"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

sen öyle deyince ben de güldüm..napim turkişcim,bu da fazla geldi sanki bi an..daha dün evlenmiş gibiyim,çabuk geçti zaman.....

hepimiz canımm

canımcımm sana deneyimli biri olarak söyliyim. evlilik güzel geçerse kişi sanki daha yeni evlenmiş gibi hisseder, ama kötü geçersede kısa vakit bile sanki daha uzun yıllardır evliymiş gibi hisseder. yaşadım ayrıca çevremden de tasdik ettirdim bu durumu :)))

Son düzenleme:

bu her güzel şey ve her kötü şey içinde geçerli değilmi turkiş....insanın evinde huzur bulduğu yerde vakit sugibi geçiyor k.vdeme gidince iş değişiyor:))))))

:)) doğrudur canım zaman su gibi akıyosa güzel geçiyo demektir ya :)
çok şükür benimki de güzel geçiyo,çok mutluyum şükürler olsun

herşeye rağmen bende diyorum valla vay bee daha dün gibi ne çabuk 1 yıl oldu die. ogün gelinliği giyerken hissettim sanki bir kaçgün önce yaşamışım gibi düğünü o telaşı öle geldi yani.
ama bazende dönüp bakıyorum şu bir yıl ne yıldı bana neler öğretti halada öle devam ediyo diyorum...

resimleri ne zaman atacaksın güzelim sennnnnn

içimdekileri kusmak istedim birden içimde tuttuklarım bastırdıklarım...
evet eşimi çok seviyorum mükemmel uyumlu ve çok ii anlaşan bi çiftiz hiç bi sorunumuz yok çok şükür olsada hemen hallederiz ikimizde aynıyızdır.
amaaaa ne oluyo tam anlamıyla mutlumuyum hayır. her iş çıkışı yine bitti die üzülüyorum. her eve gidişimde ne yapsamda geç gidebilirim diyorum her siteye girişimde görümcemlerin arabasını göreceğim diye etrafa bakmak istemiyorum. ama bakıyorum ve görüyorum o zamn rabbim affetsin yine mi yaaa diyorum. yeter diyorum isyan ediyorum belki ama nafile.yokyok yok bi hayat bi evlilik yok yaa kendimi evden dışarı atmak için can atıyrum. ha insanlar bana bişey mi yapıyo hakaret mi ediyo eziyet mi ediyo hayır ama olmuyo işte. yoruldum aslında çok yoruldumda sabır bee diyorum omuzlarım kaldırmaz oldu neşem falan hiç kalmadı ama ne yapayım geçecek diyorum dört elle eşime sarılıyorum o herşeyim çünkü ailem arkadaşım eşim dostum.
ne olacak böle nereye kadar böle gidecek gözümün önünü görmek istiyorum onuda göremiyorum. işte bu durumdan nefret ediyorum. bi karanlık ve ben o karanlıkta zar zor nefes alarak yürümeye çalışıyorum nereye gittiğimi görmeden bilmeden yürüyorum...

Merhaba herkese :))

Ben yeni katıldım bu siteye, evleneli 3 hafta oldu ve ben galiba evlilik sonrası bunalımı yaşıyorum, hiç alışamadım. Oysa 3,5 yıldır beraberiz hiç de sorun yok onu seviyorum isteyerek evlendim ve bu süreçte çok şükür hiç sorunumuz da olmadı. Ama düğünün ertesi gününden beri garip bir ruh halindeyim, boşluktayım sanki. Ev ve her şey istediğimiz gibi oldu, taşınmadan önce bile oturacağımız evi daha çok benimsemiştim, şimdi nasıl yani burası benim evim mi burada mı yaşayacağım diye düşünüyorum. eski düzeni ve ailemi arıyorum. Eşim çok anlayışlı allahtan. ama ben niye böyle oldum bilmiorum, sürekli bir ağlama krizi... bu siteye girip bir bakayım dedim ve gördüğüm kadarı ile ilk zamanlar tüm bayanlar böyle şeyler yaşıyor, sanırım eski düzenden kopuşun etkisi. Çoğu kişinin böyle şeyler yaşadığını bilmek ve yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor, o nedenle katıldım bu siteye, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bacılar bende kaçeyrum gidem bitirem şu yarım kalan temizliğimi yarın herkes erken kalksın erken başlayak sohbete kendinize çok çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkk ciciş bakın emi

ve ailem... aileme yalan sölemekten bıktım mutluyum anne iyiyim anne kim kv mi yok bi sorunumuz iyiyiz...
evet bakınca iyiyiz niye oyun oynuyorumda ondan...

