- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.241
olmadı kızlar olmadı eşim beni bu sefer çok yanılttı çok şaşırdım. hele aramızda geçen konuşmalar oldu şaka yapıyosun ya bu sen olamazsın dedim şok oldum yaaa
canım biz evlendik 1 hafta sonra kaynanam eve geldi . biz yatana kadar her akşam yanımızda oturdu . daha 3 aylık evliyim eşimin kuzeninin çocuğu geldi yurt dışından 1 ay bizde kaldı . sonra kuzenin babası geldi oda yaklaşık olarak 40 gün kaldı . ramazan vakti banyoya girsen giremezsin bişey yapamazsın banyo doluysa kapının önünde bekler eşime bağırır . bu arada eşimin abisi cümbür cemat geldi ilk gelmesinde 10 gün 2. gelmesinde 1 hafta 3. gelmesinde de 10 gün kaldı . akşam yorgun eve giderim dinlenemem milletin tavırlarını suratlarını çektim . görümcem odamı karıştırırdı . odamın kapısını kitledim kötü oldum .eşimle sık sık birbirimize girerdik soluğu annemlerin yanında alırdı eşim onlara şikayet ederdi hep ama çok şükür eşimde zamanla anladı olmadığını bana hak verdi önce kiraya çıkalım dedik sonra ALLAH nasip etti ev aldık evi aldıktan 8 ay sonra taşınabildik madiyatımızı ayarlamak için
maşallah canım artık bi ev sahibisin ne güzel ALLAHIM bizlerede nasip eder inş. bak ne güzel geçmiş geride kalmış artık düşünme onları hepsi bitmiş. eşinlede iyiysin bide bebiş geldimi tamam rabbim huzurunu düzenini bozmasın inş. sen sınavı atlatmışsın darısı bize
ogün ben kutladım o değil ki beklediğim bi hediyede değildi sadece iyi ki karısın hayatım dese bile yeter di ama o bana kırk gün kırk gece mi olacak bu demeyi tercih etti. çok kırgınım çok da üzgünüm eşimi görmek dahi istemiyorum.
işte eşin onu ayırt edemiyo demekki.o gün senin sürprizindi,onun da bişeyler düşünmüş olması gerekirdi ama..ikiniz plan yapıp kutlamadınızki...
keşke o kadar kırıcı konuşmasaydı...kadınsın kırıldın ve bu kırgınlığını yaşa bence.eşinle iyi olmaya çalış,unut gitsin diyemicem malesef..belki çok çok büyük bir dert değil ama olsun..
burnu sürtünsün..sonrasında herşey tekrar yoluna girer nasılsa..gönlünü alır umarım
bu arada yeni arkadaşımız gelmiş aramıza hoşgeldin naz:))
akşam kendi evimde ilk defa misafir ağırlayacağım çok heyecanlyım
vaaaav mükemmel bi heyacan olsa gerek 2 yıl sonra sanki yeni evlenmiş gibi
akşam kendi evimde ilk defa misafir ağırlayacağım çok heyecanlyım
ayyy ne özendim bilemezsin,allahım güzel oturmak nasip etsin bol huzurla....bizimde evimiz olurmu acaba
günaydın şeker gelinler.....
öncelik le naz canım hoşgeldin aramıza... özendiysen sen de takıl bize hayatını yaşaaaaa :))))))
kv kurtulduğuna çok sevindim.artık yeni ev yeni hayat gerisini boşver... aman boşver soğuksa soğuk sende soğuk olll.. hasbammm kendini ne zannediyor.. CANI İSTERSE :))))
ayrıca misafiri çok güzel ağırla muhakkak. sofran çok hoş olsun desenli peçete filan. emin ol eşin bunu farkedecekdir... şık olsun herşeyy
Ahkeşkemmm canım içinden ağlamak geliyosa ağla herşeyi bize burdan yaz... ama bak diyorumki sen sukün ol.. onu burnu sürtsün kesin yapacak bişi. ben hissediyorum. sen sukün ol. tripli ve soğuk ol.. onu yoksay yaneeee...
ciciş gelinler hepinizi seviyorum.. hala banum yok banummm bize cvp da vermedi bu ya ne oldu aceppppp. BANUUUUUU
vefamm inş Allah bize de kendi evimizi nasip eder.. ama ben yeni evde eş ve çocuk istiyorum. inş buda olur
günaydın şeker gelinler.....
öncelik le naz canım hoşgeldin aramıza... özendiysen sen de takıl bize hayatını yaşaaaaa :))))))
kv kurtulduğuna çok sevindim.artık yeni ev yeni hayat gerisini boşver... aman boşver soğuksa soğuk sende soğuk olll.. hasbammm kendini ne zannediyor.. CANI İSTERSE :))))
ayrıca misafiri çok güzel ağırla muhakkak. sofran çok hoş olsun desenli peçete filan. emin ol eşin bunu farkedecekdir... şık olsun herşeyy
Ahkeşkemmm canım içinden ağlamak geliyosa ağla herşeyi bize burdan yaz... ama bak diyorumki sen sukün ol.. onu burnu sürtsün kesin yapacak bişi. ben hissediyorum. sen sukün ol. tripli ve soğuk ol.. onu yoksay yaneeee...
ciciş gelinler hepinizi seviyorum.. hala banum yok banummm bize cvp da vermedi bu ya ne oldu aceppppp. BANUUUUUU
vefamm inş Allah bize de kendi evimizi nasip eder.. ama ben yeni evde eş ve çocuk istiyorum. inş buda olur
rabbim nasip edince oluyor canım. bizim hiç paramız yoktu bu işe kalkıştığımızda %100 kredi çektik biz hiç peşinatımız yoktu bizim . düğünde takılanlarla eşim iş açtı kendine ondan dolayı hiç paramız kalmamıştı . ALLAH daha iyilerini daha güzellerini sizlere nasip etsin İNŞALLAH canım
ayyy ben genelde diyet gruplarında takılırdım biraz şişkoyumda bu aralar diyet falan yapmayınca giremedim . ama çocuk olmadan biraz zayıflamam lazım . eylülde en yakın arkadaşımın nişanı , ekimde de kız kardeşimin düğünü var .
kuşum o zman yediklerimize dikkat ediyoruz ve zayıflıyoruz. bu herşey bi yana sağlıklı bi hamileliik için şart tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?