"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

yemeğimi yedim geldim . her yemekhaneye gidişimde makarna ve pilav yemeyeceğim diyorum ama sonra dayanamayıp yiyiyorum . nerde benim o eski istikrarlı halim

olmadı şimdi naz!! madem zayıflıcam diyosun hem de bebek için,o zaman tut kendiniii :)

turkuaz senin avukatlığını yapmış gibi mi oldum bilmiyorum ama arkadaşın o şekilde sana beddua eder gibi konuşması sinirimi bozdu!!!

mrh canlarım yemekten geldim şimdi saat 3 gibi müteahhitin yanına gidicez mutfak dolapları laminanları vs beğenmeye ne olacak bakalım size yazarım sonuçları

şimdiye kadar yazdığın yazıları pek ayrıntılı okumadım yüzeysel geçtim ve bende yazdıklarını cevap yazacak değerde bulmadım hem ne olursa olsun senin bu şekilde arkadaşımıza beddua etmen çok yanlış sen turkuazın ne yaşadığını neler atlattığını bilmeden böyle bir kanıya varmışsın ve beddua etmişsin unutma arkadaşım haksız yere yapılan beddua insana geri dönermiş.

Son düzenleme:
ya bu insanları anlamak ne kadar zor yaaa. boşver eylül yaa bende çok sinir oldum ama hiç uzatıp muhatap olmaya değmez kendini bilmezin biri işte.

ya bu insanları anlamak ne kadar zor yaaa. boşver eylül yaa bende çok sinir oldum ama hiç uzatıp muhatap olmaya değmez kendini bilmezin biri işte.

değmez tabii orası öyle ama bu cesaret de ne yani,kimsin sen de beddua ediyosun,nasıl laflar öyle,azılı düşman oldu iki dakikada...öff neyse gerçekten.......................

kızlar şimdi bişey sormak istiyorum size cuma günü için kayınvalidemi iftara çağırmak istiyorum sizce eşimmi arayıp söylesin yoksa ben kendim mi arayıp davet edeyim ?

kızlar şimdi bişey sormak istiyorum size cuma günü için kayınvalidemi iftara çağırmak istiyorum sizce eşimmi arayıp söylesin yoksa ben kendim mi arayıp davet edeyim ?

senin kv ile benimki aynı..ilişkilerimiz de benzer sanırım..buna rağmen ben arayıp çağırırdım..evin hanımı sensin,senin davetin sayılır daha çok,hem daha iyi olur bence sen ara

kendine söz ver sen..inşallah istediğin kiloya gelirsin..

klasik olcak ama sıcaktandır ahkeşkee

tamam kendime baya büyük bir söz verdim . beraber odayı paylaştığım arkadaşım en ufak şeyde hasta olur onun sayesinde klima taktıramadık odaya resmen saunada oturuyorum şuanda ...

senin kv ile benimki aynı..ilişkilerimiz de benzer sanırım..buna rağmen ben arayıp çağırırdım..evin hanımı sensin,senin davetin sayılır daha çok,hem daha iyi olur bence sen ara

bende öyle düşündüm . bakalım evime ilk defa gelicek neler söyleyecek eski evde aldığım avizelere sürekli laf söylerdi . yok gidip dandik avize almışızda falan ve bunu eşime bir kaç kere söyledi üzüldüm ben . ben ev kurucam diye ne hayallerle almıştım onları beğenmediysen içinde kalsın kadın neden benim onları büyük bir hevesle aldığımı düşünmezsin . haaa bikeresinde de çanta hediye ettim . sonra bir gördüm kızına vermiş çantayı

tabikide sen davet etmelisin canım hemde bütün sıcak kanlılığınla arayıp annecim nasılsınız falan sonrada cuma bize iftara bekliyorum sizi diyeceksin. vee çok güzel bi iftar hazırlamalısın

bu gelinin hediyesini kızına ya da başkasına veren kvalideleri burda çok okudum!! bilerek yapıyolar sanırım.."beğenmedim" mesajı veriyolar galiba..ne yazıkkiiii......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…