- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.181
ahkeşke valla erkek olsaydım da senin kocan olaydım keşkemmm :))))) ayyy canım zati bişeyler istiyordu tam resmi üstüne gönderdinnnn
valla kocan organizasyon yapmasın sana ben sorarım ona gününüüü :)))) sen tel nosunu ver arayıp diyim ki ben bir dost karına acilen bir süpriz yapmaslın yoksam seni oyum oyum oyacakkkk :))))))))))))))))))))
efsunnn canım zati arada aklıma geliyor. ya gelecek geçecek bu süreçlerin hepsini yaşammam gerekli yaşaıyorum yaşıcamm bakalım. önemli olan bundan sonra herşeyin iyi olması rabbim eğer nasip ederse bana hayırlı insanla hayırlı bir yuva nasip etsin inş.. yani sürekli kötü yanlarını söylüyom ya ne bilim iyileride çoktu. şimdi öbür dünyada onla karşı karşıya geldiğimizde aman istemem günahını vebalini taşımak.ondan söylüyom...
eylüşş ben aile sorunları olduğunu biliyodum bu adamın ama onu bu aileden kendini sıyırmış iyi biri olarak tanıdım. şimdi senin eşin nasıl farklı anne babasından bende öle bildim. birazda sevgiden herhal gözüm görmedi işteee.. ya özünde iyidir aslında ama işte birbirimizie iyi eş olamadık işte. benimde hatalarım vardı. ama o bana çok büyük hatalar yaptı işte bu sona geldik.. inan ayrılmasamıydım demiyom hiç. sadece daha beterine düşmeyeyim diye dua ediyom. hayırlısını istiyom Allah dan inş..
ben de sevgiliyken eşimin aileden baya bağımsız olduğunu farkediyodum.hiçbir hayalinde,hayatının hiçbir yerinde yok gibilerdi..nişanlıyken eltilerimin gözümü açması,eşimin desteği onlara benzememesi,hatta hiçbir çocuğunun onlara benzememesi benim şansımdı...sen talihsizlik yaşadın,nasip işte..
hayırlı şeyler gelecek başına,Allah açacak güzel bir kapı..
bana etmeye gerek yok ben yapamam zaten
aminn inş inanıyorum ben Rabbim gönlümü içimi görüyor açar inş hayırlı bir kapı. bazen böle bu konulara geliyom valla kafanızı şişirdiysem kusra bakmayın ne olur. ara ara geliyo böle. yani en çok korktuğum beterine düşmektir işte o olmaz inş. beterin beteri vardır yaaa... aman rabbim korusun beni beterinden
bayan benimde beraber oturduğumu unuttun galiba
nasıl yani ne demek istedi anlamadım
eşim pazar günü dediki kp olsaymış yani baştan ev ayrı olsaymış (sağken planımız ayrı evdi zaten) kayınpederim vefat etti diye birleşmezmişiz annemle aynı şekilde devam edermişiz sizce nasıl fark var arada???
evden göndererek
nasıl yaptın onu anlamadım zaten bende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?