- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.341
o zaman biliyosunuz ki ben kocaya bugün sinirliyimhadi bi laf sayayım olar mıııı
benim '' hata ''' hala aklımdan çıkmıyor '' kabul etmiş bi kere '' ...
canlarım benim doğum günümü kutlamışsınız çok çokkk çokkkkkkkk teşekkür ederimya ne kadar kötü denk geldi netin gitmesi çalışmamı ne varmış yeni geldi daha dün akşam annemlerdeydik sürpriz hazırlamışlar bana pasta falan kestik kardeşim fotoları atınca gönderirim size turkuazım baktım resmine biraz önce güzel arkadaşım benim allahım bundan böyle bahtınıda yüzün gibi güzel etsin ,ahkeşkem ne güzel bir masa hazırlamışsın bayıldım valla şu anda ne konuşuyorsunuz anlamadım konudan uzak kaldım geçmişi de pek okuyamadım ama neyseeeeeee
canlarım benim doğum günümü kutlamışsınız çok çokkk çokkkkkkkk teşekkür ederimya ne kadar kötü denk geldi netin gitmesi çalışmamı ne varmış yeni geldi daha dün akşam annemlerdeydik sürpriz hazırlamışlar bana pasta falan kestik kardeşim fotoları atınca gönderirim size turkuazım baktım resmine biraz önce güzel arkadaşım benim allahım bundan böyle bahtınıda yüzün gibi güzel etsin ,ahkeşkem ne güzel bir masa hazırlamışsın bayıldım valla şu anda ne konuşuyorsunuz anlamadım konudan uzak kaldım geçmişi de pek okuyamadım ama neyseeeeeee
benim '' hata ''' hala aklımdan çıkmıyor '' kabul etmiş bi kere '' ...
benim koca değildir eminim o yapmaz..dermişimtoz kondurmam ben beyime
benim koca değildir eminim o yapmaz..dermişimtoz kondurmam ben beyime
nice yıllara canım valla merak ettik seni neyse iyisin ya sorun yok sevindim. tamam fotoları bekliyoruz tatlım. eee kocişle ne yaptııın yaramaaaazzzzz
canım....ne desemki...
hata..evet kesinlikle!!!
ama hata insanlara mahsus..oldu bi kere,napalım.bedelini ne zamana kadar ödicen
nice yıllara canım valla merak ettik seni neyse iyisin ya sorun yok sevindim. tamam fotoları bekliyoruz tatlım. eee kocişle ne yaptııın yaramaaaazzzzz
canım....ne desemki...
hata..evet kesinlikle!!!
canım....ne desemki...
hata..evet kesinlikle!!!
aman kondurma nazarda değdirme adama durduk yere...
hııııı hiçde bikerem asıl benim kocişim yapmaz çünkü bilmiyo
canım....ne desemki...
hata..evet kesinlikle!!!
kondurmam kondurmam hıh!!! benimki değil işte yoldadır o şimdi eve gelcek karnını doyurcam onun..o yapmazefsununkidir :)
valla CANINIZ İSTERSE girin istediğin konuya
o konuya girerseniz çıkılmaz şimdi
hemde büyük
ne zamana kadar olduğu önemli değil ki ben kendimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?