- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.481
kızlar soğan suyunu ılıkmı içmek gerekir
ahkeşkemmm senin ilacın benim aslında şekerrrrrr :)))))))
bu arada size bugün bir resim daha attım. size karşı aşırı sevgi doluyum heee hep aklıma geliyorsunuz özlüyom sizleriii
eşimi aradım yarın dr ye gideceğiz ona göre izin al dedim.
kızlar sıradan bi arkadaş gibi konuşuyorum sanki bişey yok gibi ama bi o kadar da var gibi soğuk ama konuşuyorum. gayet ciddi ve emin. galiba bunu yapmamı istiyosunuz benden
ahkeşkemmm senin ilacın benim aslında şekerrrrrr :)))))))
bu arada size bugün bir resim daha attım. size karşı aşırı sevgi doluyum heee hep aklıma geliyorsunuz özlüyom sizleriii
eşimi aradım yarın dr ye gideceğiz ona göre izin al dedim.
kızlar sıradan bi arkadaş gibi konuşuyorum sanki bişey yok gibi ama bi o kadar da var gibi soğuk ama konuşuyorum. gayet ciddi ve emin. galiba bunu yapmamı istiyosunuz benden
peki diyelim ki ya ne var böle diye konuyu açtı o zamanda mı böle suskun olacağım. eğer suratımada kutladıkya derse valla tutamam kendimi haaaa
peki diyelim ki ya ne var böle diye konuyu açtı o zamanda mı böle suskun olacağım. eğer suratımada kutladıkya derse valla tutamam kendimi haaaa
AYNEN böyle yapmanı istemiştim şekerrr. dur görecek o gününü. madem öle sende soğuk olcan.. ama asla kibarlığını bozma ki vicdan yapsın ..
kız yerim seni ben ,resmine baktım o güleç yüzünün altında çok keder yatıyo canım benim,aslında özünde çok şen şakrar hareketli bi yapın var,senin kıymetini bilmeyenler yansın derdine bacım
ben çıkıyorum kızlar hepinizi çok çok öpüyorum kib inşallah yarın hepimiz için çooook güzel bi gün olur
Mutlu sabahlar kızlarr
günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?