"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

benimkiler yaşlı zaten canım kv dem de rahatsız mecbur ben

ahkeşkem senin evde bi de bekar görümcen mi var !!!!!!!!!!!!!!

dün akşam zaten kafam atık sinirden burnumdan soluyorum belli etmemeye çalışıyorum eşim hazırlandı düğüne gidecek arkadaşı alacakmış onu bekliyodu. bu arada kv bana biz parka yürüyüşe gidiyoruz sende gel dedi bende yok anne siz gidin dedim amann bana bi sırt dönüşü vardı canın isterse dedi döndü. töbe dedim şimdi hiç uğraşamam sustum.
bu arada dün herkes evden gitti eşim ve ben kaldık. baktım sigara içiyo benim içmeme çok kızar bende aldım yaktım bi tane uyuz olsun die bana diyo ki ne o şimdi seni sinir etmek hoşuma gidiyo dedim garezin mi var bugün bana dedi yooo ne olacak sadece içmek istedim dedim ohhhhh sinirden çatlıyoduuu

eşine iyi yapmışsın!!
kv de komik gerçekten komik..insan kendini nasıl da gülünç duruma sokuyo böyle...
-hıh!! canın isterse!! çok artistçe!!!

kızlar yan gelin yatın bakalım boşverin bu sıcakta temizliği yahu,bide kardeşim geliyor ya ona ne yemek yapsam acaba yarın gelecek ama ben yemeğimi bu akşamdan yapim diyorum işten geldiğimde yemek derdi olmasın bana fikir verin canlar

valla aynen öle çok komik gerçi insan sinir oluyo amaaaan banane diyorum artık

ne güzel işte canım böle devam et üzme kendini

yan gelip yatmayla olsa yatacam da
kardeşin ne seviyorsa onu yap

yok yok ii böle kv yi topluyo o. beraber takılıyolar

bencede böleee iiii

canım kardeşin ne severse onları yap bence

kızlarrr konu dışında bişi soracağım
buhur nedir bilen var mı????

efsun içimden seni öpmek geldi öpüyomm koskocaman

bence de!!sıcakta ne temizliği

benim de kardeşim yarın geliyo,akşama..ben de düşünüyorum ne yapim diye..bi börek yapim diyorum o sever..
bu arada vefoş benimki de kız,üniv okuyo,bekar..ne kadar çok ortak yönümüz var de mi,dermişim
ne sever kardeşin onları yap bence de

kızlarrr konu dışında bişi soracağım
buhur nedir bilen var mı????

efsun içimden seni öpmek geldi öpüyomm koskocaman

tam bilmiyorum ama ramazanda annem evde yakardı tütsü gibi bişeydi ama kokusu çok güzel oluyo yanınca

çok sağol canımmmmmmm gerçi pisim ama neyse

tam bilmiyorum ama ramazanda annem evde yakardı tütsü gibi bişeydi ama kokusu çok güzel oluyo yanınca

çok sağol canımmmmmmm gerçi pisim ama neyse

efsun nazara iyi gelirmiş. insanı psikolojik rahatlatırmış doğru mu acep. anneciğine sorsan olur mu???
ben çok titizimdir herkesi öpmem ama sen pis olsanda öpesim geldi napimm öpüyom genede

ay evet kuzum benimkide börek sever tuttum bende börek yapıcam:)))

efsun nazara iyi gelirmiş. insanı psikolojik rahatlatırmış doğru mu acep. anneciğine sorsan olur mu???
ben çok titizimdir herkesi öpmem ama sen pis olsanda öpesim geldi napimm öpüyom genede

bende çok titizimdir turkiş bende seni öpmem hıh((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…