"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar börek yaptım gelin hadi !!!!!!
ooh mis gibi olmuş gerçekten...gerçi hepimiz yemekten geldik ama acıkınca yeriz!!
efsun sen yememişsin,sen hemen yersin sıcak sıcak :126:

çok sağol canım yemedim valla ama istahım kesildi herhalde yiyesim yok hiç
afiyet olsun canım sana çok sağolllll

bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

uffffff valla ne güzellll yaaaa şöle aynı yerlerde olsak akşam buluşsak eşler görüşse falan ayyyyy valla mükemmel.
eylül ben çok susadım şöle bi soğuk su bide ayran istiyorum börekle buzzz gibi

gerçekten çok güzel olurdu,hepimiz de maşallah o kadar ayrı yerlerdeyizki!!
susuz kalma canım içç..ama gerçekten gelseniz ayran da yapardım çay da,ne bilim ne dilerseniz...

önce şu beddua eden kişiye cvp vermek istiyorum.. haksız yere edilen beddua geri dönermiş. emin olki buda sana geri dönecek.. bu arada sen zaten insanlıktan çıkmışsın nasıl bir durumdaysan artıkk....

Allah ım bizleri senin gibi tiplerden korusun inş..

eylüşş sana kızmadım avukatlığımı yapmışın gibi düşünmedimm.. gereksiz kişilik sahibi olmayan tipler için sinirini bozmaya gerek yok.
banum aynı şeyi senin içinde söylüyorum... gereksiz yere sinirini bozma...

kv iftara çağıracak olan arkadalım nacizane fikrim bence kesinlikle sen aramalısın.... ben kv olsam gelinimin araması ruhumu okşardı...

ahkeşkemmm senin verdiğin cvp da takdir edilir cinstenn... bunu kv duysaydı ağlardı kız :)))))

kızlar içimden gelsi seviyom sizleri öpüyorum sizlerrrriiii
ama ahkeşkeme bir öpücük fazladan. onu üzen kocasının yerine ben öpim dedimmmmm

oyyy maşallah nice nice 10 aylar devirinde inş huzurlu mutlu o devirdiğin ayları sayama çok olsun yane....
eylüş kız sanki 10 yılı devirdim gibi yazmışın kuşum okurken güldüm

sen öyle deyince ben de güldüm..napim turkişcim,bu da fazla geldi sanki bi an..daha dün evlenmiş gibiyim,çabuk geçti zaman.....

nice 10 yıllara canımmmmm

hepimiz canımm

maşallah valla taktir ettim

bende kaynanamı çok taktir ediyorum bu konuda . ve büyük oğlu kaynanamla benim ve eşimin yüzünden konuşmuyor biliyormusunuz . kayınpederim böbrek hastasıydı kaynanam hep onunla hastahanelerde gezer bir çocuk gibi bakardı . ve doğal olarakta bir yerlere gidemezdi . kayınpederim öldükten ve biz evlendikten sonra kaynanam kendi isteğiyle biz hiçbir şekilde zorlamazdık ve imada etmezdik gezmeye başladı kız kardeşine gitti amca kızları vardı oralara gitti kaldı değişiklik olsun diye ve eşimin abisinin gözüne battı kadının gezmeleri yok annesi bu kadar gezmezmiş evi bırakmazmış eşim ve ben istemiyormuşuz eziyet ediyormuşuz annesine kadında bizi savunduğu için konuşmuyor annesiyle . kaynanam yemin ediyor oğlum ben nasıl iftira atayım kıza bana bir zararı yok . ben kendim gidip geziyorum senelerce babana baktım gezemedim diyor ama adam bir kere kendini inandırmış ona geçen 2 hafta istanbuldalardı kaynanamın yanına gelmedi ve duyduğuma göre arkasından çok kötü konuşuyormuş ve resmen kin doluymuş annesine karşı çok şaşırdım insan annesine öyle davranır mı hiç ?

eylül kız seninki ne hazırlayacak bakalım 2 ay sonra merakla bekleyeceğiz bu arada nice nice 10 yıllara canım beni sağlıkla mutlulukla inş....

Son düzenleme:
eylül kız seninki ne hazırlayacak bakalım 2 ay sonra merakla bekleyeceğiz bakalım bu arada nice nice 10 yıllara canım beni sağlıkla mutlulukla inş....

[
QUOTE=vefa84;25558600]ayyy nice yıllara canım daim olsun mutlu mesut gül bahçeleri gibi olsun[/QUOTE]
ALLAH daha uzun uzun seneler nasip etsin canım eşinle hep mutlu olursunuz İNŞALLAH
sağolun kızlar,Allah hepimize nice yıllar mutluluk versin...
banucum beklentiyi düşük tutalım mümkünse :) korktum şimdi :)

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
vefa84,
turkuaz8,
ayaz1809+,
banumbny+,
Naz,
AHKESKE,
hangirumuz,
efsuNevfel+

ayyyyyyyyyyyyy hepimiz burdayız yupppi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…