"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

........................

Son düzenleme:

..........................

Son düzenleme:

amin canım amin inşallah inan artık sabrın sonuna geldim

çok teşekkür ederim, valla yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor. Neyse ki çalışıyorum, işe başlamak çok iyi geldi zaten. Annem babam ayrı şehirde, ama zaten üniversite ve iş hayatı derken farklı şehirde olmaya alışmıştık, ama diğer tüm ailem benle aynı şehirde.annemler de sık gelip gidiyor neyseki. yani evlenince şehir değiştirmedim. Evli arkadaşlarımla konuştum hepsi bu süreci yaşamış ve hepsinin dediği zamana bırak, kimisi 3 ayda atlatmış kimisi bir yılda, senin ne kadar oldu evleneli?

Umarım ben de en kısa sürede benimseyebilirim, ne kadar sürdü sizin tamamen bu süreci atlatmanız?

benim 10 ay oldu..hala annemlerden dönerken ağlıyorum,sanırım hep ağlıcam..hala bazen çok zoruma gidiyo,bütün ailemin,arkadaşlarımın orda olması,burda yalnız olmak........ama neyseki eşimle iyi gidiyo herşey,burda düzenimizi kurduk,güzel herşey çok şükür..
eskisi kadar sık ağlamıyorum ama :) sen de zamana bırak,göreceksin alışacaksın,gün gelecek,zaten hep evliymişsin gibi hissedeceksin,hatırlamıcaksın bekar hayatını

Umarım ben de en kısa sürede benimseyebilirim, ne kadar sürdü sizin tamamen bu süreci atlatmanız?

canım benim baya uzun sürdü ben kayınvalidemle oturuyordum onun için ben alışsamda o evi hiç benimseyemedim çünkü kayınvalidemin eviydi ama kaynanam bir yerlere gidip kaldığında ben evden bile çıkmak istemiyordum bir yerlere gidip kalmıyordum oturur akşam tekrar gelirdik eve

amin canım amin inşallah inan artık sabrın sonuna geldim

o zaman selamete ermene az kaldı canım..dalga geçmiyorum inanki sen bu işi halledeceksin! hiçbişey yapamazsan duaların yerini bulacak..güçlüsün gerçekten,anlattığın ve anlatmadığın kadarıyla bunu anlayabiliyorum..az kaldı,sabır..

hımmm, evet tahmin edebiliyorum senin durumunun zorluğunu. Çok teşekkür ederim, cevapların beni çok rahatlattı.

amin eylülüm inaşallah...
bu arada benim yarın dr de kontrol günüm 1 ay sonra gel demişti bakalım ne oldu ilaç işe yaradımı.

Çok saol, inşallah bu dediğin hisleri en kısa zamanda yaşayabilirim, sizin cevaplardan sonra bile daha iyi hissettim kendimi, bunun bir süreç olduğunu kabul edip akışına bırakmak lazım sanırım.

amin eylülüm inaşallah...
bu arada benim yarın dr de kontrol günüm 1 ay sonra gel demişti bakalım ne oldu ilaç işe yaradımı.

şikayetlerin yok artık sanırım..inşallah yaramıştır,yaramadıysa da devam edersin heralde,bunu da sıkıntı etme olur mu,geçecek inşallah

Çok saol, inşallah bu dediğin hisleri en kısa zamanda yaşayabilirim, sizin cevaplardan sonra bile daha iyi hissettim kendimi, bunun bir süreç olduğunu kabul edip akışına bırakmak lazım sanırım.

kesinlikle! bu bir süreç! kolay demiyorum ama geçecek,yeterki evinde huzurlu ol,inanki bi süre sonra hiçbişey gözünde olmuyo..sen şimdi haline şükret ve tadını çıkar evliliğinin

canım benim öncelikle hayırlı olsun kafam o kadar doluki diğer yazdıklarınıda okudum ama cvp yazamadım. alışacaksın sen merak etme sakın şuan evliliğin en güzel günlerini yaşıyorsun bırak boşver düşünme akışına bak aşkını sevgini evliliğini yaşamaya bak sen herşey o zaman çok güzel olacak...

şikayetlerin yok artık sanırım..inşallah yaramıştır,yaramadıysa da devam edersin heralde,bunu da sıkıntı etme olur mu,geçecek inşallah

ilaç kullanmaya başlayalı gitti canım şikayetlerim aman yok valla gerçekten hiç aklıma bile gelmiyo. kafamda o kadar çok şey varki ona sıra kalmıyo

ilaç kullanmaya başlayalı gitti canım şikayetlerim aman yok valla gerçekten hiç aklıma bile gelmiyo. kafamda o kadar çok şey varki ona sıra kalmıyo

düşünme canım belki böylesi daha iyi olur..onu takma bi de...

bu arada ben çıkıyorum işlerim var biraz..akşama da kardeşim geliyo,sık giremem buraya,şimdilik hoşçakalın..

ahkeşkem ne olur dikkat et kendine,eşinle de aranız iyi olur inşallah bu akşam,gönlünü alır..
öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…