"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ben çok sokldum canım ama malesef değişen bişey olmadı . eşime kalsa beni çok seviyormuş ama kırmamak için fazla yanaşmıyormuş . ben sadece üzülüyorum bu duruma ama yapacak bişey yok artık kabullendim bu şekilde olmasını . zaten artık haftada 1 veya 2 defa bir kaç saat görüşebiliyoruz.

aman canım yaa boşver az olsun öz olsun işte.

ben birlikte oturmuyorum ama senin kaynıvalide benimkiyle aynı sanırım..soğuk arada bir görüyoruz birbirimizi ama o bile beni çok üzüyo..
bu arada hoşgeldin aramıza

hoşbuldum canım . ben 2 sene aynı evde oturdum canım . benim kayınvalide bana karşı soğuk sanırım . kendi akrabaları yada misafirleri geldiğinde şen şakrak ama benim arkadaşlarım geldiğinde gelip bir hoşgeldin bile demez arkadaşlarımın onun yanına gidip hoşgeldin demesini bekler . ailem falan geldiğinde karşılar yanlarında otururdu . zaten 2 yılda ailemde taş çatlasın 2 veya 3 defa anca gelebilmişti ama hamdolsun eşimde aynı evde olmayacağını anladı hak verdi bana ve ayrı eve çıkmamızı nasip etti ALLAH darısı efsuna ve ahkeşkeme İNŞALLAH

olmadı kızlar olmadı eşim beni bu sefer çok yanılttı çok şaşırdım. hele aramızda geçen konuşmalar oldu şaka yapıyosun ya bu sen olamazsın dedim şok oldum yaaa

günaydın kızlar..bugün erkenciyim..

ahkeşkem,ne dicem bilemedim,az da olsa umutluyduk bir oyun vardır diye ama.....bu sefer böyle oldu demek..iyi misin sen? ne oldu dün?

naz,iyi etmişsiniz taşınmakla,böylesi daha hayırlı olacaktır inşallah..
benim kv biz onlara gidelim yanımızda bile oturmaz doğru düzgün,bazen kayınpederin misafiri gelir,bikaç adam..onlarla ayrı oturur,eşim de onların yanında olurdu.ben kvalide ile başka odada olurdum ama bizimki sürekli bişeylerle uğraşır benim yanımda oturmazdı..anneme de yapıyo aynı şeyi,oturup konuşmuyo..kendi bazı misafirlerine de yapıyo,kadınlarla ben oturuyorum o ortada yok!! çok can sıkıcı...ama kayınpederin misafirleri gider,hep beraber oturmaya başlarız,o zaman eşim de orda ya,oturur yanımıza..eşimin yanında bana da normal davranır,eşim yoksa beni yok sayardı...ben de çekingenim zaten,iyice soğudum

Son düzenleyen: Moderatör:
bende attım benim başka bi organizasyondu

ahkeşkem günaydın bayıldım sofraya...öyle hasretimki şöyle keyifli keyfli çay pasta börek sohbetlerine....çocuk olduktan sonra ne kimseyi davet edebilidm doğru düzgün neden kendim gidebildim gezmeye...ancak memlekete tatile gittiğimde böle güzel sofralarda karşılandım.

hiç ii değilim belli etmeyim diyorum ama çok üzgünüm hele bana dediği sanki kutlamadık kutladıkya kırk gün kırk gece mi kutlanır bu. şok oldum yaaaa şaka yapıyosun sen bu olamazsın diyebildim sadece gece 12 de geldi zaten

naz bu arada sen de kendinden bahset istersen,kaç yıldır evlisin çocuk var mı filan..

canım ben 2 yıl 3 aydır evliyim . evliliğimin ilk 1 yılı kabus gibiydi . çocuk yok henüz ama bayramdan sonra çalışmalara başlayacağız İNŞALLAH istanbulda oturuyorum tekstil makinaları imalatı yapan bir firmada makina teknikeri aynı zamanda satın alma yapıyorum 10 yıldır aynı işyerindeyim .

