"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar banu bugün yok ama...bugün onun doğum günü değil miydi?? bugündü de mi..dün öyle söylemişti..keşke bi girseydi de kutlasaydık yaa

ben de sevgiliyken eşimin aileden baya bağımsız olduğunu farkediyodum.hiçbir hayalinde,hayatının hiçbir yerinde yok gibilerdi..nişanlıyken eltilerimin gözümü açması,eşimin desteği onlara benzememesi,hatta hiçbir çocuğunun onlara benzememesi benim şansımdı...sen talihsizlik yaşadın,nasip işte..
hayırlı şeyler gelecek başına,Allah açacak güzel bir kapı..

aminn inş inanıyorum ben Rabbim gönlümü içimi görüyor açar inş hayırlı bir kapı. bazen böle bu konulara geliyom valla kafanızı şişirdiysem kusra bakmayın ne olur. ara ara geliyo böle. yani en çok korktuğum beterine düşmektir işte o olmaz inş. beterin beteri vardır yaaa... aman rabbim korusun beni beterinden

eşim pazar günü dediki kp olsaymış yani baştan ev ayrı olsaymış (sağken planımız ayrı evdi zaten) kayınpederim vefat etti diye birleşmezmişiz annemle aynı şekilde devam edermişiz sizce nasıl fark var arada???

banu mutlu yıllar dilerim canım!!!! ailenle bütün sevdiklerinle huzur sağlık dolu nice yıllar..gözlerimiz yollarda kaldı,iyiki geldin..

eşim pazar günü dediki kp olsaymış yani baştan ev ayrı olsaymış (sağken planımız ayrı evdi zaten) kayınpederim vefat etti diye birleşmezmişiz annemle aynı şekilde devam edermişiz sizce nasıl fark var arada???

banu mutlu yıllar dilerim canım!!!! ailenle bütün sevdiklerinle huzur sağlık dolu nice yıllar..gözlerimiz yollarda kaldı,iyiki geldin..

gel gel her konuda gelmiyo muyuz birbirimize,kafamızı rahatlatmak için alakalı alakasız dalıyoruz muhabbete..güzel oluyorrr

nasıl yani ne demek istedi anlamadım

şimdi biz evlenmeden önce vefat etti ya kayınpederim
biz evlenmiş olup ayrı ev açmış olsaydık daaa kp ondan sonra vefat etmiş olsaydı hadi evi birleştirelim annemi alalım demezmiş herkes aynı devam edermiş kendi evinde şimdikiyle aradaki fark nee????

banumm banumm hoşgeldinn doğum günün kutlu olsun
nice sağlıklı seneler çocukların veeeee eşin ile beraber inş..
seviyorum seni banuu
öpüyorum seni banuu

güzellikler
ben çıkıyorum,kocam gelmek üzeredir.yemekim hazır kendimi hazırlıyım
iyi bakın kendinize hee...
efsun yarın daha moralli görmek istiyorum seni...
turkuaz seni de her günden daha iyi,bugün gibi güzel....
ahkeşke umarım güzel bir akşam geçirirsin,sabaha güzel haberlerle gelirsin..
vefoş ve banuş pasif takılıyor,onlar da iyi gelsin inşallah...
banunun doğum günü güzel geçer inşallah..

turkuazcım gibi herkese bir çift laf ettim kaçıyorum...hoşça ve mutlu kalın...

sana yazmadan çıkmıyım...
bence fark etmezdi..ama kocan ne düşünür bilemiyorum,erkek gözüyle de bakmak lazım..yalnız olan annemi bırakıp ayrı eve gidemem,başında erkek yok diye mi düşündü..gerçi anneanne var ama!!
eğer siz evliyken kp ölseydi,o zaman siz düzeninizi kurduğunuz için eşin bunu bozmayı göze alamazdı..kv de yalnz yaşamaya alışırdı..
şimdi ayrılmayı da göze alamıyo bence,akrabalar laf eder mi diye düşünüyo olabilir..
bence fark yok..ama ona göre var demekki..
off çok karışık oldu ama,ben bile anlamadım ne demek istediğimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…