- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.221
bazı insanların yapısı böledir.yada oğlunu paylaşamama..belkide seni benimseyememiştir. benim kaynanam doğru düzgün türkçe bilmiyor.konuşamıyoruz :)) ama yanına sokulurum dizinde yatarım..oda küçük kızım diye hitap eder.. biraz sen sokulmayı denesene..
ben çok sokldum canım ama malesef değişen bişey olmadı . eşime kalsa beni çok seviyormuş ama kırmamak için fazla yanaşmıyormuş . ben sadece üzülüyorum bu duruma ama yapacak bişey yok artık kabullendim bu şekilde olmasını . zaten artık haftada 1 veya 2 defa bir kaç saat görüşebiliyoruz.
ben birlikte oturmuyorum ama senin kaynıvalide benimkiyle aynı sanırım..soğukarada bir görüyoruz birbirimizi ama o bile beni çok üzüyo..
bu arada hoşgeldin aramıza
günaydın kızlarrr... Aramıza hoşgeldin naz.
aman canım yaa boşver az olsun öz olsun işte.
bende attım benim başka bi organizasyondu
sizlere resim mail attım ne bilim buda içimden geldi...
bugün ne oldu bana yaww size karşı aşka mı geldim neeee
günaydın kızlar..bugün erkenciyim..
ahkeşkem,ne dicem bilemedim,az da olsa umutluyduk bir oyun vardır diye ama.....bu sefer böyle oldu demek..iyi misin sen? ne oldu dün?
naz,iyi etmişsiniz taşınmakla,böylesi daha hayırlı olacaktır inşallah..
benim kv biz onlara gidelim yanımızda bile oturmaz doğru düzgün,bazen kayınpederin misafiri gelir,bikaç adam..onlarla ayrı oturur,eşim de onların yanında olurdu.ben kvalide ile başka odada olurdum ama bizimki sürekli bişeylerle uğraşır benim yanımda oturmazdı..anneme de yapıyo aynı şeyi,oturup konuşmuyo..kendi bazı misafirlerine de yapıyo,kadınlarla ben oturuyorum o ortada yok!! çok can sıkıcı...ama kayınpederin misafirleri gider,hep beraber oturmaya başlarız,o zaman eşim de orda ya,oturur yanımıza..eşimin yanında bana da normal davranır,eşim yoksa beni yok sayardı...ben de çekingenim zaten,iyice soğudum
naz bu arada sen de kendinden bahset istersen,kaç yıldır evlisin çocuk var mı filan..
hiç ii değilim belli etmeyim diyorum ama çok üzgünüm hele bana dediği sanki kutlamadık kutladıkya kırk gün kırk gece mi kutlanır bu. şok oldum yaaaa şaka yapıyosun sen bu olamazsın diyebildim sadece gece 12 de geldi zaten
canım ben 2 yıl 3 aydır evliyim . evliliğimin ilk 1 yılı kabus gibiydi . çocuk yok henüz ama bayramdan sonra çalışmalara başlayacağız İNŞALLAH istanbulda oturuyorum tekstil makinaları imalatı yapan bir firmada makina teknikeri aynı zamanda satın alma yapıyorum 10 yıldır aynı işyerindeyim .
hiç ii değilim belli etmeyim diyorum ama çok üzgünüm hele bana dediği sanki kutlamadık kutladıkya kırk gün kırk gece mi kutlanır bu. şok oldum yaaaa şaka yapıyosun sen bu olamazsın diyebildim sadece gece 12 de geldi zaten
canım ben 2 yıl 3 aydır evliyim . evliliğimin ilk 1 yılı kabus gibiydi . çocuk yok henüz ama bayramdan sonra çalışmalara başlayacağız İNŞALLAH istanbulda oturuyorum tekstil makinaları imalatı yapan bir firmada makina teknikeri aynı zamanda satın alma yapıyorum 10 yıldır aynı işyerindeyim .
ahkeşkem,dün eşime dedimki "bir arkadaşım yıldönümünde böyle böyle yaptı,ne güzel de mi,ben olsam yapamam bekleme ama" dedim..
"kocası çok sevinmiş,duygulanmış,çok güzel bi akşam yaşadılar"
"ama eşi bişey yapmamış,asıl günleri dündü,ama kız haftasonu kutladı" falan filan durumu anlattım..
oyun oynuyodu o sırada ona dikkatini verdiği için beni pek dinlemedi,ilgilenmedi ama sonra cevap verdi..
dedi ki
kocası "o günü kutladık,bitti diye düşünüyodur" dedi !!!!
kaç kere kutlıcaz,eşim organizasyon yapmış,kutlandı bitti diye düşünmüştür dedi..
kızdım ben de nasıl böyle söylersin diye.."bence öyle düşünmüştür" dedi
ya da bi sürprizi varsa da kızınkinin yanında sönük kalacağı için utanmış olabilir dedi..
ama yine de bir hediyesi varsa dün vermesi gerekirdi,onun da dün bişey yapması iyi olurdu dedi..
canım,eşime sordum çünkü senin eşinin nasıl bi psikolojiyle böyle davrandığını anlamak istedim,belki erkek erkeği daha iyi anlar diye..böyle dedi benimki de..
hadi bakalım hayırlısı canım inşallah. rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah. evliliğinin ilk yılı neden kabus gibiydi anlatsanda tecrübelerinden yararlansak
amin canım hepimize İNŞALLAH rabbim hayırlı evlat nasip etsin .hadi bakalım hayırlısı canım inşallah. rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah. evliliğinin ilk yılı neden kabus gibiydi anlatsanda tecrübelerinden yararlansak
Allah sağlıkla bir bebek nasip etsin sana o halde,bi de bana :) bi de herkese :)
o halde memnun oldum nazcım..evliliğin ilk yılı hem güzel hem de en zoruymuş,inşallah bir daha o dönemleri yaşamazsın,artık herşey daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?