- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.521
adı işte kayın valide,anne bir başka ya insanın kendi annesi gibi varmı,hastalıkta sağlıkta birtek ona nazın geçer,ama ben kırgınlıklarımı hiçbir zaman saygısızlık yapmadım eşime anlattım her defasında eşim hakverdiği için sustu,bazı şeylerde beim elimde artık nekadar değer okadar değer vereceksin arkadaşım,bende mesafeli duruyorum herzaman,bişeyi olsa ilk önce kızından yardım ister bana bişey diyemez,eee herkes ektiğini biçer:))
bende beyaz diyorum canım tabiki zevk senin,işte bende bundan korkuyoruım bitmemmi ev alırken hep işin üşkağıtına kaçıyorlar mütahitler,karşımıza bi bina yapıldı,inşaatken sorduğumuzda 150 milyar istiyorlardı,evin işçiliği sıfır dış cephe boyası bile eski boyalardan plastik saten değil kireçli gibi duruyo hadi gelde al şimdi bu evi,canım benim sözleşmeniz yokmu
bende aynen senin gibi yaptım . kırgınlıklarımı saygısızlığa hiç dönüştürmedim . herzaman mesafemi korumaya çalıştım . insanlar bana 1 yaklaşsa ben bin yaklaşırım ama onlar bana yaklaşmayınca bende mesafemi koydum . bende eşimle konuştum hep . ,,
vefacığım bide çimstone nin riviera olanı çok güzel seçme şansın olura ona bakmanı isterim ben çok istedim ondan yaptırmayı ama çok pahalıydı
nazcım mutfak için sanırım banuya fikir verdin bana yazmışsın ama:) aynen öle canım azcık samimi olsan hizmetde kusur beklemiyorlar,benim bi işim olsa çocuğu yarım saat geç alıcam desem kadının ödü kopuyo,oğluma bakıyo ama memur zihniyeti gibi benim iş çıkışımı mesaisi bitti diye belliyor,ikinciyi şuan yapma biraz büyüsün öle yap diyo,onların programına göre olacak yani,,,allahım aratmasın ama 2.çocuğu yapmayı bile düşünmüyorum çok yıprandım seni senden başka anlayan olmuyo,geçen bi pikniğe gittik burnumdan geldi,ne yemek yiyebildim ne oturdum oglanda rahatsızlandı kucağımda sallıya sallıya uyuttum bana sen oturda yemeğini ye diyen yok eşimde mesaideydi geç geldi 10da gelir gelmez al götür beni burdan eve dedim kendin git sonra karnını doyur dedim çektim geldim eve.
slm kızlar ben geldim. dr de muayene olamadım bugün değil salı epilepsi hastalarına bakıyolarmış. ilaç bitmişti biiti ne olacak dedim. ilaç yazdı sadece bunu yıllarca kullanacaksın dedi.
ahkeşkemm hoş geldin bende seni merak ettim. acep doktor ne diyecek.. ama o ilaçlar evet yıllarca kullanılması gerekli oluyor diye biliyorum..
bu arada eylüşün kardeşi geldi yaaa onla hasret gideriyor demekki. gelmedi hala
bilmiyorum ki canım bakalım salıya kaldı.
bu arada dün eşimle kavga ettik. çok kötüydü bana nasıl bağırdı. eeee ne susup duruyosun bu surat ne böle yeter başlarım yıl dönümüne diye. ne diyosun sen yaa dedim hala devam eeti herşeyi mahvediyosun kutladık ne güzel işte bitti daha ne rio karnavalı mı bu günlerce mi kutlanır şu bu neler neler çok kırıldım yaaa çokkkk. şaka mı yapıyosun sen yaaa dedim ağzım açık kaldı
bakalım salı günü belli olur. ay valla benimde ağzım açık kaldı. boşver sen sukunetini koru o anlayacak hatasını. sadece bu tavrına çok kırıldığını belirt bence kesin o başka bişey bozuktu sana patladı. yani bu onun gerçek düşüncesi değildir.
insan nasıl sukünetini korur bilmiyorum ama dün ağladım sadece onada dediki haaa böle boktan şey için otur ağla bide. çatlayacağım birazdan haberin olsun ağlayıp durma yeter diye bağırıp durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?