"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

GELDİMMMMMM ahkeşke bende banu ya katılıyom valla. duygusallaşmamak için yapıyor olabilir. benimki öle yapıyordu sanki istemiyo gibi. sonra dediki aslında istiyorum ama konuşup o isteği gün yüzüne çıkarmak istemedim. zamandı değil demşti... o yüzden benece böyle düşünüyordur.
aman sen hele çocuk yapacak zaman gelde onları ilacıda o zaman düşün. şimdiden boş yere canını üzüp sıkma...

babanın dinlettiği şarkıyı şuan dinliyemiyorum ama aile ile olan bağlarınıza imreniyorum.
banum senin resimlerine bakarkende bu geçti içimdennnnn. kardeşlerin annen baban çocukların ne güsel duygularrr. inş benim kuracağım kurmak istediğim ailede bu kadar bağlı olur birbirineee

kızlar 2 saatdir yazıyorum ulaşmamış puffff
ahkeşkem sabırlı ol yavrum bende kızlara katılıyorum kesin bişeye kızmış sana patlamıştır surat asma ama kırıldığını belli et,eninde sonunda anlayacak yanlış yaptığını
banuşşş çok tatlısınız maşalllah,valla ablaları değil kardeşleri gibi değil kardeşleri gibisin maşallah bebeğim allah evlatlarınla seni nazardan saklasın

kızlar kardeşim memleketten geleli 2gün oldu k.v dem görümcemden ses yok,insan bi hoşgeldine gelir en azından telle arar hoşgeldin derya,kardeşim 12 saatlik yoldan geldi kız daha dinlemeden yol yorgunu çocuk bakmaya başladı,bide benim oğlan teyzesini sık görmüyorki yabancılarmı çocuk dururmu düşünen soran yok,peees diyorum ya pesss,akşam eşime bunu nasıl sölim bilsin ailesini ,2gündür öglen uykusuna yatarken ağlamış baba baba diye yavrum

kız o benim dayımmmm

kv kardeşinin geldiğinden haberi yokmu sormuyormu bu çocuğu iki gündür neden getirmiyosunuz diye

kv kardeşinin geldiğinden haberi yokmu sormuyormu bu çocuğu iki gündür neden getirmiyosunuz diye

haberi var canım dün sabah 6da kardeşim geldi eşim izin almış dün için 11e kadar kardeşimle beraber bakmışlar,sonra akşama kadar kardeşim baktı,bugünde yine sabahtan ikimizde işe gittik kardeşim bakıyo yine,aradım gelen giden varmı diye yok abla diyo,çocuğu uyutmuş akşama bide patlıcan salatası yapıyormuş yavrum

kocana deki çocuk ağlamış filan deeee... keşke annen bi gelip uğraaydı nede olsa babaanneye alışkın filan. hoşgeldinde demediler derya ya de. derya takılmaz ama deselerdi iyi olurdu de..

banuuuu maymunnn ne bilim baban sandım ama olmazkiiii

eşim aradı konuştuk. valla kızlara uzatmaya gerek yok bence yok yani eşimin öküzlüğü tutmuş bu sefer o yüzden yapacak bişey yok. öle pişman olacak falan gibi de değil ben çok kırıldığımı gayet yumuşak bi dille söledim. bu benim eşim olamaz dedim hala şoklardayım dedim. beni dinledi dinledi aşkım sen böle uzatınca geriliyorum tamam allah aşkına özür dilerim ben bidaha sana hediye alır sürpriz yaparım ama yeter uzatma dedi tamam yaa tamam dedim uzatmadım yoksa tartışmaya gidiyodu konu

turkiş inan sinirim tepeme çıktı yine ya,,,işte görgü nezaket düşünce bukadar oluyo,hiç unutmam ablamda geçen kış gelmişti ben yine çalışırken,k.vdem ozaman bizde bakıyordu çocuğa ablam gelir gelmez 15dk içinde evden gitmiş,yazık oda çocuğun osu busu nerde diyip akşama kadar arayıp durmuştu beni

bencede oda suçunu bastırdı baktı olmadı geride dönüş yapamadı kuzum ne yapacaksın affet,uzarsa dahada tatsızlaşır bence de

sakin ol canım benim yaaaa. nezaketsiz bunlar işte ya babanne olmakla annane olmak nie böle farklı anlamıyorum ben yaaa. kardeşin gelmiş onunla tadını çıkar sen gerisini salla boşver. bak bizim ailemiz bile gelemiyo yanımıza

