- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.321
Evet cidden öyle bi halet-i ruhiye de var değil mi, nasıl olduğunu bilememe durumu :)) hani bilsen ona göre davranırsın ama yok. genelde can sıkıntısı gelir akabinde.
ama en iyisi sevdiğin bişiler yapmak bu durumda sanırım.
bugün pek bi filozofluğum üstümde canımm
yok trajikomik değilde ben gibi konuya bodoslama dalanlar için accık korkutucu ama düşününce biraz sevimli de gelmiyor değil hani yinede böyle dargınlıkla zaman ziyan olmuyor mu? ne biliim mesela ben şu an onsuz geçirdiğim her an ziyan oluyormuş gibi geliyor..
Sağol eylülcüm... evet en güzeli o zaten, gülümseyebilmek herbişeye rağmen :)
Ramazan geliyor stres bastı beni, evli olarak ilk ramazanım olacak bu, hep annem sahuru hazırlayıp uyandırırdı beni, şimdi iş bana mı düştü eyvah eyvahh
ya gerçekten çok anlaşılmaz bi hikaye anlatıyosun sanki. açıkca konuşmaya dertleşmek istiyosan eğer ne dersin. kimi seviyosun neden ayrı dünya insanısınız neden hem beraber hem ayrısınız. kafam karıştı valla.
ayrıca sevdiğine kavuşmak onu yaçamak kadar güzel bişey yok tabi ki biz bu kadar sıkıntı çekiyorsak eğer onlar için aşkımız için yoksa amaaan deriz ama onun için savaşıyoruz zorluklarla uğraşıyoruz evet belki tartışıyoruz kırılıyoruz ama yinede onsuz asla diyoruz. aşk da bu değil mi zaten...
bizde kv hazırlıyo sahuru sonra sesleniyo bizede hadi kalkın die. ne yüzsüz gelinim demiiiii
:) çok mu karışık oldudurum şudur
bizler yaş itibariyle nerden bilicez bi gün gelip birbirimizi sevicez diye düşünmemiş belli sorumlulukları zorlukları sırtlanmış insanlarız. şimdi onun ayrı benim ayrı yüklerimiz mecburiyetlerimiz var hayatla çevremizle ilgili eee 20 li yaşlarda olmadığımız için ortaya çıkıp tamam biz böyle bi hayat hazırladık söz verdik yüklendik ama şimdi birbirimizi bulduk diyemiyoruz ailelerimize mecburiyetlerimize bir araya gelebilmemiz için çok fazla şeyi gözden çıkarmamız gerekiyor. maddi olanlarda sorun yok ikimizin de gözü görmüyor zaten ama manevi zorluklar yükümlülükler kişiler.. işte burada çok zorlanıyoruz olmuyor atsan atılmaz satsan satılamaz.. ikimizin hayatı da birbirinden zor yükümlülük açısından yani offf anlayacağın bana kavuşmak annelik hayal gibi bişey..
bizde kv hazırlıyo sahuru sonra sesleniyo bizede hadi kalkın die. Ne yüzsüz gelinim demiiiii
glmsynm,biraz daha açık olursan belki fikir verebiliriz..ama bu şekilde yorum yapamıyorum ben açıkcası..çok üzgünsün saygım var ama durumu anlayamadım..
kendi adıma söyleyebileceğim,eşimi çok seviyorum,çok,bunun tarifi de yok,açıklaması da..ama yeri gelir ufak kırgınlıklar da olur,o da çok sevmekten.sevmediğimiz insanlara çok da kırılamayız sanırım,banane der geçeriz sonunda..hayat da türlü duyguların iç içe geçmesi zaten,iyi şeyler de olur,kötü şeyler de..evlilikde de böyle.yeri gelir eşlerimize kırılırız ama barışması da paha biçilemez yanii..çok büyük sorunlar,saygısızlıklar,çok kötü şeyler olmadıkça küsüşmeler bile güzel,sevince....yıpranmak dediğim gibi olayların boyutuna bağlı...
