"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar ramazan-ı şerifiniz hayırlı uğurlu olsun,allah kolayca tutmayı nasip etsin,dularınız kabul olsun canlar,

günaydın şekerler...
evet kızlar bugün kadromuz çok eksik.. ahkeşke bugün doktora gidecekti değil mi? inş hayırlı haberler ile gelir.

kızlar ramazan-ı şerifiniz hayırlı uğurlu olsun,allah kolayca tutmayı nasip etsin,dularınız kabul olsun canlar,

seninde hayırlı olsun canım, aminnn canım inşşallahhh....

günaydın şekerler...
evet kızlar bugün kadromuz çok eksik.. ahkeşke bugün doktora gidecekti değil mi? inş hayırlı haberler ile gelir.

günaydınnnnnn
eylüş uyanmamıştır daha
ahkeşkemde doktora gidecekti...

kızlar sizi bişi sorcaktım size akıl danışcam.
hani daha önce iş görüşmesine gittiğim bir banka var dı ya arapların. dübn aradılar açmadım. sınava çağıracaklardı beni. ama gitsem mi gitmesem mi? çalışabilir miyim o tarz bir iş ortamında acaba?? tutucular boşanmama tek yaşamama filan bile çok takıldılar..

bu şekilde düşündüğüne göre çalışamazsın sanırım canım
eski işyerimden benide çağırdılar bende gitmedim kafamda o sorular var diye
aslında insanın yaşam tarı değilde nasıl hizmet vereceği önemi olması lazım ama

kuzucum günaydın aradılarsa demekki kendilerine seni uygun gördüler demektir,öyle düşünme bence.değerlendir derim aklında duracağına şansını dene belki şartları sana daha ii olacaktur canım

Canım bence en önemlisi senin içinden geçen yok ben işimi yaparım söylenenlere kulaklarımı tıkarım dersen çalışırsın ama ben o kadar tutucu bir ortamda çalışamazdım sanırım sonuçta belkide yıllarca çalışacaksın orda insanın rahat edeceği ortam çok önemli ama seni aramalarına çok sevindim akıllı arkadaşım sen en doğru kararı verirsin inanıyorum buna

kızlar dün annem aradı... yengem ben psikiyatriye gittiğimi söylemiş ona ben üzülmesin diye dememiştim
annem diyorki ilaçlarını kullan aksatma tekrar git doktoruna kontrole devam et dedi
doktora anlatsaydın evlendim aynı evde oturuyorum falan filan diye dedi
tek mi gittin dedi evet dedim kocanı da götür falan diyo
ooyyyyşşşşş kurban olsunlar ona yaaa üzüldü demekki bana çok akıl veriyo oda bunalmim artık diye
ama çok hoşuma gitti... bu arada annemde sinir ilaçları kullanmıştı daha önceden biliyor nasıl bişey olduğunu...

ah anacıklar ah...evlatlara kıyamazlar,anne yüreği işte...canım benim eşini götürme fikrine tamamen katılıyorum,siz bir bütünsünüz evlilik beraberlik destek vermek ,karşındakinin duygularını anlamak bence.hem eşin giderse seni kendinin yerine koyup daha ii objektif düşünür bence.

annelerimiz haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz . sağolsun evin tadilatı yapıldığında herşeye koştu ustaların başında durdu . ne zaman arasam anne ustalar gelecekmiş gidermisin desem koşa koşa gitti . kaynanam ise yardıma ihtiyacınız varmı bile demedi . ALLAH annelerimizi başımızdan eksik etmesin İNŞALLAH

dinlemedim onun sözünü keşke o zmn baskı yapsaydım eşime ama gözümüz cidden körmüş yaaaa
bakalım şu ilaçlar bitsinde

canlarım müteahhite gittik dün adam beni sinir etti ya kapışacaktık az daha mutfağı L şeklinde istiyordum 4,5 metre boyunda uzun bir mutfak olacak dedi proje böyle çizildi yapacak bişey yok dedi neyse tamam dedik alt pvc mebran siyah üst pvc beyaz tezgah siyah çimstone 600 lirada fark alacakmış.banyo dolaplarına kendisi karar verecekmiş kimsenin seçme şansı yokmuş , duş kabinlerini de kendi seçecek adamı boğacaktım beni çok hayal kırıklığına uğrattınız evi tanıtırken böyle anlaşmamıştık dedim benim yapacağım bunlar diyor banyo fayansları füme ve beyaz mutfak ve antre çamfildişi fayans laminantlara daha sonra çağıracakmış mutfağın boyası kumtaşı diğer odalar kumbeji çocuk odasıda leylak olsun dedik

bu arada mutfağın çimstonu beyaz da olabilir sizce beyazmı yakışır siyahmı bu konuda tam karar vermedşm yarına kadar aramamız lazım fikirlerinizi bekliyorum kızlar

aynen canım... aminnnn inşşallahhhh... kv ile de anne kız olabilirdik belki ama bu şartlarda artık çok zor gibi

müteahhit işi bu canım tam kandırıkcı onlar

beyaz derim ben hem beyazı sevmişimdir nedense

adı işte kayın valide,anne bir başka ya insanın kendi annesi gibi varmı,hastalıkta sağlıkta birtek ona nazın geçer,ama ben kırgınlıklarımı hiçbir zaman saygısızlık yapmadım eşime anlattım her defasında eşim hakverdiği için sustu,bazı şeylerde beim elimde artık nekadar değer okadar değer vereceksin arkadaşım,bende mesafeli duruyorum herzaman,bişeyi olsa ilk önce kızından yardım ister bana bişey diyemez,eee herkes ektiğini biçer:))

bence beyaz seç sanım tezgah rengini siyahta çok güzel turuyor ama toz çok çabuk belli oluyor siyahta çimstonlar çok pahalı ya benim 4,5 mt tezgahım için 2500 tl fiyat verdiler bende sonra granit yaptırdım . Boya renklerini çok güzel seçmişsiniz bu arada

bende beyaz diyorum canım tabiki zevk senin,işte bende bundan korkuyoruım bitmemmi ev alırken hep işin üşkağıtına kaçıyorlar mütahitler,karşımıza bi bina yapıldı,inşaatken sorduğumuzda 150 milyar istiyorlardı,evin işçiliği sıfır dış cephe boyası bile eski boyalardan plastik saten değil kireçli gibi duruyo hadi gelde al şimdi bu evi,canım benim sözleşmeniz yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…