- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.101
ay evet kuzum benimkide börek sever tuttum bende börek yapıcam:)))
efsun nazara iyi gelirmiş. insanı psikolojik rahatlatırmış doğru mu acep. anneciğine sorsan olur mu???
ben çok titizimdir herkesi öpmem ama sen pis olsanda öpesim geldi napimmöpüyom genede
bayram değil seyran değil turkuaz efsunu niye öptü????
bananeeeeee banada öpücük.... bak valla ben çok kıskancımdır
evet canım doğru evi nazarlardan korusun derdi annemkokusu etkiliyor zaten seni psikolojik olarak da rahatlıyorsun
aaayyyyy çok sağol canım yaaaaaa Allah razı olsun datlummmm
öptü işte öpttüüüüü
mutlu olmamı istedi bence bi an
yanii,yemek yerine değil de öyle bulunsun arada atıştırmalık :) yap yap..ben patatesli yapcamm
ay bende peynirli düşündüm yanına patates salatası yaparım çoksever
neymiş bu buhur? biz de yakalım.noluyomuş yakınca
kızlaaaar hepinizi çooook öpüyorum. tabi turkuazla efsun hariç hııııh onlar kendileri öpüşsün CANINIZ İSTERSE
bayram değil seyran değil turkuaz efsunu niye öptü????
bananeeeeee banada öpücük.... bak valla ben çok kıskancımdır
neymiş bu buhur? biz de yakalım.noluyomuş yakınca
canları isterse hııııhh!!!!!
ben de seni öpüyorum ahkeşkeciiiğiiiiiimmm,bi de vefacığımı öpüyoruuummm
ahkeşke seni çokkk öptüm kıskanma kuşummm. ayrıca dipnot düşeyim ben çevremde pek öpmeyi sevmeyen biri olarak bilirim. öyle öpmek çok içimden gelmez herkesi babamı bil çok az öperim. bugün öpücük günüydeyimmmbide burdan hani bu ifadeler varya onları nasıl buluyoz öpücük yapamadım daaaaa
eylüşş içimden geldi yazdım valla. benim içim birdir arada böle şeyşer yaparsam şaşırmayınnn
buhur burda bir stajyer ark önerdi bana. hatay lı kendisi hatay da çok yaklırımış. işte nazara sinire strese iyi gelirmiş. benim sürecimi biliyoda kız o anlattaı. şans işte tam o arada aktar önünden geçiyoduk satın aldım. bende inş yakacağım. inanırım böyle şeylere. tütsü kokulu filan onları sevmem de ama bu böyle eskiden de peygamber efendimiz zamanında da yakılan birşeymiş. olay anlattı bana kız birkaç böyle iyi gelirmiş. kendisini psikolojik hissettiği zaman yakarmış. aldım inş yapacam...
Rabbim belkim benim evimden de nazarı filan uzak tutar, rahatlarımm inş.
evet canım doğru evi nazarlardan korusun derdi annemkokusu etkiliyor zaten seni psikolojik olarak da rahatlıyorsun
aaayyyyy çok sağol canım yaaaaaa Allah razı olsun datlummmm
öptü işte öpttüüüüü
mutlu olmamı istedi bence bi an
kızlaaaar hepinizi çooook öpüyorum. tabi turkuazla efsun hariç hııııh onlar kendileri öpüşsün CANINIZ İSTERSE
senin mutlu olmanı biz de istiyoruz canım :)
güzel mi kokuyo pekii? benim de ilgimi çekti
seviyom seni efsunnn ondan bir an içimden geldi..
kimse kıskanmasın hepinizi seviyom hepinizi öpüyommm..
canınız İSTERSE ŞEKERLER HAAHAHAHHAHAHAH
Kızlar sizle önce yeni doğmuş bebektan mektup var onu paylaşayım gülmekten öldüm valla çok uzun önce 15 gün paylaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?