- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.121
ay bayıldım yaptıklarım ve oğluşun ilk doğduğu hali geldi gözümün önüne ayyyy yerim ben onun pipisini:))))
şimdi sen sonra elin kızııııııı
insan oğlunun her yerini yiyebiliyo demekki..o yaşlardayken tabiii
şimdi sen sonra elin kızııııııı
bende sizden böyle bir cevap bekliyordum canlar,,,,:)))hepiniz hemen döküldünüz bakıyorum da:)))sizi gidi siziler:)))yemezler yemezler
yaww bırakın pipiyi mipiyi yawww...
banu yok bugün banuuuu. ne yaptı bu kız gene gecelik mecelik filan giyip bişiler mi yaptıııı. bekim evden çıkamadııı ne oldu acepp..
bu buhur ile ilgili başka bilen yokmu aranızdaaaa
yaww bırakın pipiyi mipiyi yawww...
banu yok bugün banuuuu. ne yaptı bu kız gene gecelik mecelik filan giyip bişiler mi yaptıııı. bekim evden çıkamadııı ne oldu acepp..
bu buhur ile ilgili başka bilen yokmu aranızdaaaa
bak zaten sıcak böle şeylerkonuşmayın hemen dökülürüm valla. gerçi ne dökülücen evde koca mı var. beni bırakıp düğüne gitsin ancak
2dk yemeğe giitim maşallahhhh pipi mipi karışmış ortalık yine
alın size öpücük bacılar bol bol hepinizeeeeeeeee:
buhuru ilk senden duyuyorum canım...ben bişey bilmiyorum yanii..ayrıca öpücük sorup durdun kimse cevap vermemiş,ben onu da bilmiyorum :)
düğüne sen niye gitmiyosun da o yalnız gidiyo,ben göndermemsanırım benim avantajım eşimin de benim de bu şehirde çevremizin olmaması..o yüzden napıyosak birlikte yapıyoruz..
bilmiyorum normalde nasılsınız ama dün gitmicektiiiiiiiii!!!!!gitmemeliydiiii!!!! eşin gitmese de o düğün olacaktı nasılsa..hem kv de görümce de yokmuş,ne güzel takılırdınız hiç olmazsa!
efsun yaaa olmadıki ben yapacaktım sizlereeeee(((( siz gösterene kadar efsun buldu bileneeee
beyler gittiler hiç bayan yokmuş ondan götürmedi gel desede gitmezdim zaten. sinirim geçmiyo benim yaa öle çok kırıldım ki anlatamam. olur mu koşa koşa düğüne gitsin o ama ben ona veririm görür o. bi yılışsın bakayım regl oldum diyeceğim.
ya allah aşkına eşim neyin var senin ne oldu deyip duruyo hiç mi bişey demiyeceğim ben bu adama yaaa. kırıldığımı falan belli etmekte mi yok. tamam zaten öfkeli falan başına kalkma gibi falan sözlerde olmazda
ya allah aşkına eşim neyin var senin ne oldu deyip duruyo hiç mi bişey demiyeceğim ben bu adama yaaa. kırıldığımı falan belli etmekte mi yok. tamam zaten öfkeli falan başına kalkma gibi falan sözlerde olmazda
uffffff işi varmış geç gelecekmiş beyimiz bugün yoğunmuşşşş
demesen daha iii belki bu akşam bişey yaptı onun için kızdırıyo olabilir işim yogun de cevap verme akşamı bi bekle en azından
yaa öyle sorup durunca de bence..."sence neyim var bi düşün" de..."dün yaptığını ben senin kadar çabuk unutamıyorum kusura bakma" de...ondan sonra da sus!!!!!!!
başına kakma değil de,sen ona hediye aldın dünyanın parasını verdin,bir mekan ayarlayıp herkesin yapamayacağı gibi bi sürpriz yaptın..bişeyi de o düşünsün.yani eğer sen bunları yapmasaydın ne olacaktı,demekki hiçbişey...
ama hala diyorumki acaba kocan bi oyun mu yapıyo.ama yapıyosa da niye uzattı bu kadar.bi akşam olsun da bakalım..
ya kızlar valla gözümde yok feda olsun valla daha olsa ona araba bile alırım hiç gözüm görmez yanlışta anlamayın beni ama ben milyar harcadım onun için ve günlerce uğraştım hele o heyecanımı anlatamam ama böle yapması beni çok şaşırttı yıkıldım yaaa hiç beklemiyodum bende evet sürpriz var oyun oynuyo diyorum öle hissediyorum çünkü ama bu kadar uzar mı yaaa böle oluncada kendi kendime yapma yaa diyorum kendini kandırma yok işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?