"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bi fark yok tabiki asıl o zaman beraber olurdunuz onu yalnız bırakmamak destek olmak için asıl o zaman annem şimdi kötü olur diyecekti. sonuçta annesini sokağa atmayacaksınız ya sadece ayrı bi ev olacak. ki siz artık ikiniz bi ailesiniz. sen yine annesinin gidip ihtiyaçlarını falan gidereceksin senin istediğin sadece onunla beraber bi aile olup sadece beraber olacağınız bi hayat yaşamak ona böle söle

bencede yok gibi tek değil sonuçta hem uzağa gidelim de demiyorum ki
kiiii kpss atanınca zaten mecbur gidecen demi
yok o bizim ikimizin aile olduğunun farkında değil işte
dedim son dediğini pazar günü ama anlamadı pek sanırım

evet anneanne var sonuçta demii
bencede göze almazdı bozmaya şimdi alışırız mecburen diyor
oda olabilir çünkü kv dem de pazar öle dedi ayrlımayı sen istiyosun ama sözünü geçiremiyosun sanırım dedi bana
anladım canım ben seniiii merak etme datlummmm

ya sen dua et de kv demiyor ayrılmazsınız diye. o dese kocan hiçç çıkmaz. ama anladığım kadarı ile kadında çıkın istiyor. efsun kusra bakmasın ama sen değil kocan birşeye alışmalı. alışmalı ve alışacak ayrı eve kusra bakmasın.. sen sakın istikrarını bozma. ama ayrı ev isteğinide asla unutturma. hem kimse mecbur deil. siz ikiniz ayrı bir ailesiniz çekirdek aile yaneee.. bu dünyanın kuralı kocan mı değiştirecek bunu yane. anlamıştır o senin msj merak etme işine gelmediği için böyle yapıyordu bence.
şahsen gördüğüm gözlemlediğim kadarı ile erkekler işine gelmeyince heppp anlamama yolunu seçiyor...

merhaba kızlar uzun zamandır sizi okuyorum ve burdaki arkadaşlığınıza hayran kaldım . bende kaynanamla 2 yıl oturdum çok kötü zamanlarda geçirdim ama hamdolsun şimdi kendi evimizi aldık ve ayrı eve çıktık . efsun sen şanslısın yine kayınvaliden yani annen en azından seninle konuşuyor. beraber kaldığımız 2 senede kaynanamla aramızdaki muhabett nasılsın iyimisinden öteye gitmedi ve hiç bir sorun veya yapılan hiçbirşey benimle konuşulmadı ben hep eşimden öğrendim ve eşimin başının etini yedim sürekli

yok canım demiyor ki zaten aman aman kötüde değil benim kv dem
ayrı evin bi tadına varsa keşekmmmmmm
haklısın turkişim işlerine gelmeyince anlamıyorlar

hoşgeldin canım aramıza
bizim evimiz ayrı olsaydı zaten anne kız gibi olacaktık eminim ben buna ama her gecen gün hatalar yanlışlar su yüzüne vuruyor bizde
bende tam tersi eşime yansıtmamaya dememeye çalıştım sustum ama oda olmadı malesef

hoşbulduk canım benim kaynanam tabiyatı gereği soğuktur biraz . eee bende çekingen bir yapıya sahibim biraz bana bişey sorulmayınca ve konuşulmayınca ben hiç konuşamam kaynanam bunu bildiği halde beni açmaya hiç uğraşmadı . bende işten eve gider halini hatrını sorar biraz yanında otururdum . bakardım tek kelime etmiyor bende kalkardım yanından biz ayrı evede çıktık ama hiç bir zaman anne kız olamayız sanırım bu saatten sonra . hep beraber oturduğumuzda eşim kaynanam ve ben kaynanam ben ordayken konuşmaz ben dışarı çıkınca eşimle sohbet ederdi ve ben çok üzülürdüm bu duruma

efsunum beee ben konuştumda ne oldu. çok konuşan oldum. iletişim kuramadım ne mektup, ne msj ne mail ne telefon ne de yüyüze konuşmaaa.. hiç biri işe yaramadı. yeri geldi çocuk gibi ağladım yapma dedim yalvardım kendimce...
susmakda iyi değil tabii... ama önemli olan insana doğru strateji ile yaklaşmak. hani nabza göre şerbet vermek... hayatımda bir tek herhalde nabza göre şerbet veremedim evliliğimde galiba.... amannn... ben sussaydım senin kadar tepeme de çıkardı yaratık. benimki susanın kıymetini bilende değilde galiba.... bilmem ki nasıl dı
ama senin eşin sanki baskın bir karakter gibi geldi bana, sen bence artık bu saatten sonra her sorunu her isteğini uygun dille ona aktarmalısın tabi doğru yer ve doğru zamanda. bu çok önemli bakk. yoksa tutarsız olduğunuda düşünebilir bence.. herşey normal değilken normal gibi davranmakda normal miki acepppp..
efsunum keşke derdine azıcık yardımcı olabilsem valla üzülüyom çözüme kavuşmamasına.. belkim saçmalıyom galibaaaa

bazı insanların yapısı böledir.yada oğlunu paylaşamama..belkide seni benimseyememiştir. benim kaynanam doğru düzgün türkçe bilmiyor.konuşamıyoruz :)) ama yanına sokulurum dizinde yatarım..oda küçük kızım diye hitap eder.. biraz sen sokulmayı denesene..

