- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.141
uffffff işi varmış geç gelecekmiş beyimiz bugün yoğunmuşşşş
ya kızlar valla gözümde yok feda olsun valla daha olsa ona araba bile alırım hiç gözüm görmez yanlışta anlamayın beni ama ben milyar harcadım onun için ve günlerce uğraştım hele o heyecanımı anlatamam ama böle yapması beni çok şaşırttı yıkıldım yaaa hiç beklemiyodum bende evet sürpriz var oyun oynuyo diyorum öle hissediyorum çünkü ama bu kadar uzar mı yaaa böle oluncada kendi kendime yapma yaa diyorum kendini kandırma yok işte
sizi seviyorum yaaaaa
ya içimden yapıyor diye geçiyor ama seni umutlandırmak istemedim diye söylemedim
ya bişey dicem benim yazdığım mesajlar neden sırayla gitmiyo..mesela birinden alıntı yapıyorum,yazıyorum..ama sanki ondan önce yazmışım gibi oluyo..sizde de görünüyo mu bu tuhaflık..
(umarım anlatabildim)
ya bene öle diyorum aslında bana çok büyük sürpriz olsun die böle uzatıyo diyorum amaaa ya değilse diyorum bu sefer umutlanıpta öle olursa kıyameti koparırım valla
sizlere resim mail attım ne bilim buda içimden geldi...
bugün ne oldu bana yaww size karşı aşka mı geldim neeee[/QUi
işte bizim kızz.bugün ki resim mi bu. ya sen bişey yemiyomusun yaaa
evet şekerler bugünki resimm
eylüşş bende bu bluzu seviyom çok
bu arada ben heppp zayıftım en fazla 59 oldum bugüne kadar (ergen iken :)))). eyarıca evlendiğimden beride skıntıdan hep verdim yani aldığım dönem olmadı. ama şimdi yalnızım yaaa sıkıntıdan yemek yemiyom akşamları bakalım inş geçecek bunlarda.
birde tek yemek yiğemiyenlerdenim...
vvvavvvvvv bu ne güzellik turkuazım böleeeee bide ben resim atsam şuanki halimi gülmekten yere yatarsınız
vvvavvvvvv bu ne güzellik turkuazım böleeeee bide ben resim atsam şuanki halimi gülmekten yere yatarsınız
geçecek inş. canım benim.
amaaaannn sen gelde ben sana öğreteyim yemek yemeyiiii
atsana yaaaa merak ettim
zaten aynı şehirde olsakkk yakınızdan düşmememmmmemem düşmmememem :))))) ben severim böle kek börek kısır filan yapıp kafa ark ile toplanmayaı.. maşallah nazar değmesin sizde kafa ne demek tam benim kafam gibisinizzz her biriniz :))))))
efsunummm çok tşk ederim.. son 1 haftadır kendime çok bakıyorum. iş yerindekilerde farketti. gün geçtikçe Allah ıma 1000 kez milyonkez şükürler olsun kendimi iyi hissediyorum. daha iyi olack inş. Valla nazar değmesin ben bile bu kadar kolay atlatabileceğimi daha doğrusu alışabileceğimi sanmıyodum.. şimdi tek süreç akrabalar duyunca nasıl geçireceğimmm o dönemlerii...
olsun sende at efsun resmini doğal hallerimiz herbirimizin vardırrr
zaten aynı şehirde olsakkk yakınızdan düşmememmmmemem düşmmememem :))))) ben severim böle kek börek kısır filan yapıp kafa ark ile toplanmayaı.. maşallah nazar değmesin sizde kafa ne demek tam benim kafam gibisinizzz her biriniz :))))))
efsunummm çok tşk ederim.. son 1 haftadır kendime çok bakıyorum. iş yerindekilerde farketti. gün geçtikçe Allah ıma 1000 kez milyonkez şükürler olsun kendimi iyi hissediyorum. daha iyi olack inş. Valla nazar değmesin ben bile bu kadar kolay atlatabileceğimi daha doğrusu alışabileceğimi sanmıyodum.. şimdi tek süreç akrabalar duyunca nasıl geçireceğimmm o dönemlerii...
olsun sende at efsun resmini doğal hallerimiz herbirimizin vardırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?