ya gerçekten çok anlaşılmaz bi hikaye anlatıyosun sanki. açıkca konuşmaya dertleşmek istiyosan eğer ne dersin. kimi seviyosun neden ayrı dünya insanısınız neden hem beraber hem ayrısınız. kafam karıştı valla.
ayrıca sevdiğine kavuşmak onu yaçamak kadar güzel bişey yok tabi ki biz bu kadar sıkıntı çekiyorsak eğer onlar için aşkımız için yoksa amaaan deriz ama onun için savaşıyoruz zorluklarla uğraşıyoruz evet belki tartışıyoruz kırılıyoruz ama yinede onsuz asla diyoruz. aşk da bu değil mi zaten...
bak tecrübe önemli bu konularda ben düşünerek kafayı yemiş ilaç kullanan biriyim
şaka bi tarafa düşünmek insanın kendine yaptığı en büyük eziyettir canımın içi
evlenince şöyle olacak böyle olacak diye kendini aşktan evlilikten soğutma
herkesin kaderi kendine güzelim... bakma sen etraftaki deyzelere...
ben beraber yaşamaktan, evliliğimi, kocamı yaşayamamaktan ilaç kullanmaya başladım
bizler yaş itibariyle nerden bilicez bi gün gelip birbirimizi sevicez diye düşünmemiş belli sorumlulukları zorlukları sırtlanmış insanlarız. şimdi onun ayrı benim ayrı yüklerimiz mecburiyetlerimiz var hayatla çevremizle ilgili eee 20 li yaşlarda olmadığımız için ortaya çıkıp tamam biz böyle bi hayat hazırladık söz verdik yüklendik ama şimdi birbirimizi bulduk diyemiyoruz ailelerimize mecburiyetlerimize bir araya gelebilmemiz için çok fazla şeyi gözden çıkarmamız gerekiyor. maddi olanlarda sorun yok ikimizin de gözü görmüyor zaten ama manevi zorluklar yükümlülükler kişiler.. işte burada çok zorlanıyoruz olmuyor atsan atılmaz satsan satılamaz.. ikimizin hayatı da birbirinden zor yükümlülük açısından yani offf anlayacağın bana kavuşmak annelik hayal gibi bişey..
bu kadar çok isteyip yıpranmış tükenmiş artık bıkmış birine dönüşmek istemiyorum, belki de korku dediğim biraz vesvese
aşk!! ben daha o boyuta gelemedim ki :)
ah o teyzeler yok mu zaten bi " bu yaştan sonra" diye başlamıyolar mı sözün bittiği yere gelip çıkıyorum işte .. :)
uuu beybisonra lafını yapmıyorsa iyiymiş :))
bende iftar davetleri konusunda konuştum k.vdemle, malum altlı-üstlü oturuyoruz biz. O da dedi ki senin uğraşmana gerek yok ben davet verdiğimde bana yardım edersin. Bu nasıl olur doğru mu olur iyi mi olur kötü mü henüz anlayamadım ama :44:
kendini boşa tüketme işte canım
ve anladığım kadarıyla senin yaşın bayaa küçük gibi
ben de büyük anladım ama...
Arkadaşım çözüm bulmak istiyosan açık açık anlatsan şunu hayır ortaya bi laf attın gerisi yok. anlamıyoruz da herkes kendine göre yorum yapıyo. dertleşmek mi istiyosun açık ol o zman
valla aynı fikirdeyim!!!
hayır bulmaca çözer gibi tahmin yürüte yürüte bi hal olduk..yani güzelce yaklaşıyoruz varsa bir sorun fikir verelim kendimizce,ama böyle oyun oynar gibi hiç hoş olmuyo
ortaya karışık canımtam anlatmıyorkiii
kızlar bu kocişlerden biri olmasın
valla aynı fikirdeyim!!!
hayır bulmaca çözer gibi tahmin yürüte yürüte bi hal olduk..yani güzelce yaklaşıyoruz varsa bir sorun fikir verelim kendimizce,ama böyle oyun oynar gibi hiç hoş olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?