- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.401
bende öyle düşündüm . bakalım evime ilk defa gelicek neler söyleyecek eski evde aldığım avizelere sürekli laf söylerdi . yok gidip dandik avize almışızda falan ve bunu eşime bir kaç kere söyledi üzüldüm ben . ben ev kurucam diye ne hayallerle almıştım onları beğenmediysen içinde kalsın kadın neden benim onları büyük bir hevesle aldığımı düşünmezsin . haaa bikeresinde de çanta hediye ettim . sonra bir gördüm kızına vermiş çantayı
kız ben kaçırdımmı ne oldu eşinden hala bişey yokmuu
diğer arkadaşlar seni dinleyip yardımcı olurmu bilemem.. yazdıklarını iyiyice şöyle iyice okursan neden okumam dediğimi anlarsın ama illa soruyosan nedenini söyleyyim sana.
bana göre yazdıklarında okumaya değer bişi yok arkadaşım.
efsunnn yoğunum ara ara baktım yazdıklarınıza öptüm seni efsunnn içimden geldi
kızlar şimdi bişey sormak istiyorum size cuma günü için kayınvalidemi iftara çağırmak istiyorum sizce eşimmi arayıp söylesin yoksa ben kendim mi arayıp davet edeyim ?
oooo çok geride kalmışın bacım sen yok tabi konuşmuyorum şimdi yani konuşuyorum ama kısa ve net. hem yok olduğu gibi bana 40 gün 40 gece mi kutlanır bu kutladıkya işte dedi. aptaaaaaaaal bak yine aklıma geldi sirlendimmmm
tabikide sen davet etmelisin canım hemde bütün sıcak kanlılığınla arayıp annecim nasılsınız falan sonrada cuma bize iftara bekliyorum sizi diyeceksin. vee çok güzel bi iftar hazırlamalısın
kızma ama seninki de harbi odunmuş yaaa ben bile kendi kendime dedimki bu organizasyonun altında kalmamalı
valla bi de benden tavsiye..boşver bunları..gerçekten düşündükçe iyice soğursun,nefret edersin belki de..ben gibi :)
olanlar oldu geçti bitti de...sen mutlu olmana bak..
kızlar börek yaptım gelin hadi !!!!!!
ooh mis gibi olmuş gerçekten...gerçi hepimiz yemekten geldik amaacıkınca yeriz!!
efsun sen yememişsin,sen hemen yersin sıcak sıcak :126:
hamdolsun şuanda çok mutluyum . ama ben zaten iyice soğudum ve nefret ediyorum kaynanadan bazen yüzünü görmeye bile tahamül edemiyordum . ama şimdi eşim için bunu yavaş yavaş değiştirmem lazım . eşim sağolsun benim aileme karşı çok saygılı ve sevgilidir . bende onun ailesine karşı çok saygılıyım ama kaynanam ve görümceden çok soğudum . İNŞALLAH zamanla aşarım bunları . geçmişi unutmaya çalışsamda bazen olmuyor .
yanında çay ohhhh ne güzel olurdu
ohoooo bikaç saat kaçıyoruz ne olaylar oluyo ne,banum hoşgeldin öncelikle bebeğim,nice yıllara güzel arkadaşım,
börekler yapılmış beni çağırmak yokmu,,,,
dengesizin biri gelmiş topice ağzının payını vermişsininz afferin kızlar,insanlar hiçmi korkmuyor bedduadan ya,ne cesaret azılı düşman olmuş dakikasında,
turkişim salla yavrum kızlarrrr sizi çok seviyorum
bazen iş yoğunluğundan yazamıyorum ama elimden geldikçe okuyorum kızlarrrr sizi seviyorum
kızlar börek yaptım gelin hadi !!!!!!
ooh mis gibi olmuş gerçekten...gerçi hepimiz yemekten geldik amaacıkınca yeriz!!
efsun sen yememişsin,sen hemen yersin sıcak sıcak :126:
ohoooo bikaç saat kaçıyoruz ne olaylar oluyo ne,banum hoşgeldin öncelikle bebeğim,nice yıllara güzel arkadaşım,
dengesizin biri gelmiş topice ağzının payını vermişsininz afferin kızlar,insanlar hiçmi korkmuyor bedduadan ya,ne cesaret azılı düşman olmuş dakikasında,
bazen iş yoğunluğundan yazamıyorum ama elimden geldikçe okuyorum kızlarrrr sizi seviyorum
olma mıııı....hadi afiyet olsun
bakma sen bana..sana diyorum da benim de bişeyi unuttuğum yok..aklıma geliyo hep,hele yüzlerini gördükçe
eşimin hatrına katlanıyorum,uzağız diye çok da görüşmüyoruz zaten..işte aynı şekilde eşim ve benim ailemin arası çok çok iyi,bu yüzden ondan utandığımdan ben de iyi olmaya çalışıyorum ama bizde şöyle bir durum da var,asıl benle değil eşimle de araları soğuk o yüzden ben de sıcak olmayı başaramıyorum...buz gibiyiz hepimizzzzz
bakma sen bana..sana diyorum da benim de bişeyi unuttuğum yok..aklıma geliyo hep,hele yüzlerini gördükçe
eşimin hatrına katlanıyorum,uzağız diye çok da görüşmüyoruz zaten..işte aynı şekilde eşim ve benim ailemin arası çok çok iyi,bu yüzden ondan utandığımdan ben de iyi olmaya çalışıyorum ama bizde şöyle bir durum da var,asıl benle değil eşimle de araları soğuk o yüzden ben de sıcak olmayı başaramıyorum...buz gibiyiz hepimizzzzz
olma mıııı....hadi afiyet olsun
rahmetli kayınpederimde kaynanamda çocuklarına çok düşkünler . sadece büyük oğluyla konuşmuyorlar ama kayınvalidem birgün bile hakkında kötü konuşmaz . hatta eltim zamanında kaynamala kayınpederimi evinden kovmuş kadın ona rağmen etrafa karşı hiç kötülemez içinde belki sevmez eltimi ama hakkında hiç kötü konuştuğunu duymadım . onunda çocukları var oda onlardan görecektir . ALLAHA havale ediyorum der .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?