"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

hiç konuşmadım o geldiğinde uyuyodum.(güya) bu konuşmalarda telde msj da oldu birbirimize iki msj çektik tamam zaten yetti.

keşke hiç msj atmasaydın yaaaaa uuuffff

hoşgeldin anie,ben de uyumadım bugün bi acayipim ama kafa dağıldı buraya gelince
burda da iç karartıcı şeyler oluyo bazen ama gülümseyebiliyoruz yine de çok şükür

hoşbulduk çok teşekkür ederim.

sorun dersen hem çok hem yok işte sizin de dediğiniz gibi hayat dediğiniz böyle bişey.. burayı okurken farkettim acaba ben kadın kategorisinden sayılmıyor muyum diye? aslına bakarsanız ben sadece sevdiceğimle konuşabildiğim o kısıtlı zamanlarda kendimi kadın gibi hissediyorum zaten. bunun dışında hayatta o kadar sadece insan kalıyorum ki.. sadece insan o kadar

hoşgeldin aniecim
nasılsın bakalım ve ayrıca ne oldu canım ne okudun merak ettim

hoşgeldin anie,ben de uyumadım bugün bi acayipim ama kafa dağıldı buraya gelince
burda da iç karartıcı şeyler oluyo bazen ama gülümseyebiliyoruz yine de çok şükür

Sağol eylülcüm... evet en güzeli o zaten, gülümseyebilmek herbişeye rağmen :)

Ramazan geliyor stres bastı beni, evli olarak ilk ramazanım olacak bu, hep annem sahuru hazırlayıp uyandırırdı beni, şimdi iş bana mı düştü eyvah eyvahh

hiç kavuşamadık ki ayrı düşelim biz ikimiz iki ayrı ve zor dünyanın iki ayrı ama hep birlikte olanlarıyız. her an benimle ama benden çok uzakta. çok kısıtlı zamanlarda ancak bi kaç cümle konuşabilme fırsatı o kadar.. şimdi birbirimize bu kadar az düşüp bu kadar çok sevmek nasıl oluyor diye sormayın valla ben de bilmiyorum. ama onun iyi olmadığını bilmek nefesimi kesiyor. daha da kötüsü ulaşamamak hissi. her ulaşmış kadını dinledikçe daha çok düşünüyorum. kavuşamamak mı bu kadar değerli kılıyor acaba. ama ben öyle olsun ,istemiyorum.. sizleri okuyunca da çoğu şeyi kestiremiyorum. eşi çok çok sevmek ama kızıp küsmek darılmak ilgilenmemek hepsi bu kadar birbirine geçmiş bu çok yıpratıcı değil mi

ayyy anie! ben de ben dee..ilk ramazanım bu! napıcam hiç bilemiyorum,ah annem ah,hazır sofraya uyanırdık hep!!
eşim yemek filan istemem dedi,kahvaltılık şeyler seviyormuş sahurda..biz de öyleydik zaten..bakalım nolcak,ben de stresliyim birazz

efsun ben şuan börek yapıyorum :)
sen de git bi yandan temizliğini yap,bi yeri süpür gel iki lafın belini kır..sonra git başka yeri süpür,sonra yine gel falan filan :)

hoşgeldin aniecim
nasılsın bakalım ve ayrıca ne oldu canım ne okudun merak ettim

Sağol efsuncum..
İyiyim diyeyim iyi olayım :) zaten geç yatmıştım tam dinlenemedim mi ne oldu bilmiyorum bi tuhaf kalktım bu sabah. Sen nasılsın cnm görüşmeyeli?
Nişanlı bi arkadaşın konusunu okudum, kıskanç bi k.vsi var 7 sayfa olmuştu konu yanlış hatırlamıyorsam, hepiciğini üşenmeden okudum aferim bana ve çok da güzel içim karardı. kendi k.vden soğudum nerdeyse o kadar etkilendimmm.

efsun ben şuan börek yapıyorum :)
sen de git bi yandan temizliğini yap,bi yeri süpür gel iki lafın belini kır..sonra git başka yeri süpür,sonra yine gel falan filan :)

eylüşüm ben başlayınca bitirmeden bırakmam zaten evde soğuğum biliyosun o şekilde yaparsam yarım kalır

uykusuzluktandır canım o zaman
bennnn bilmiyorum valla nasılım
etkileme dicem ama elde değil demi

glmsynm,biraz daha açık olursan belki fikir verebiliriz..ama bu şekilde yorum yapamıyorum ben açıkcası..çok üzgünsün saygım var ama durumu anlayamadım..

kendi adıma söyleyebileceğim,eşimi çok seviyorum,çok,bunun tarifi de yok,açıklaması da..ama yeri gelir ufak kırgınlıklar da olur,o da çok sevmekten.sevmediğimiz insanlara çok da kırılamayız sanırım,banane der geçeriz sonunda..hayat da türlü duyguların iç içe geçmesi zaten,iyi şeyler de olur,kötü şeyler de..evlilikde de böyle.yeri gelir eşlerimize kırılırız ama barışması da paha biçilemez yanii..çok büyük sorunlar,saygısızlıklar,çok kötü şeyler olmadıkça küsüşmeler bile güzel,sevince....yıpranmak dediğim gibi olayların boyutuna bağlı...