canım senin yaptığın organizasyonu okudum çok güzel düşünülmüş . ama üzme kendini erkekler arada böyle odunlaşabiliyor . bizim evlilik yıldönümümüz eşimin doğum günüyle aynı gün 2 yıldır hiç başbaşa kutlayamadık hep cümbür cemat kutladık ama bu yıl kendi evimizde değişik şeyler yapmayı düşünüyorum

hadi bakalım hayırlısı canım inşallah. rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah. evliliğinin ilk yılı neden kabus gibiydi anlatsanda tecrübelerinden yararlansak

ahkeşkem,dün eşime dedimki "bir arkadaşım yıldönümünde böyle böyle yaptı,ne güzel de mi,ben olsam yapamam bekleme ama" dedim..
"kocası çok sevinmiş,duygulanmış,çok güzel bi akşam yaşadılar"
"ama eşi bişey yapmamış,asıl günleri dündü,ama kız haftasonu kutladı" falan filan durumu anlattım..
oyun oynuyodu o sırada ona dikkatini verdiği için beni pek dinlemedi,ilgilenmedi ama sonra cevap verdi..
dedi ki
kocası "o günü kutladık,bitti diye düşünüyodur" dedi !!!!
kaç kere kutlıcaz,eşim organizasyon yapmış,kutlandı bitti diye düşünmüştür dedi..

kızdım ben de nasıl böyle söylersin diye.."bence öyle düşünmüştür" dedi
ya da bi sürprizi varsa da kızınkinin yanında sönük kalacağı için utanmış olabilir dedi..
ama yine de bir hediyesi varsa dün vermesi gerekirdi,onun da dün bişey yapması iyi olurdu dedi..

canım,eşime sordum çünkü senin eşinin nasıl bi psikolojiyle böyle davrandığını anlamak istedim,belki erkek erkeği daha iyi anlar diye..böyle dedi benimki de..

Allah sağlıkla bir bebek nasip etsin sana o halde,bi de bana :) bi de herkese :)
o halde memnun oldum nazcım..evliliğin ilk yılı hem güzel hem de en zoruymuş,inşallah bir daha o dönemleri yaşamazsın,artık herşey daha iyi olur

ogün ben kutladım o değil ki beklediğim bi hediyede değildi sadece iyi ki karısın hayatım dese bile yeter di ama o bana kırk gün kırk gece mi olacak bu demeyi tercih etti. çok kırgınım çok da üzgünüm eşimi görmek dahi istemiyorum.

hadi bakalım hayırlısı canım inşallah. rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah. evliliğinin ilk yılı neden kabus gibiydi anlatsanda tecrübelerinden yararlansak

canım biz evlendik 1 hafta sonra kaynanam eve geldi . biz yatana kadar her akşam yanımızda oturdu . daha 3 aylık evliyim eşimin kuzeninin çocuğu geldi yurt dışından 1 ay bizde kaldı . sonra kuzenin babası geldi oda yaklaşık olarak 40 gün kaldı . ramazan vakti banyoya girsen giremezsin bişey yapamazsın banyo doluysa kapının önünde bekler eşime bağırır . bu arada eşimin abisi cümbür cemat geldi ilk gelmesinde 10 gün 2. gelmesinde 1 hafta 3. gelmesinde de 10 gün kaldı . akşam yorgun eve giderim dinlenemem milletin tavırlarını suratlarını çektim . görümcem odamı karıştırırdı . odamın kapısını kitledim kötü oldum .eşimle sık sık birbirimize girerdik soluğu annemlerin yanında alırdı eşim onlara şikayet ederdi hep ama çok şükür eşimde zamanla anladı olmadığını bana hak verdi önce kiraya çıkalım dedik sonra ALLAH nasip etti ev aldık evi aldıktan 8 ay sonra taşınabildik madiyatımızı ayarlamak için

amin canım hepimize İNŞALLAH rabbim hayırlı evlat nasip etsin .

amin canım rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…