- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.281
eşim benim anneler günümü bile kutlamıştı...
sorma başta ben de delircektim de sonra baya konuştuk bu konuda,anlaştıkkendi için demediğine sadece tahmin yürüttüğüne ikna olunca kızmadım :)
her ne kadar kocacıkım bir balık erkeği olaraktan romantik,sürpriz dolu olsa daben beklentimi yüksek tutmuyorum,ne olur ne olmaz,saflığına denk gelir,odunsuluk yapar..olur mu olur yani..bak işte örnek var
ben de kendi kendime kocişime nazar değdircem !! bu ne aşk yarabbii!!!
evettt!! senin eşinden hiç beklenmicek davranış oldu bu....hatta doğum günün müydü neydi,anneni aramış teşekkür etmişti,senin gibi birini yetiştirdiği için!!!
geç mi yattın canım
evet canım ya geç yattım bide 6da kalktım sabah,kardeş yoldan geldide:)
kızlar size bi soru ama kendimi de kandırıyo olabilirim. biz daha düğün resimlerini alamadık biliyosunuz ki eşim onlarımı alıyo acaba diyorum çünkü çok istediğimi ve bana mükemmel bi sürpriz olacağını biliyo.
eşimi tanıyorum böle bi adam değildi çünkü tamam çok çok incelik bilmez ama duygusal ve bu kadar da odun değildi.en azından ona hediye aldım ben oda bi çiçek alırdı adım gibi eminim bundan. ama kendimi kandırmak ta istemiyorum
efsunum seni ve ahkeşkemi çok iyi anlıyorum canım . ALLAH sizlerede nasip eder İNŞALLAH ben kaynanamla beraber oturduğum süre boyunca hiç kavga etmedim ağız dalaşına bile girmedim yerşeyı yedim yuttum hiçbir şekilde saygısızlık yapmadım. sağolsun oda hiçbir şekilde bana kötü davranmadı ama soğuk olmasına çok üzülüyordum sadece. ben eşimle herşeyi konuşurdum içimde tutmazdım .
evettt!! senin eşinden hiç beklenmicek davranış oldu bu....hatta doğum günün müydü neydi,anneni aramış teşekkür etmişti,senin gibi birini yetiştirdiği için!!!
kızlar size bi soru ama kendimi de kandırıyo olabilirim. biz daha düğün resimlerini alamadık biliyosunuz ki eşim onlarımı alıyo acaba diyorum çünkü çok istediğimi ve bana mükemmel bi sürpriz olacağını biliyo.
eşimi tanıyorum böle bi adam değildi çünkü tamam çok çok incelik bilmez ama duygusal ve bu kadar da odun değildi.en azından ona hediye aldım ben oda bi çiçek alırdı adım gibi eminim bundan. ama kendimi kandırmak ta istemiyorum
merhaba
yazıyorum ama beni de aranıza alır mısınız bilemedim. neden mi ? hani demişsiniz ya eş anne gelin diye kadın olmak böyle bişey diye, peki bunların hiçbirini olamamış biri olarak ben kadın kategorisine girmiyorsam alamazsınız değil mi? bu da başka garip bir durum işte eş anne gelin olabilmek dertlerine sıkıntılarına rağmen ya hiç olamamak sevdiğine ulaşamadığın için eş olamamak, ondan başkası olamayacağı için annelikten mahrum kalmak...
hadi gözünaydın canım
ahkeşke canım sen daha iyi bilirsin bu sorunun cevabını..ama bana sorarsan bu zamana kadar uzatıp seni üzmesi hiç de güzel olmuyo.belki fotoğrafları alıyo dediğin gibi ve belki henüz yetişmedi,bir aksilik oldu diyelim..ama bunu bile söyleyebilirdi artık.."ben de bunu düşündüm ama yetişmedi,seni daha fazla üzmek istemiyorum" diyebilirdi..bence....
haklısın canım demesi lazımdı en azından ahkeşkem üzülmesin diye
merhaba
yazıyorum ama beni de aranıza alır mısınız bilemedim. neden mi ? hani demişsiniz ya eş anne gelin diye kadın olmak böyle bişey diye, peki bunların hiçbirini olamamış biri olarak ben kadın kategorisine girmiyorsam alamazsınız değil mi? bu da başka garip bir durum işte eş anne gelin olabilmek dertlerine sıkıntılarına rağmen ya hiç olamamak sevdiğine ulaşamadığın için eş olamamak, ondan başkası olamayacağı için annelikten mahrum kalmak...
tabi canım hoşgeldin gel buyurrr ne demek anlat bakalım kendini
benimkide öle dedi sonradanbaktı kapak başına patlayacak...
öle çılgın bişeye gerek yok canım kutlasa yeter yaaaa
boncuk taktınmı çeketine
evet annemede babamada msj çekmişti önce allahıma şükrediyorum sonrada size çook teşekkür ediyorum falan diye.mükemmel bi doğum günü organizasyonuydu bide şimdiye bak
amin canım inşallahhhh... ilk başlarda bende öyleydim canım ama bende senden farklı anneannede var evde 3 4 ay sonra gelen giden bıktırdı beni ve ufak ufak atışmalar başladı ben hatayı eşimle konuşamamakla yaptım zaten
aynen noldu bu adama böyle
valla üsttede yazdım doğum gününde anneni arayıp teşekkür eden adam sessiz şuan
olabilirde aslında dün gece hiç konuşmadınız mı tamam 12 de gelmiş eve ama
geç mi yattın canım
benimki de akşam gelecek
9 yillik anne,13 senelik gelinim..esim..bazen mutlu bazen mutsuzum.ama su aralar hayat anlamini yitirdi..sadece kizim icin varim..
takmadım yavv..ceket giymiyo bu sıcaktaokuyup üflerim ben ona hiçbişeycik olmaz...ben değdiriyorum ben :)
bugünde evi temizleyemicem herhalde sizi bırakıp gidemiyorum
benimkiler mukabeleye gitti ikiside
bu mesajı ilk sayfanızda buldum. eşlik gelinlik annelik böyle tüketilen bişey mi? ne oldu anlatılanlara? hani paylaşınca çoğalıyordu artıyordu* öyle olmuyor mu bi yandan deli gibi dua ediyorum umudum yok ama Allahın işi belli mi olur belki bizde kavuşuruz belki bende anne olurum diye. ama böyle sizleri okuyunca da bi garip oluyor benim için sonucu olmayan tükenen, tüketen bişey için mi dua ediyorum diye düşünmeden de edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?