- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.261
ahkeşkeee zararın neresinden dönersen kardır derler. yapacak o bişi sana için rahat olsun.üzülme öpüyorum seni
naz cım kek börek yap bende çok severim. sen pişir hatta ben yemeğede gelirim sana :)))))) hamilelikden önce zayıfla ki sonrasında senin için zor olmasın..
yaaaa banuyu merak eden yok mu yaaaawww haberi olan yok muuu
ahkeşkeee zararın neresinden dönersen kardır derler. yapacak o bişi sana için rahat olsun.üzülme öpüyorum seni
naz cım kek börek yap bende çok severim. sen pişir hatta ben yemeğede gelirim sana :)))))) hamilelikden önce zayıfla ki sonrasında senin için zor olmasın..
gel canım herzaman beklerim . zayıflayacağım kızlar İNŞALLAH kışın çok iyi eşimle halk oyunlarına gidiyoruz pazar günleri gösteri zamanına 2 ay boyunca hemen hemen her akşam gidiyoruz ozaman çok güzel zayıflıyorum . eşim halk oyunları eğitmenide aynı zamanda
nazzzz sen istanbuldasın dimeeeee... ay ben halk oyunu oynamayı heppp valla küçüklüğümden beri istemiştim. ilkokulda oynanıyordu annem beni göndermemişti. ama sonra 23 nisan oynadıklarında bir bir heveslendim... sonra ogün bugündür içimde kaldı. yani amac zevk olarak kendim motive olim diye öğrenmekkk...
bu barada sizin memleket neresi sen erelisin eşin nereli oyunda hangi yöreleri oynuyosunuzzz ayy heyecan yaptım
bu arada efsun ve eylüşşş ahkeşkenin durumundan dolayı kocalarınıza GÜZEL BİR MSJ vermişsiniz.... mucuk mucuk
ben sivaslıyım canım eşim trabzonlu bizim oynadığımız oyunlar bitlis,van,kırklareli,izmir zeybek , karadeniz . 8 sene birliktelikten sonra eşimle evlendik . benim ailem hiç istemiyordu . hatta annem aynı eve çıkmamıda istemedi hiç ama bir müsibet bin nasihattan daha iyidir derlerya aynen öyle .. eşimde her zaman der hayatım belki bu şekilde olması daha iyi oldu anneme bişey olduğunda ben senin başına kakmayacağım en azından çünkü bende ev ev üstüne olmadığını gördüm . bu bizim sınavımızdı ve atlattık çok şükür diyor .
nazzzz sen istanbuldasın dimeeeee... ay ben halk oyunu oynamayı heppp valla küçüklüğümden beri istemiştim. ilkokulda oynanıyordu annem beni göndermemişti. ama sonra 23 nisan oynadıklarında bir bir heveslendim... sonra ogün bugündür içimde kaldı. yani amac zevk olarak kendim motive olim diye öğrenmekkk...
bu barada sizin memleket neresi sen erelisin eşin nereli oyunda hangi yöreleri oynuyosunuzzz ayy heyecan yaptım
bu arada efsun ve eylüşşş ahkeşkenin durumundan dolayı kocalarınıza GÜZEL BİR MSJ vermişsiniz.... mucuk mucuk
aramıza hoşgeldin nazcım
kızlar başım kazan gibi yine...
ahkeşkem yaaa bu erkekler hep aynı demekki gece bende sordum eşime oda eylüşüm kocası gibi dedi aynen o gece kutladık nasıl olsa demiştir dedi...bende ona kızdım olurmu öle şey dedim o gece arkadaş kutladı faalan dedim ama aynı kafadan gitti oda
mesajı verdim ama evlilik yıldönümüm için değil datlum benimki geçti ayın 25de doğum günüm var onun için... gerçi mesaj vermek değildi canım erkek gözüyle bakmak lazım olaya bide dedik...
ben sivaslıyım canım eşim trabzonlu bizim oynadığımız oyunlar bitlis,van,kırklareli,izmir zeybek , karadeniz . 8 sene birliktelikten sonra eşimle evlendik . benim ailem hiç istemiyordu . hatta annem aynı eve çıkmamıda istemedi hiç ama bir müsibet bin nasihattan daha iyidir derlerya aynen öyle .. eşimde her zaman der hayatım belki bu şekilde olması daha iyi oldu anneme bişey olduğunda ben senin başına kakmayacağım en azından çünkü bende ev ev üstüne olmadığını gördüm . bu bizim sınavımızdı ve atlattık çok şükür diyor .
efsunummm canım benimmm evlilik yıldönmü hayatta 1 kere olmuyorkii.... bundan sonrakiler için msj olarak algıladım şahsım adınaaa...
naz işte aileler herşeyi görüyor... ama sevince kör olunuyor galibaa.... neyse sen şimdi mutlusun iyi gerisi mühim değil. kocanı takdir ettim görmüş herşey... ay düşünmek bnile istemedim ya görmeseydii.. Aman ALLAH korusunnn
aslında niyetim mesaj vermek değildi ammaa hem evlilik yıldönümüne hem de doğum günüme 2 ay kaldı..artık ordan bi mesaj çıkarsın kendine..ahkeşkenin kocası için öyle yorum yaptı ama ben olsam öyle yapmam da demek istedi yaniii...ama işte erkekler birbirinden anlıyo demekki bak efsununki de demiş.kutladılar saymıştır demiş!! öfff!! bazen odunlaşabiliyo demekki erkekler..ya hep odunla ya da nadiren oluyo..
efsunummm canım benimmm evlilik yıldönmü hayatta 1 kere olmuyorkii.... bundan sonrakiler için msj olarak algıladım şahsım adınaaa...
naz işte aileler herşeyi görüyor... ama sevince kör olunuyor galibaa.... neyse sen şimdi mutlusun iyi gerisi mühim değil. kocanı takdir ettim görmüş herşey... ay düşünmek bnile istemedim ya görmeseydii.. Aman ALLAH korusunnn
sorma eylüşüm yaaaa delirtti gece gece beni...
kızlar çok uykum var sayıklıyorum resmen((
eşim benim anneler günümü bile kutlamıştı...
biz evlenmeden önce kayınpederim vefat etti . eşim annemi yanlız bırakmam ben ya bu şekilde kabul edersin yada bu iş olmaz dedi bana ... dediğin gibi sevince kör oluyorsun aman tek kadın ne olacak sanki dedim bana yararı olur işten gelince yemeğim hazır olur dedim ama malesef olmuyor yeri geldiğinde eşine yemek yapmak beraber yemek istiyorsun . evde hep bir resmiyet eşinle şakalaşamıyorsun tartışmak istesen tartışamıyorsun duyulur diye ev küçük olduğundan kaynanayla bizim oda yan yanaydı ses gider diye o işi bile yapamıyorsun . ALLAH razı olsun eşimden farkına vardı ve bana ilk o şekilde direttiği için çok pişman oldu .
aramıza tekrardan hoşeldin nazcım
sende kendimi o kadar çok bulmak istiyorum ki şuan
ayrı eve çıkma anına kadar benimle aynısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?