"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ya içimden yapıyor diye geçiyor ama seni umutlandırmak istemedim diye söylemedim

ya bişey dicem benim yazdığım mesajlar neden sırayla gitmiyo..mesela birinden alıntı yapıyorum,yazıyorum..ama sanki ondan önce yazmışım gibi oluyo..sizde de görünüyo mu bu tuhaflık..

(umarım anlatabildim)

sizlere resim mail attım ne bilim buda içimden geldi...
bugün ne oldu bana yaww size karşı aşka mı geldim neeee

turkiş çok havalısın,üstündeki güzelmiş!!
ve çok zayıfsın gerçekten..aman en güzeli gerçi

evet şekerler bugünki resimm
eylüşş bende bu bluzu seviyom çok

bu arada ben heppp zayıftım en fazla 59 oldum bugüne kadar (ergen iken :)))). eyarıca evlendiğimden beride skıntıdan hep verdim yani aldığım dönem olmadı. ama şimdi yalnızım yaaa sıkıntıdan yemek yemiyom akşamları bakalım inş geçecek bunlarda.
birde tek yemek yiğemiyenlerdenim...

vvvavvvvvv bu ne güzellik turkuazım böleeeee bide ben resim atsam şuanki halimi gülmekten yere yatarsınız

geçecek inş. canım benim.
amaaaannn sen gelde ben sana öğreteyim yemek yemeyiiii

vvvavvvvvv bu ne güzellik turkuazım böleeeee bide ben resim atsam şuanki halimi gülmekten yere yatarsınız

geçecek inş. canım benim.
amaaaannn sen gelde ben sana öğreteyim yemek yemeyiiii

zaten aynı şehirde olsakkk yakınızdan düşmememmmmemem düşmmememem :))))) ben severim böle kek börek kısır filan yapıp kafa ark ile toplanmayaı.. maşallah nazar değmesin sizde kafa ne demek tam benim kafam gibisinizzz her biriniz :))))))

efsunummm çok tşk ederim.. son 1 haftadır kendime çok bakıyorum. iş yerindekilerde farketti. gün geçtikçe Allah ıma 1000 kez milyonkez şükürler olsun kendimi iyi hissediyorum. daha iyi olack inş. Valla nazar değmesin ben bile bu kadar kolay atlatabileceğimi daha doğrusu alışabileceğimi sanmıyodum.. şimdi tek süreç akrabalar duyunca nasıl geçireceğimmm o dönemlerii...
olsun sende at efsun resmini doğal hallerimiz herbirimizin vardırrr

ben senin çok güçlü bi insan olduğunun farkındayım canım eminim onuda kolay atlatacaksın....
şaka dedim ben yaaaaa resmi

maşallah sana akrabaları filan da düşünme,şimdiden iyisin,söyleyeceğin vakit daha iyi olursun,tepkilere tepkisiz kalırsın,gül geç,kime ne..hayat senin..herşey güzel gidiyo,güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…