- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.301
hiç konuşmadım o geldiğinde uyuyodum.(güya) bu konuşmalarda telde msj da oldu birbirimize iki msj çektik tamam zaten yetti.
benimki de akşam gelecek
seninde gözünaydın şimdiden canım
bu mesajı ilk sayfanızda buldum. eşlik gelinlik annelik böyle tüketilen bişey mi? ne oldu anlatılanlara? hani paylaşınca çoğalıyordu artıyordu* öyle olmuyor mu bi yandan deli gibi dua ediyorum umudum yok ama Allahın işi belli mi olur belki bizde kavuşuruz belki bende anne olurum diye. ama böyle sizleri okuyunca da bi garip oluyor benim için sonucu olmayan tükenen, tüketen bişey için mi dua ediyorum diye düşünmeden de edemiyorum
okuyarak kendinle kıyaslama sakın Rabbim herkesin yazısını ayrı ayrı yazmış canım bunlara şimdiden kafanı takarsan sonun benim gibi olur
öncelikle bizimki gibi olacak diye düşünme sakın aramızda durumu iii olan da var kötü olan da ama sonuçta hayat bu canım
oooo boşver yaaa bak gitmişlerde tadını çıkar
Kızlar merhaba,
dün akşam daha doğrusu gece misafirlerimiz vardı baya geç yattım, sabah da bi acayip kalktımeşim işe gittikten sonra da uyumadım hiç. kkda da iç karartıcı konular okudum üstüne tuz biber oldu... bi slm vereyim dedim bu topice...
glmsynm merhaba..aramıza hoşgeldin..
hiçbir kategoriye girmesen de bu topiğe girip okumak ve yazmak içinden geldiyse,kendinden birşeyler bulmuşsun demektir..seni aramıza almak da bizim için hiç ama hiç sorun olmaz..
sorunların,sıkıntıların ve ya mutlulukların.....dilediğince paylaşabilirsin
Kızlar merhaba,
dün akşam daha doğrusu gece misafirlerimiz vardı baya geç yattım, sabah da bi acayip kalktımeşim işe gittikten sonra da uyumadım hiç. kkda da iç karartıcı konular okudum üstüne tuz biber oldu... bi slm vereyim dedim bu topice...
hoşgeldin anie,ben de uyumadım bugün bi acayipim ama kafa dağıldı buraya gelince
burda da iç karartıcı şeyler oluyo bazen ama gülümseyebiliyoruz yine de çok şükür
en korktuğum şey yıllar sonra "sadece çocuklarım için varım,eş şurda dursun" filan demek...evlilik bu olmamalı bence de..Allahım korusun,kimseye yaşatmasın...
seni tanıyalım o halde,sanırım sevdiğinle ayrı düştün?
Sağol eylülcüm... evet en güzeli o zaten, gülümseyebilmek herbişeye rağmen :)
Ramazan geliyor stres bastı beni, evli olarak ilk ramazanım olacak bu, hep annem sahuru hazırlayıp uyandırırdı beni, şimdi iş bana mı düştü eyvah eyvahh
hoşgeldin aniecim
nasılsın bakalım ve ayrıca ne oldu canım ne okudun merak ettim
efsun ben şuan börek yapıyorum :)
sen de git bi yandan temizliğini yap,bi yeri süpür gel iki lafın belini kır..sonra git başka yeri süpür,sonra yine gel falan filan :)
Sağol efsuncum..
İyiyim diyeyim iyi olayım :) zaten geç yatmıştım tam dinlenemedim mi ne oldu bilmiyorum bi tuhaf kalktım bu sabah. Sen nasılsın cnm görüşmeyeli?
Nişanlı bi arkadaşın konusunu okudum, kıskanç bi k.vsi var 7 sayfa olmuştu konu yanlış hatırlamıyorsam, hepiciğini üşenmeden okudum aferim banave çok da güzel içim karardı. kendi k.vden soğudum nerdeyse o kadar etkilendimmm.
