- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.381
yemeğimi yedim geldim . her yemekhaneye gidişimde makarna ve pilav yemeyeceğim diyorum ama sonra dayanamayıp yiyiyorum . nerde benim o eski istikrarlı halim
ilk giriş yaptığımda bana ilk selam veren arkadaşa sormuştum " kadından sayılmak için eş gelin anne olmak şart mı diye" yok canım demişti. evli bi kadın üstü kapalı iki cümle yazsa didikleye didikleye derdini öğrenirsiniz. nereden mi biliyorum yıllardır siteyi takip eden birisiyim. sen ve senin gibi evli olmayanların dertlerini acılarını kendi kısır dağarcığında değersiz önemsiz gören basit yaratılışlı kadınlar varken anlayışsız diye erkeklere yüklenmenin anlamı kalmıyor. senin için dileyeceğim tek şey içini yakıp kavuran kimseye açıklayıp anlatamadığın öyle bir derdin olsun ki sana her " önemsiz bişey bu " dendiğinde nasıl olsa yazıyorum geçiyor diye düşünmeden bana yazdığın bu iki cevap gelsin aklına inşallah..
ya bu insanları anlamak ne kadar zor yaaa. boşver eylül yaa bende çok sinir oldum ama hiç uzatıp muhatap olmaya değmez kendini bilmezin biri işte.
olmadı şimdi naz!! madem zayıflıcam diyosun hem de bebek için,o zaman tut kendiniii :)
evet olmadığını bende biliyorum ama artık yemem söz .
klasik olcak ama sıcaktandır ahkeşkeeayyy çok uykum var yaaa ne olacak benim bu halim bi kendimi toplayamıyorum amma miskin oldum
kızlar şimdi bişey sormak istiyorum size cuma günü için kayınvalidemi iftara çağırmak istiyorum sizce eşimmi arayıp söylesin yoksa ben kendim mi arayıp davet edeyim ?
kendine söz ver sen..inşallah istediğin kiloya gelirsin..
klasik olcak ama sıcaktandır ahkeşkee
ayyy çok uykum var yaaa ne olacak benim bu halim bi kendimi toplayamıyorum amma miskin oldum
senin kv ile benimki aynı..ilişkilerimiz de benzer sanırım..buna rağmen ben arayıp çağırırdım..evin hanımı sensin,senin davetin sayılır daha çok,hem daha iyi olur bence sen ara
kızlar şimdi bişey sormak istiyorum size cuma günü için kayınvalidemi iftara çağırmak istiyorum sizce eşimmi arayıp söylesin yoksa ben kendim mi arayıp davet edeyim ?
bende öyle düşündüm . bakalım evime ilk defa gelicek neler söyleyecek eski evde aldığım avizelere sürekli laf söylerdi . yok gidip dandik avize almışızda falan ve bunu eşime bir kaç kere söyledi üzüldüm ben . ben ev kurucam diye ne hayallerle almıştım onları beğenmediysen içinde kalsın kadın neden benim onları büyük bir hevesle aldığımı düşünmezsin . haaa bikeresinde de çanta hediye ettim . sonra bir gördüm kızına vermiş çantayı
tabikide sen davet etmelisin canım hemde bütün sıcak kanlılığınla arayıp annecim nasılsınız falan sonrada cuma bize iftara bekliyorum sizi diyeceksin. vee çok güzel bi iftar hazırlamalısın
aynen benimde canım dün gece uyumam yine saat 2 buldu
valla ben 12 de de yattım. benim öle 2 de yatmalarım olmadığı için bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?