Bir hayli kırgınım.. Kime olduğunu, neden olduğunu bilmeden..
Belki hayata, belki kendime, belki de dilimden düşmeyen keşke'lere.

Bir hayli kırgınım.. Kime olduğunu, neden olduğunu bilmeden..
Belki hayata, belki kendime, belki de dilimden düşmeyen keşke'lere.

bende bunları yaşadım kendi içimde yemin ederim bak.. sırt çevirdim herşeye ama neden ne için kim için dedim ayy bu işte insanın ruhunun arap saçı olduğu bir durummm
ama geçecek canım geçecekk

oğlunu senden kıskanıyodu demekki canım var böyle kv lerde

aynen nabza göre şerbetttt... nabzı ayarlayamıyoruz turkuazım şerbet hazırda
evet eşim baskın ona nasıl bağlı olduğumu biliyor yıllardır... akrep burcu bu arada...
pazar günü evde konuşarak hata yaptık zaten canım dışarda konuşsak şimdi keyif kahvesi içiyor olacaktım
bence normal değilken normal gibi davranmak yanlışşşş
saçmalamıyorsun canım keşke olabilsen bende çok isterim senin kadar emin ol...
ama olay çok uzadı sankim bende yanlış yer ve zamanlar yüzünden bide

inşallah turkuazım ikimiz içinde tüm sabredenler içinde

efsunn ben işim insanlarla ve ben işim gereği gerçekten kendimi frenlemeyi, sakinliği öğrendim.. tek öğrenemediğim şey haksızlığa susmak. susamıyom yani haklı isem hakkım yenmesin yane. bana deseydiki turkuaz sen haklısın bunlar olmamalı ben seni içini yüreğini niyetini biliyom deseydi yemin ederim hiç takmazdım. ilk başlarda bunu az da olsa diyordu o yüzden başta sorun olmadı pek fazla. ama zaman geçtikçe beni ezdi ve ezdirdi. baktım ki sonra başta haklısın dediği konuda haksızsın demeye beni baskılamaya baskıyla susturmaya çalıştı. aslında işine gelmediği için yapıyormuş bunu şimdi anladım.. bende onu çok severdim sevdiğim için birde yürüsün diye katlandım. ama katlanınca bana mukafat başka şekilde verdi... işte bizde asıl sıkıntı bunlarda yane.. evin ihtiyaçları filan aınırdı para değildi yane asıl sıkıntı filan.. a iyiliğide çoktu ama kötülüğü demek daha çokmuş ki ben bu raddeye geldim ve bitti...
yani allah onu benden benide ondan uzak etsin. ama ettikleri yanına kalmasın. bu yuvanın yıkılmasına sebep olanlarından Rabbim yanına koymasın..

senin için efsun şöle düşündüm. o ortamı kocan seçti. sende ona uydun. eğer ortam yalnışsa bu onun suçu. o ayrı eve çıkmalı çıkacak yane.. ömür böle geçmez. sen sağlığını kaybediyorsun. en büyük hastalık nedir biliyomusun ruhunun hasta olması, psikolojinin bozulması. sen seneler sonra bu çukura düşersen eşin istesede seni kurtaramaz geç olur.. o yüzden sen bunu ona anlatmalısın.. hee bu arada üzülen olacak kırılan olacak, bunlar olacak canım kaçısı yok.. küsen olacak, tavırlı olan olacak... ama zamanla buda geçecekk... sana ayrı ev şart. kocanda bu şartı yerine getirmeli.. bence bu onun sana karşı boynunun borcu.. hoca bilene önce siz demiş yane.. adamcaz son noktayı koymuş.. kocan şimdi ben vicdanen rahatsız ki sana babam olaydı ayrı ev olurdu diyip kendini rahatlatmak istiyor...

efsunumm öpüyom seni grş yarın Allah ın izniyle...
Rabbim gönlümüze göre versin inş herşeyi hemde hayırlısıyla

sen artık önüne bakacaksın turkuazım geçmişle işin yok gelecekle işin hayatımmmmm

evet eşim istedi böyle olmasını... evet psikolojik hastalık kötü bişey canım... haklısın çok canımm... dedi canım arada çok kötü durumlar varsa önce siz dedi...
cevap yazacak bişey bulamadım turkuazım yaa dediklerin çok doğru....

ben birlikte oturmuyorum ama senin kaynıvalide benimkiyle aynı sanırım..soğuk arada bir görüyoruz birbirimizi ama o bile beni çok üzüyo..
bu arada hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…