ah canım benim...
şu şartlar yüzünden aslında iyi olabilecek ilişkiler kötü bi hal alıyo..çok zor,ne dicem bilemedim,ne güzel dökmüşsün içini..dua et,bir an önce bitsin bu durum..eşinle de paylaş,sıkıldığını bilsin..

ahkeskem yüregimden dökülen ama dilimden diyemediklerimi yazmıssın tam suan
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşşşalllaaahhhh canım
söyleyecek bişey bulamıyorum ama tavsiyem sakın işten çıkma

seni çok iyi anlıyorum canım . bende seninle aynı durumdaydım . sırf eve geç gideyim diye spora bile yazıldım çok yorgun olduğum zamanlarda kapının önünde bir sürü terlik ayakkabı gördüğümde hiç kapı çalmadan tekrar inerdim aşağıya ve dolaşırdım eve ne kadar geç girsem benim için okadar iyiydi . çoğu zaman yemek bile yiyesim gelmezdi ha banada hakaret etmiyorlardı kötü davranmıyorlardı ama ne bileyim iş yapmak istediğinde yapma zorunluluğun olmasın yada mutfağını dağınık bırakmak istersin içinden bişey yapmak gelmez aynı evi paylaştığın için istediğin gibi hareket edemezsin offf bunların hepsini yaşadım . ALLAH yardımcın olsun canım İNŞALLAH ALLAH tez zamanda gönlünün muradını verirde sizde ayrı eve çıkarsınız . sizi okuduğumdan beri sana ve efsuna her akşam dua ettim .

3 hafta..çok yeni..çok da tecrübeli değilim ama ben de ilk zamanlar çok ağlıyodum,yeni düzene alışamamaktan..eşimle hiçbir sorun olmamasına rağmen..aileyi özlüyosun,evi özlüyosun..ama ne ailenin evine aitsin ne de bu yeni eve..arada kalmış gibisin..zamanla azalacak..evine eşine daha da bağlı olacaksın..çalışmıyosan evle daha çok ilgilen,bişeyler yap..eşinle daha fazla ilgilen..artık bu hayatı güzelleştimeye bak..eskiye dönüş yok artık..ben bi de ayrı şehirde olduğum için çok zor atlattım..belki hala atlatamadım..ama zaman iyi geliyo,daha yenisin :)
ve bir tek sen değilsin,bu normal bir süreç,acı biraz ama normal...

ahkeskem yüregimden dökülen ama dilimden diyemediklerimi yazmıssın tam suan
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşşşalllaaahhhh canım
söyleyecek bişey bulamıyorum ama tavsiyem sakın işten çıkma

diyecek bişey yok ki işte sözün bitiiği anı yaşıyorum ben.anlatmaz olurmuyum valla aynen bu şekilde söledim onada oda sıkıldı biliyorum ölede diyo zaten ama bazen insan fırsatlar için biraz beklemeli.

işten çıkmayı hiç düşünmüyorum canım allah korusun gerçekten.o zaman hiç düşünemiyorum...

bende zor alıştım ama alışıyorsun zamanla kendi evini benimsediğin zaman başka yerde kalamıyorsun . hadi evimize gidelim diyorsun eşine ben ilk zamanlar annemlere gittiğimde hep ağlamaklı olurdum . annemlerde kalmak isterdim hep ordan kalkıp evime gitmek istemezdim ama inan zamanla geçiyor alışıyorsun yeni düzene

çok teşekkür ederim, valla yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor. Neyse ki çalışıyorum, işe başlamak çok iyi geldi zaten. Annem babam ayrı şehirde, ama zaten üniversite ve iş hayatı derken farklı şehirde olmaya alışmıştık, ama diğer tüm ailem benle aynı şehirde.annemler de sık gelip gidiyor neyseki. yani evlenince şehir değiştirmedim. Evli arkadaşlarımla konuştum hepsi bu süreci yaşamış ve hepsinin dediği zamana bırak, kimisi 3 ayda atlatmış kimisi bir yılda, senin ne kadar oldu evleneli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…