- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.421
kızlar börek yaptım gelin hadi !!!!!!
ooh mis gibi olmuş gerçekten...gerçi hepimiz yemekten geldik amaacıkınca yeriz!!
efsun sen yememişsin,sen hemen yersin sıcak sıcak :126:
ohoooo bikaç saat kaçıyoruz ne olaylar oluyo ne,banum hoşgeldin öncelikle bebeğim,nice yıllara güzel arkadaşım,
börekler yapılmış beni çağırmak yokmu,,,,
dengesizin biri gelmiş topice ağzının payını vermişsininz afferin kızlar,insanlar hiçmi korkmuyor bedduadan ya,ne cesaret azılı düşman olmuş dakikasında,
turkişim salla yavrum kızlarrrr sizi çok seviyorum
bazen iş yoğunluğundan yazamıyorum ama elimden geldikçe okuyorum kızlarrrr sizi seviyorum
uffffff valla ne güzellll yaaaa şöle aynı yerlerde olsak akşam buluşsak eşler görüşse falan ayyyyy valla mükemmel.
eylül ben çok susadım şöle bi soğuk su bide ayran istiyorum börekle buzzz gibi
seni davet etmez olur muyum vefoşum,gel başımın üstünee..
bizim efsun hanım açlık grevine girdi canım yemez....
yanınada domates salatalık söğüt yavrular dediğiniz gibi bide ayrannnnnn üf üf üf şişecek biyerlerim şimdii
ye bak..iyice kuvvetten düşeceksin!! büyükler gibi konuştum ama yemelisin efsuncuumyok canımmmm ne ilakası vaaaarrr ama gerçekten istahtan kesildim sanırım
bugün ayın 18i tam 10 aylık evliyim!!!!!
hay Allah söylemese miydim :)
ye bak..iyice kuvvetten düşeceksin!! büyükler gibi konuştum ama yemelisin efsuncuum
oyyy maşallah nice nice 10 aylar devirinde inş huzurlu mutlu o devirdiğin ayları sayama çok olsun yane....
eylüş kız sanki 10 yılı devirdim gibi yazmışın kuşum okurken güldüm
nice 10 yıllara canımmmmm
maşallah valla taktir ettim
sen öyle deyince ben de güldüm..napim turkişcim,bu da fazla geldi sanki bi an..daha dün evlenmiş gibiyim,çabuk geçti zaman.....
hepimiz canımm
eylül kız seninki ne hazırlayacak bakalım 2 ay sonra merakla bekleyeceğiz bakalım bu arada nice nice 10 yıllara canım beni sağlıkla mutlulukla inş....
sağolun kızlar,Allah hepimize nice yıllar mutluluk versin...ALLAH daha uzun uzun seneler nasip etsin canım eşinle hep mutlu olursunuz İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?