"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ahkeşkemmm senin ilacın benim aslında şekerrrrrr :)))))))

bu arada size bugün bir resim daha attım. size karşı aşırı sevgi doluyum heee hep aklıma geliyorsunuz özlüyom sizleriii

eşimi aradım yarın dr ye gideceğiz ona göre izin al dedim.
kızlar sıradan bi arkadaş gibi konuşuyorum sanki bişey yok gibi ama bi o kadar da var gibi soğuk ama konuşuyorum. gayet ciddi ve emin. galiba bunu yapmamı istiyosunuz benden

bu arada size bugün bir resim daha attım. size karşı aşırı sevgi doluyum heee hep aklıma geliyorsunuz özlüyom sizleriii

ayyyyyyy tatlımmm benimmmm
gördüm resmi bitanem sen olmayınca bişey yazmadımharikasın sen seni seviyorum valla yaaaa canım benim

AYNEN böyle yapmanı istemiştim şekerrr. dur görecek o gününü. madem öle sende soğuk olcan.. ama asla kibarlığını bozma ki vicdan yapsın ..

kız yerim seni ben ,resmine baktım o güleç yüzünün altında çok keder yatıyo canım benim,aslında özünde çok şen şakrar hareketli bi yapın var,senin kıymetini bilmeyenler yansın derdine bacım

aynen öle acımak yok ahkeşkem tavrını koy suçlasın biraz kendini boşver,

peki diyelim ki ya ne var böle diye konuyu açtı o zamanda mı böle suskun olacağım. eğer suratımada kutladıkya derse valla tutamam kendimi haaaa

peki diyelim ki ya ne var böle diye konuyu açtı o zamanda mı böle suskun olacağım. eğer suratımada kutladıkya derse valla tutamam kendimi haaaa

kuzucum konuyu açtığında ses tonunu yükseltmeden ben sana şunu yaptım bunu yaptım demeden,duygularını acıtasyon yaparak anlatıyosun,çok şeymi bekledim çok şeymi istedim diye sorguluyosun vicdanını,ben seni,nle geçireceğim saniyeleri kovalarken sen yıl dönümümüzde beni yalnız bırakıyorsun diye kırıldığını belli ediyosun bebeğimm

bende çoğu zaman tutamazdım kendimi en son söylemem gerekini en başta söylerdim sonra olan olurdu . ama biz eşimle hiç kendimizle ilgili tartışmadık genelde hep 3. kişiler için olurdu tartışmalar . offf akşam olsada eve gitsem yoksa az kaldı byharlaşıcam birazdan . akşamki misafirler iptal oldu dışarda bişeyler yapalım demişler akşam eşimle buluşup kuzenleri almaya gidicez ordanda gezmeye

AYNEN böyle yapmanı istemiştim şekerrr. dur görecek o gününü. madem öle sende soğuk olcan.. ama asla kibarlığını bozma ki vicdan yapsın ..

vefam ya tşk ederim o sizin kalbinizin güzelliği... ama çok küçük yaştan beri çok şey yaşadım diyorum ya parçalanmış aile çocuğuyum diye.. annem olmayınca da çok sıkıntı çektim yane.. hüznüm ondan kaynaklı belkide yüzüm gülsede içimin bir köşesinde canımı acıtan bir burukluk var bu hiç geçmiyo, geçmedi bugüne kadar..
hep böle bir bütün ailem olsun istedim olmadı, evlenince olur dedim olmadı, şimdi de belki olur diye gene umud ediyorum... aman öle işteee

ahkeşkem ne var diye sorarsa ses tonunun ölçüsünü normal konuşma sesinden 1 ton bile arttırmayarak böle böle diye izah edip, ardından en son kuaracağın cümle şu olmalı. senden bunu beklemezdim, söylediklerini ve hiçbişi yokmuş gibi yaklaşmanı sana yakıştıramadım diyip susacaksın. işte gör bak o zaman nasıl kötü olacak.. ne yapak erkek milleti bundan anlıyo. yola getireceksen güzelliklen..

günaydınlar kızlar hayırlı bir gün olsun hepimiz için İNŞALLAH ramazandan önce son kahvaltımı yaptım geldim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…