"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kaç gündür yoksun canım bilsen efsun nerelerden çıktı geldi ondan kendinde değil... neysem
olsun olsun ihtiyacımız var zaten

Yok o dargınlıklar renk katıyor, sonra daha bi şevkle seviyorsun :)) o dargınlıklar sırasında sevgini de tartıp biçiyorsun, ne kadar sevdiğini anlıyorsun -karşılıklı- ve dargınlık bitiyor, the happy end

bizde kv hazırlıyo sahuru sonra sesleniyo bizede hadi kalkın die. ne yüzsüz gelinim demiiiii

:) çok mu karışık oldu durum şudur

bizler yaş itibariyle nerden bilicez bi gün gelip birbirimizi sevicez diye düşünmemiş belli sorumlulukları zorlukları sırtlanmış insanlarız. şimdi onun ayrı benim ayrı yüklerimiz mecburiyetlerimiz var hayatla çevremizle ilgili eee 20 li yaşlarda olmadığımız için ortaya çıkıp tamam biz böyle bi hayat hazırladık söz verdik yüklendik ama şimdi birbirimizi bulduk diyemiyoruz ailelerimize mecburiyetlerimize bir araya gelebilmemiz için çok fazla şeyi gözden çıkarmamız gerekiyor. maddi olanlarda sorun yok ikimizin de gözü görmüyor zaten ama manevi zorluklar yükümlülükler kişiler.. işte burada çok zorlanıyoruz olmuyor atsan atılmaz satsan satılamaz.. ikimizin hayatı da birbirinden zor yükümlülük açısından yani offf anlayacağın bana kavuşmak annelik hayal gibi bişey..

bizde kv hazırlıyo sahuru sonra sesleniyo bizede hadi kalkın die. ne yüzsüz gelinim demiiiii

uuu beybi sonra lafını yapmıyorsa iyiymiş :))

bende iftar davetleri konusunda konuştum k.vdemle, malum altlı-üstlü oturuyoruz biz. O da dedi ki senin uğraşmana gerek yok ben davet verdiğimde bana yardım edersin. Bu nasıl olur doğru mu olur iyi mi olur kötü mü henüz anlayamadım ama :44:

Son düzenleme:

olayı aydınlatmışsın biraz ama sana yardımcı olmamız için daha fazlası lazım yükleriniz kim, ailelere siz mi bakıyosunuz?

bizde kv hazırlıyo sahuru sonra sesleniyo bizede hadi kalkın die. Ne yüzsüz gelinim demiiiii

bizdede kayınvalide hazırlayıp sesleniyordu ama ben genelde sahura kalkmıyordum kalkmadan daha rahat tutuyorum ben nedense ama bu sene iş başa düştü kocacığıma ben sahur hazırlayacağım .

bu kadar çok isteyip yıpranmış tükenmiş artık bıkmış birine dönüşmek istemiyorum, belki de korku dediğim biraz vesvese

aşk!! ben daha o boyuta gelemedim ki :)

ah o teyzeler yok mu zaten bi " bu yaştan sonra" diye başlamıyolar mı sözün bittiği yere gelip çıkıyorum işte .. :)

ya valla yine anlaşılır oldu diyemiyeceğim. kaç yaşındasınız ki sevdiğinizle önceden mi tanışıyodunuz neden böle oldu. nie manevi zorluklar nasıl yani ya daha sorulacak çok soru var anlamak için ama kusura bakmayın

kendini boşa tüketme işte canım
ve anladığım kadarıyla senin yaşın bayaa küçük gibi

bişey dicem ama evli mi karşınızdaki insan? böyle anladım nedense..

amaaan ne yapayım yaa lafını edersede kendi bilir. yaptıklarıma saysın

Arkadaşım çözüm bulmak istiyosan açık açık anlatsan şunu hayır ortaya bi laf attın gerisi yok. anlamıyoruz da herkes kendine göre yorum yapıyo. dertleşmek mi istiyosun açık ol o zman

Arkadaşım çözüm bulmak istiyosan açık açık anlatsan şunu hayır ortaya bi laf attın gerisi yok. anlamıyoruz da herkes kendine göre yorum yapıyo. dertleşmek mi istiyosun açık ol o zman

valla aynı fikirdeyim!!!
hayır bulmaca çözer gibi tahmin yürüte yürüte bi hal olduk..yani güzelce yaklaşıyoruz varsa bir sorun fikir verelim kendimizce,ama böyle oyun oynar gibi hiç hoş olmuyo

valla aynı fikirdeyim!!!
hayır bulmaca çözer gibi tahmin yürüte yürüte bi hal olduk..yani güzelce yaklaşıyoruz varsa bir sorun fikir verelim kendimizce,ama böyle oyun oynar gibi hiç hoş olmuyo

benim '' hata ''' hala aklımdan çıkmıyor '' kabul etmiş bi kere '' ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…