çocuk yol yorgunu dinlenemedi bile desene benim de şuan en küçük kız kardeşim bakıyo çocuklara iki çocukla uğraşıyor evi toparlıyor öğlene doğru aradı abla makarna salata falan hazırladım seni bekliyoruz diyor insanın kendi canı kanı anlıyor ancak kv baktığı zaman ev pislik içindeydi savaş çıkmış gibiydi bırak bişeyler hazırlamayı çay bile demlemezdi ay aklıma geliyor yine yaşadıklarım giiti gideli hiç aramadım bayramda ararım olur biter bundan sonrada onu ancak senenin iki bayramı ararım o bile çok ya neyseee

bencede daha fazla uzamasın canım onun odunluğuna ver gitsin zaten bir taraf alttan almazsa olay büyüdükce büyüyor

aynen öyle yol yorgunu dün sabahın 6sında geldi yorgun kuzum,şimdi akşama misafirliğe gideceğiz bebek görmeye kardeşimde gelecek,k.vdemin yan apartmanında oturuyorlar,haberli gidiyoruz salı günü k.vdemle konuşmuştk oraya gideceğimizi biliyor,şimdi şeytan diyor uğrama es geç ne yapcam bilmiyorum

şimdi bi tanelerim.....

ahkeşkem uzatmıcan bacım %100 değil %1000 haklısın ama ne yapcen. bazen tutar erkeklerin böle tarafları. ama ben sana diyim senin kocan havasında değil. birde sen kaç gündür onunla gönlünü şey etmiyosan anla oda onu germiştir... o öyle gecenin üsütne senden ona hoş bir gece geçirtmeni beklemiştir... (inan sadece seninki değil herkesin kocasının böle yanları vardır olur, en iyisinin bile olur bak, babanı çok seviyon deme sor annneciğine baban bile ona yaşatmıştır böle kırgınlıklar.. )sen şimdi konuş çok surat asma tamam mı o yumuşasın o zaman sen onu dize getiririsin.. hadi kuşum sen bizi dinle tamam mı.. yoksa kavga büyür büyür.. senin yaptığın yaşadığın o partide burnundan gelirrr...

vefa cnm hiç kimse ne senin kardeşlerin ne ailen olabilir.. kv den bu işte aman boşvercen. sen kocanla iyimisin valla bak gerisini hiç takmayın. ben kocamla iyi olsaydım bak size yemin ederim kv için boşanmazdım. ama ben koca ile de iletişim kuramıyodum. yani tüm sorunlar ondan kaynaklıydı. şimdi senin kardeş gelmiş kocanın kafasını yicen ne olcak. sadece annesinin yapmadığı eksikleri hoş bir şekilde farklı konu üzerinden sölicen. emin ol o da görürde erkeklerin işine gelmeyince görmez olurlar...

banumm bi tanem sen çok şanslısın bana göre.. ailen yakınında ve sana yardımcı oluyorlar. yoksa 2 çocukla çalışmak çok zor yane. 1 çocuklar zor 2 çocukla zorunda zoru yane. helde küçükler seninkiler daha... o yüzden aman şükret ailen yakınında huzurun yerinde ohhhh sefam olsun de. kv deyi bencede arama bayramda ara kısa kes konuşmayı bitsin. burdayken burnundan getirmişti ya görsün şimdi. kısa keski oda yerini değerini görsün. ama araki sana suç bulamasın aramadı diyip kocanı sana doldurmasın..

bu arada benim müthiş ilgili bize bakan sahip çıkan babaannem vardı. mekanı cennte olsun. anneannemden pek bişi görmedim ki ben soğuk uzak bi kadındı.. o yüzden olay babaanne değilde kişilik meselesi. benim babaannem bize ölrüdü ve tüm kardeşlerime bize emeği çoktur...

valla içimden geldi gel kız öpeceğim valla...
tamam tamam sizi dinliyorum zaten. dün bile eşimle konuşuyoruz daha doğrusu o bağırmakla meşgulken acaba ne yapmalıyım kızlar ne derdi kızlaaaaaar deyip durdum içimden valla komiktim haaaaa

ne yapıyoruz şeytana uymuyoruzzzzz kötü ooo kötü bak ramazan melekle takılıyoruz bu ara

aslında çok doğru kişilik meselesi benide 9 yaşıma kadar babannem büyüttü,annem çalışuıyıordu,ölürdüm onun yoluna anneannem serindir hep daha kucağına alıp sevdiğini bilmem,babannem vefat etti ananem sağ,var olan bi yaşlı benim için sevgim çok az

öp bakemmm :))) ben sakin olan her zaman kazanır derim valla.ben yaşadım hep sakinliğimi koruyamadığım için %100 haklı iken bi baktım anam haksız olmuşum... ya ama uyandım artık bende.. her yerde bunu yapiyrum. öfke ile birbirinize girseydiniz sen haklı iken haksız olcaktın ama bak o tamam alim malim diyip uzatmıyo biliyo o suçunu.. sen surat asma sakin ol. o yanaşacak zaten. bide kv ni sevindirme kısımmm....şimdi kv anlarsa zaten kutalmanıza lafı sokmuştu yaaa hemen kocanı doldururrr

kardeşimin öglen dişi ağrıyordu şimdi dahada ilerlemiş akşam doktora götürcez ufff yavrum kıyamam ya dayanamıyorum abla diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…