Son düzenleyen: Moderatör:

sadece okuyarak değil ki etrafımdaki kadınlarda sürekli aynı aman erkekler aman evlilik aman şöyle aman böyle diye insan düşünmeden edemiyor bir erkeği böyle sevmiş olmakla hata mı ettim diye..
bu arada hayırdır neden sonun benim gibi olur dedin, kötü bi durumda değilsindir inşallah merak ettim inan..

canım bende sevdiceğime eşime kavuşamayacağım diye çok üzüldüm zamanında babam ben daha doğmadan annemin karnında 4 aylıkken vefat etmiş hiç görmedim babamı annem kesin bir dille eşimle evlenmeme izin vermedi ozamanlar bende senin gibi çok umutsuz ve üzgündüm gelinlikçilerin önünden geçerken bakardım sonra kendi kendime derdim aman niye bakıyorum ki sanki giyebilecekmiyim diye ama tabi herşeyden önce hayırlısını istedim benim için hayırlı olacaksa olsun ALLAHIM dedim . sende öyle iste canım RABBİM HAKKINDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜNE RAZI EYLESİN İNŞALLAH

Annelerin değeri daha bi anlaşılır oluyor cidden evlenince, canım annem benimm ya
bizde kahvaltı türünden birşeyler yerdik sahurda, eşim de bazen yemek bazen kahvaltılık yediklerini söyledi, yani onun için farketmeyecek anlaşılan, bu iyi :)
Allah yardımcımız olsunnn...

eşi çok çok sevmek ama kızıp küsmek darılmak ilgilenmemek hepsi bu kadar birbirine geçmiş bu çok yıpratıcı değil mi

O kadar trajikomik mi görünüyor dışardan cidden :)) böyle yazılınca benimde tuhafıma gitti, ama cidden hem sevip hem küsebilir insan :)) hem insan sevdiğine kırılır darılır

amin çok sağol öyle istiyorum zaten ama zaman benim için çok kısa artık yani anne olma hayali gittikçe sadece hayal olma yoluna giriyor yaş geldi çattı. insan önceleri aman boşver benim de olmasın diyip geçtiği şeyler için sevince tüh keşke bu kadar geç kalmış olmasaydım diyor.. eeee bu da hayattan dimi ?

ya gerçekten çok anlaşılmaz bi hikaye anlatıyosun sanki. açıkca konuşmaya dertleşmek istiyosan eğer ne dersin. kimi seviyosun neden ayrı dünya insanısınız neden hem beraber hem ayrısınız. kafam karıştı valla.
ayrıca sevdiğine kavuşmak onu yaçamak kadar güzel bişey yok tabi ki biz bu kadar sıkıntı çekiyorsak eğer onlar için aşkımız için yoksa amaaan deriz ama onun için savaşıyoruz zorluklarla uğraşıyoruz evet belki tartışıyoruz kırılıyoruz ama yinede onsuz asla diyoruz. aşk da bu değil mi zaten...

O kadar trajikomik mi görünüyor dışardan cidden :)) böyle yazılınca benimde tuhafıma gitti, ama cidden hem sevip hem küsebilir insan :)) hem insan sevdiğine kırılır darılır

yok trajikomik değilde ben gibi konuya bodoslama dalanlar için accık korkutucu ama düşününce biraz sevimli de gelmiyor değil hani yinede böyle dargınlıkla zaman ziyan olmuyor mu? ne biliim mesela ben şu an onsuz geçirdiğim her an ziyan oluyormuş gibi geliyor..

uykusuzluktandır canım o zaman
bennnn bilmiyorum valla nasılım
etkileme dicem ama elde değil demi

Evet cidden öyle bi halet-i ruhiye de var değil mi, nasıl olduğunu bilememe durumu :)) hani bilsen ona göre davranırsın ama yok. genelde can sıkıntısı gelir akabinde.

ama en iyisi sevdiğin bişiler yapmak bu durumda sanırım.

bugün pek bi filozofluğum üstümde canımm

bak tecrübe önemli bu konularda ben düşünerek kafayı yemiş ilaç kullanan biriyim
şaka bi tarafa düşünmek insanın kendine yaptığı en büyük eziyettir canımın içi
evlenince şöyle olacak böyle olacak diye kendini aşktan evlilikten soğutma
herkesin kaderi kendine güzelim... bakma sen etraftaki deyzelere...
ben beraber yaşamaktan, evliliğimi, kocamı yaşayamamaktan ilaç kullanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…