"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bu güzelmiş

kendini boşa tüketme işte canım
ve anladığım kadarıyla senin yaşın bayaa küçük gibi

çok küçük çooooooook

bişey dicem ama evli mi karşınızdaki insan? böyle anladım nedense..

boşanmı
ortaya karışık canım tam anlatmıyorkiii
kızlar bu kocişlerden biri olmasın

yemek yok iş yok karşılama yok üstüne üstelik dedikodumu yapıyon akşama ben sana gösteririm hatuuuun

valla aynı fikirdeyim!!!
hayır bulmaca çözer gibi tahmin yürüte yürüte bi hal olduk..yani güzelce yaklaşıyoruz varsa bir sorun fikir verelim kendimizce,ama böyle oyun oynar gibi hiç hoş olmuyo

senin cevap ta aşağıda canım

olayı aydınlatmışsın biraz ama sana yardımcı olmamız için daha fazlası lazım yükleriniz kim, ailelere siz mi bakıyosunuz?

tek kelimeyle evet arkadaşım ki hem de nasıl evet bunu devredecek kimse bile yokken evet hem onun için hem benim için

banumm hoşgeldin bitanemm. dün senin girdiğini gördüm bir ara nete. yaww niye cvp yazmıyo moralimi çok bozuk dedimm... şimdi yazdıklarını okuyuncaaaa OOOOOHHHH çok şükür dedim valla.nice nice sağlıklı mutlu yıllara öpüyom seni kuşum benim. neyse siz zaten kutlama yöntemini bulmuşsunuz... en güzelini yapmışsınız sevgi dolu kutlamaaaaaa ayyyy yerim seni ben ..

glmny sanırım ismin yazdıklarını okudum bir halt da anlamadım. kavuşamamışsın o sadece net yazılmış.. ama diğer ark katılıyorum açıkcası sanki bizle dalga geçer gibi olmuş.
sinirlendim kusura bakma ama artık yazsan da okumam...

anlat kız çabuk yemeğe gideceğim hadiiiiiii

yazdım üstte ahkeşkemmmm

bende diyordum turkuazım niye okuyo yazmıyo diyeeee
aynen turkuazım yaaaa dalga geçer gibi cevaplarda öle olmuş...

kısma ya
işyerindeyim sık yazamıyorum ondan da geçtim insan böyle bişeyi ilk kez dillendirince nasıl anlatacağını nerden başlayacağını bilemiyor. ayrıca insanlarla alay etmek dalga geçmek huyum yoktur ancak şimdi kendi yazdıklarımı okuyunca haklısın öyle ortaya karışık bir dert olmuş.. ha okumam demişsin bide ama işte onu niye demişsin anlamadım ki?

benim de eşim gelcek yemeğe ben de kaçmak üzereyim..

ama efsunun konu şu..efsunun kayınpeder onlar evlendikten sonra ölseymiş,kav ile birlikte oturmak istemezmiş kocası..iki durum arasında fark varmış...efsun da dediki kocana sor bi erkek gözüyle ne dicek dedi..

sordum farklı dedi..
babası sonradan ölseydi evleri birleştirmek gerekmezdi ama madem önce ölmüş onlar da gelini eve almış düzeni bozmamış,böyle olması gerekebilirdi belki dedi...
ama kız kabul etmiş,etmeseymiş dedi eğer kabul etmeseydi çocuk başka çareler arardı dedi

yemek diyince bende acıktım bizimde yemek saati geldi bende gideyim yemeğe afiyet olsun canım

siz yemek yiyin bende temizlik yapam işte hadi byyyy

diğer arkadaşlar seni dinleyip yardımcı olurmu bilemem.. yazdıklarını iyiyice şöyle iyice okursan neden okumam dediğimi anlarsın ama illa soruyosan nedenini söyleyyim sana.
bana göre yazdıklarında okumaya değer bişi yok arkadaşım.

efsunnn yoğunum ara ara baktım yazdıklarınıza öptüm seni efsunnn içimden geldi

ilk giriş yaptığımda bana ilk selam veren arkadaşa sormuştum " kadından sayılmak için eş gelin anne olmak şart mı diye" yok canım demişti. evli bi kadın üstü kapalı iki cümle yazsa didikleye didikleye derdini öğrenirsiniz. nereden mi biliyorum yıllardır siteyi takip eden birisiyim. sen ve senin gibi evli olmayanların dertlerini acılarını kendi kısır dağarcığında değersiz önemsiz gören basit yaratılışlı kadınlar varken anlayışsız diye erkeklere yüklenmenin anlamı kalmıyor. senin için dileyeceğim tek şey içini yakıp kavuran kimseye açıklayıp anlatamadığın öyle bir derdin olsun ki sana her " önemsiz bişey bu " dendiğinde nasıl olsa yazıyorum geçiyor diye düşünmeden bana yazdığın bu iki cevap gelsin aklına inşallah..

yemeğimi yedim geldim . her yemekhaneye gidişimde makarna ve pilav yemeyeceğim diyorum ama sonra dayanamayıp yiyiyorum . nerde benim o eski istikrarlı halim

arkadaşım senin bu şekild beddua etmeye ne hakkın var,nerden buluyosun bu cesareti?
kimsenin kötü bir niyeti yok,sana gayet güzel yaklaştık,ama sen kapalı kutu gibiydin,kimse yorum yapamadı,bunu dile getirdik.bu ne sinir?!
inanki sen o şekilde yazınca sana bir iki bişey söylemek istemiştim,belki bir fikir veririm diye,ama durumun çok anlaşılmazdı..
bence kimsenin sabrını sınama burda herkesin kendine göre derdi sıkıntısı var,kimse kimseninkini küçümsemez..
sen beddua etmişsin ama Allah senin içini kavuran ateşi söndürsün,dilerimki,bir kapı açsın da ferahla inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…