo benim içmeme çok kızar bende aldım yaktım bi tane uyuz olsun die bana diyo ki ne o şimdi seni sinir etmek hoşuma gidiyo dedim garezin mi var bugün bana dedi yooo ne olacak sadece içmek istedim dedim ohhhhh sinirden çatlıyoduuu
evet canım ünv okuyodu bitti geldi şimdi.
eşine iyi yapmışsın!!
kv de komik gerçekten komik..insan kendini nasıl da gülünç duruma sokuyo böyle...
-hıh!! canın isterse!!çok artistçe!!!
evlendirelim onu bi an önce
valla aynen öle çok komikgerçi insan sinir oluyo amaaaan banane diyorum artık
kızlar yan gelin yatın bakalım boşverin bu sıcakta temizliği yahu,bide kardeşim geliyor ya ona ne yemek yapsam acaba yarın gelecek ama ben yemeğimi bu akşamdan yapim diyorum işten geldiğimde yemek derdi olmasın bana fikir verin canlar
yok yok ii böle kv yi topluyo o. beraber takılıyolar
kızlar yan gelin yatın bakalım boşverin bu sıcakta temizliği yahu,bide kardeşim geliyor ya ona ne yemek yapsam acaba yarın gelecek ama ben yemeğimi bu akşamdan yapim diyorum işten geldiğimde yemek derdi olmasın bana fikir verin canlar
kızlarrr konu dışında bişi soracağım
buhur nedir bilen var mı????
efsun içimden seni öpmek geldi öpüyomm koskocaman
tam bilmiyorum ama ramazanda annem evde yakardı tütsü gibi bişeydi ama kokusu çok güzel oluyo yanınca
çok sağol canımmmmmmm gerçi pisim ama neyse
kızlarrr konu dışında bişi soracağım
buhur nedir bilen var mı????
efsun içimden seni öpmek geldi öpüyomm koskocaman
bence de!!sıcakta ne temizliği
benim de kardeşim yarın geliyo,akşama..ben de düşünüyorum ne yapim diye..bi börek yapim diyorum o sever..
bu arada vefoş benimki de kız,üniv okuyo,bekar..ne kadar çok ortak yönümüz var de mi,dermişim
ne sever kardeşin onları yap bence de
efsun nazara iyi gelirmiş. insanı psikolojik rahatlatırmış doğru mu acep. anneciğine sorsan olur mu???
ben çok titizimdir herkesi öpmem ama sen pis olsanda öpesim geldi napimmöpüyom genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?