hiç kavuşamadık ki ayrı düşelim biz ikimiz iki ayrı ve zor dünyanın iki ayrı ama hep birlikte olanlarıyız. her an benimle ama benden çok uzakta. çok kısıtlı zamanlarda ancak bi kaç cümle konuşabilme fırsatı o kadar.. şimdi birbirimize bu kadar az düşüp bu kadar çok sevmek nasıl oluyor diye sormayın valla ben de bilmiyorum. ama onun iyi olmadığını bilmek nefesimi kesiyor. daha da kötüsü ulaşamamak hissi. her ulaşmış kadını dinledikçe daha çok düşünüyorum. kavuşamamak mı bu kadar değerli kılıyor acaba. ama ben öyle olsun ,istemiyorum.. sizleri okuyunca da çoğu şeyi kestiremiyorum. eşi çok çok sevmek ama kızıp küsmek darılmak ilgilenmemek hepsi bu kadar birbirine geçmiş bu çok yıpratıcı değil mi
okuyarak kendinle kıyaslama sakın Rabbim herkesin yazısını ayrı ayrı yazmış canım bunlara şimdiden kafanı takarsan sonun benim gibi olur
öncelikle bizimki gibi olacak diye düşünme sakın aramızda durumu iii olan da var kötü olan da ama sonuçta hayat bu canım
hoşbulduk çok teşekkür ederim.
sorun dersen hem çok hem yok işte sizin de dediğiniz gibi hayat dediğiniz böyle bişey.. burayı okurken farkettim acaba ben kadın kategorisinden sayılmıyor muyum diye? aslına bakarsanız ben sadece sevdiceğimle konuşabildiğim o kısıtlı zamanlarda kendimi kadın gibi hissediyorum zaten. bunun dışında hayatta o kadar sadece insan kalıyorum ki.. sadece insan o kadar
ayyy anie! ben de ben dee..ilk ramazanım bu! napıcam hiç bilemiyorum,ah annem ah,hazır sofraya uyanırdık hep!!
eşim yemek filan istemem dedi,kahvaltılık şeyler seviyormuş sahurda..biz de öyleydik zaten..bakalım nolcak,ben de stresliyim birazz
eşi çok çok sevmek ama kızıp küsmek darılmak ilgilenmemek hepsi bu kadar birbirine geçmiş bu çok yıpratıcı değil mi
canım bende sevdiceğime eşime kavuşamayacağım diye çok üzüldüm zamanında babam ben daha doğmadan annemin karnında 4 aylıkken vefat etmiş hiç görmedim babamı annem kesin bir dille eşimle evlenmeme izin vermedi ozamanlar bende senin gibi çok umutsuz ve üzgündüm gelinlikçilerin önünden geçerken bakardım sonra kendi kendime derdim aman niye bakıyorum ki sanki giyebilecekmiyim diye ama tabi herşeyden önce hayırlısını istedim benim için hayırlı olacaksa olsun ALLAHIM dedim . sende öyle iste canım RABBİM HAKKINDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜNE RAZI EYLESİN İNŞALLAH
hiç kavuşamadık ki ayrı düşelim biz ikimiz iki ayrı ve zor dünyanın iki ayrı ama hep birlikte olanlarıyız. her an benimle ama benden çok uzakta. çok kısıtlı zamanlarda ancak bi kaç cümle konuşabilme fırsatı o kadar.. şimdi birbirimize bu kadar az düşüp bu kadar çok sevmek nasıl oluyor diye sormayın valla ben de bilmiyorum. ama onun iyi olmadığını bilmek nefesimi kesiyor. daha da kötüsü ulaşamamak hissi. her ulaşmış kadını dinledikçe daha çok düşünüyorum. kavuşamamak mı bu kadar değerli kılıyor acaba. ama ben öyle olsun ,istemiyorum.. sizleri okuyunca da çoğu şeyi kestiremiyorum. eşi çok çok sevmek ama kızıp küsmek darılmak ilgilenmemek hepsi bu kadar birbirine geçmiş bu çok yıpratıcı değil mi
O kadar trajikomik mi görünüyor dışardan cidden :)) böyle yazılınca benimde tuhafıma gitti, ama cidden hem sevip hem küsebilir insan :)) hem insan sevdiğine kırılır darılır
uykusuzluktandır canım o zaman
bennnn bilmiyorum valla nasılım
etkileme dicem ama elde değil demi
sadece okuyarak değil ki etrafımdaki kadınlarda sürekli aynı aman erkekler aman evlilik aman şöyle aman böyle diye insan düşünmeden edemiyor bir erkeği böyle sevmiş olmakla hata mı ettim diye..
bu arada hayırdır neden sonun benim gibi olur dedin, kötü bi durumda değilsindir inşallah merak ettim inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?