- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.361
valla CANINIZ İSTERSE girin istediğin konuya
yaaaa ben anlamıyorum ne konuştuğunuzu ne hatası ne büyük ne oluyoooo
kaynanam kılıkı ne olacak
yaaaa ben anlamıyorum ne konuştuğunuzu ne hatası ne büyük ne oluyoooo
Yok o dargınlıklar renk katıyor, sonra daha bi şevkle seviyorsun :)) o dargınlıklar sırasında sevgini de tartıp biçiyorsun, ne kadar sevdiğini anlıyorsun -karşılıklı- ve dargınlık bitiyor, the happy end
kendini boşa tüketme işte canım
ve anladığım kadarıyla senin yaşın bayaa küçük gibi
bişey dicem ama evli mi karşınızdaki insan? böyle anladım nedense..
ortaya karışık canımtam anlatmıyorkiii
kızlar bu kocişlerden biri olmasın
valla aynı fikirdeyim!!!
hayır bulmaca çözer gibi tahmin yürüte yürüte bi hal olduk..yani güzelce yaklaşıyoruz varsa bir sorun fikir verelim kendimizce,ama böyle oyun oynar gibi hiç hoş olmuyo
olayı aydınlatmışsın biraz ama sana yardımcı olmamız için daha fazlası lazım yükleriniz kim, ailelere siz mi bakıyosunuz?
ihale bana mı kaldı
anlat kız çabuk yemeğe gideceğim hadiiiiiii
banumm hoşgeldin bitanemm. dün senin girdiğini gördüm bir ara nete. yaww niye cvp yazmıyo moralimi çok bozuk dedimm... şimdi yazdıklarını okuyuncaaaa OOOOOHHHH çok şükür dedim valla.nice nice sağlıklı mutlu yıllara öpüyom seni kuşum benim.neyse siz zaten kutlama yöntemini bulmuşsunuz... en güzelini yapmışsınız sevgi dolu kutlamaaaaaa ayyyy yerim seni ben ..
glmny sanırım ismin yazdıklarını okudum bir halt da anlamadım. kavuşamamışsın o sadece net yazılmış.. ama diğer ark katılıyorum açıkcası sanki bizle dalga geçer gibi olmuş.
sinirlendim kusura bakma ama artık yazsan da okumam...
banumm hoşgeldin bitanemm. dün senin girdiğini gördüm bir ara nete. yaww niye cvp yazmıyo moralimi çok bozuk dedimm... şimdi yazdıklarını okuyuncaaaa OOOOOHHHH çok şükür dedim valla.nice nice sağlıklı mutlu yıllara öpüyom seni kuşum benim.neyse siz zaten kutlama yöntemini bulmuşsunuz... en güzelini yapmışsınız sevgi dolu kutlamaaaaaa ayyyy yerim seni ben ..
glmny sanırım ismin yazdıklarını okudum bir halt da anlamadım. kavuşamamışsın o sadece net yazılmış.. ama diğer ark katılıyorum açıkcası sanki bizle dalga geçer gibi olmuş.
sinirlendim kusura bakma ama artık yazsan da okumam...
anlat kız çabuk yemeğe gideceğim hadiiiiiii
yemek diyince bende acıktım bizimde yemek saati geldi bende gideyim yemeğe afiyet olsun canım
benim de eşim gelcek yemeğe ben de kaçmak üzereyim..
ama efsunun konu şu..efsunun kayınpeder onlar evlendikten sonra ölseymiş,kav ile birlikte oturmak istemezmiş kocası..iki durum arasında fark varmış...efsun da dediki kocana sor bi erkek gözüyle ne dicek dedi..
sordum farklı dedi..
babası sonradan ölseydi evleri birleştirmek gerekmezdi ama madem önce ölmüş onlar da gelini eve almış düzeni bozmamış,böyle olması gerekebilirdi belki dedi...
ama kız kabul etmiş,etmeseymiş dedieğer kabul etmeseydi çocuk başka çareler arardı dedi
kısma ya
işyerindeyim sık yazamıyorum ondan da geçtim insan böyle bişeyi ilk kez dillendirince nasıl anlatacağını nerden başlayacağını bilemiyor. ayrıca insanlarla alay etmek dalga geçmek huyum yoktur ancak şimdi kendi yazdıklarımı okuyunca haklısın öyle ortaya karışık bir dert olmuş.. ha okumam demişsin bide ama işte onu niye demişsin anlamadım ki?
glmsynm merhaba..aramıza hoşgeldin..
hiçbir kategoriye girmesen de bu topiğe girip okumak ve yazmak içinden geldiyse,kendinden birşeyler bulmuşsun demektir..seni aramıza almak da bizim için hiç ama hiç sorun olmaz..
sorunların,sıkıntıların ve ya mutlulukların.....dilediğince paylaşabilirsin
diğer arkadaşlar seni dinleyip yardımcı olurmu bilemem.. yazdıklarını iyiyice şöyle iyice okursan neden okumam dediğimi anlarsın ama illa soruyosan nedenini söyleyyim sana.
bana göre yazdıklarında okumaya değer bişi yok arkadaşım.
efsunnn yoğunum ara ara baktım yazdıklarınıza öptüm seni efsunnn içimden geldi
ilk giriş yaptığımda bana ilk selam veren arkadaşa sormuştum " kadından sayılmak için eş gelin anne olmak şart mı diye" yok canım demişti. evli bi kadın üstü kapalı iki cümle yazsa didikleye didikleye derdini öğrenirsiniz. nereden mi biliyorum yıllardır siteyi takip eden birisiyim. sen ve senin gibi evli olmayanların dertlerini acılarını kendi kısır dağarcığında değersiz önemsiz gören basit yaratılışlı kadınlar varken anlayışsız diye erkeklere yüklenmenin anlamı kalmıyor. senin için dileyeceğim tek şey içini yakıp kavuran kimseye açıklayıp anlatamadığın öyle bir derdin olsun ki sana her " önemsiz bişey bu " dendiğinde nasıl olsa yazıyorum geçiyor diye düşünmeden bana yazdığın bu iki cevap gelsin aklına inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?