- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.161
bende attım benim başka bi organizasyondu
maşallah sanaakrabaları filan da düşünme,şimdiden iyisin,söyleyeceğin vakit daha iyi olursun,tepkilere tepkisiz kalırsın,gül geç,kime ne..hayat senin..herşey güzel gidiyo,güzel olacak
ama düğün organizasyonundan da atacaksın hee
valla sizin desteğinizi asla inkar edemem. Allah razı olsun. Rabbimde sizin yardımcınız olsun inş her daim.
ya iyiyim çok şükür ama en büyük korkum bundan kurtulmuşken Rabbim beni beterinden korusun. daha beterine düşmeyeyim.
şimdi hep aklımda kötülükleri kaldı ama çıktığımız dönemde bende çok hakkı olmuştur. iyiliği olmuştur. evliykende ilk zamanlar çok güzeldi aslında sonradan böyle oldu. yani evinin kirası faturası her daim ödedi hiç aksatmadı şimdi Allah yukarda inkar edemem. eve bişi alınması gerektiğinde varsa esirgemedi. aman ne bilim işte ya benim kalbimi gönlümü çok kırdı güvenimi sarstı. canımı yaktı işte ne bilim.. Allah bundan kurtarmışken beterinden korusun. beteri beteri vardır Rabbim bana onu aratmasın inş..
valla sizin desteğinizi asla inkar edemem. Allah razı olsun. Rabbimde sizin yardımcınız olsun inş her daim.
ya iyiyim çok şükür ama en büyük korkum bundan kurtulmuşken Rabbim beni beterinden korusun. daha beterine düşmeyeyim.
şimdi hep aklımda kötülükleri kaldı ama çıktığımız dönemde bende çok hakkı olmuştur. iyiliği olmuştur. evliykende ilk zamanlar çok güzeldi aslında sonradan böyle oldu. yani evinin kirası faturası her daim ödedi hiç aksatmadı şimdi Allah yukarda inkar edemem. eve bişi alınması gerektiğinde varsa esirgemedi. aman ne bilim işte ya benim kalbimi gönlümü çok kırdı güvenimi sarstı. canımı yaktı işte ne bilim.. Allah bundan kurtarmışken beterinden korusun. beteri beteri vardır Rabbim bana onu aratmasın inş..
o kırmızı kalpler neee??? ben de yapcam,ne onlar neee?? çok güzel bir sofra ayrıca,bulanık çıkmış ama anladığım kadarıyla...sen süper bir eşsin haa kıymetini bilsin o kocana söylee!!!
ben senin gelinlikle de fotonu görmek istiyorum ahkeşkee
o kırmızı kalpler neee??? ben de yapcam,ne onlar neee?? çok güzel bir sofra ayrıca,bulanık çıkmış ama anladığım kadarıyla...sen süper bir eşsin haa kıymetini bilsin o kocana söylee!!!
ben senin gelinlikle de fotonu görmek istiyorum ahkeşkee
hala evi süpürmedim kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
saol canım benim. ya alttaki kurabiyenin içinden çıkan küçük kalp parçaları ayrı pişirdim sonra gıda boyası ve pudra şekerini karıştırdım öle bi jöle gibi bişey yaptım uydurdum daha doğrusu sonra kurabiyeyi ona buladım tabağa dizip biraz soğuk ortamda tuttum güzel bişey oldu
bu saatten sonra da süpürme zaten gelin!! canın isterse!!!
canım benim efsuna katılıyorum bunları konuşmayalım artık bak ne güzel bi arkadaşlık kurduk çok şükür güzel şeyler düşün bol bol dua et rabbim seni güzel hayırlı insanlarla karşılaştıracak inşallah bak hepimizde senin için dua ediyoruz evet hayat zor ve hepimiz bi zorlukla uğraşıyoruz bi şekilde ama rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
hatun becerikli !!
çok şirin gözüküyolar,bayıldım...
sende yap canım çok kolay şöle mum ışığı bunlar falan güzel oluyo tavsiye ederim
sende yap canım çok kolay şöle mum ışığı bunlar falan güzel oluyo tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?