"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

keşke gecenin sonu küslükle bitmemiştir diyerek okudum ama olan olmuş,canım boşver aramazlarsa aramasınlar sormasınlar bu yaptıklarını sende bir köşeye yaz yarın öbürgün kayınvaldenin ailesinden biri geldiği zaman senden incelik beklenirse bu yaptıklarını önlerine getirirsin kimsenin sana bişey demeye hakkıda olmaz diyemezler de zaten benim annem le kayınvaldemde böyledir aralarında hiç iletişim yoktur daha dorusu eşimin ailesinin kimseyle iletişimi yoktur kapalı kutu gibidirler benim kayınvaldem birkere olsun ne annemi aramıştır nede babannemi bayramlarde bile aramaz eşime bikaç defa söylemeye kalktıysam bende senin aldığın tepkiyi aldım şimdi ise ne yapıyorum içimde tutuyorum yaptıklarını yeri geldiği zamanda yapıştırıyorum bende onlara

kızlar diğerleri geç geliyo oyüzden sölüyorum herkesten yorum bekliyorum. dün eve gittim kv eşimden için dedi ki ya evelsi gün canı sıkkındı ne oldu babasına(yani kp) mı canı sıkıldı bende yoooo hem babama ne olmuş ki dedim evelsigün evlendiya dedi şok oldum...

Son düzenleme:

evlenmişmiiii evet eşinin neden böyle davrandığı anlaşıldı adamın canı sıkkınmış bizde burda neler dedik yaa üzüldüm bak şimdi.

evlenmişmiiii evet eşinin neden böyle davrandığı anlaşıldı adamın canı sıkkınmış bizde burda neler dedik yaa üzüldüm bak şimdi.

evet şok oldum hemen msj çektim eşime bana nie demedin die değerli bişey değil çünkü dedi. sonra eve geline konuştuk biraz derken kp nin dayısı bağırsak kanseriydi ve ırsiymiş kp de de çıkmış ama erken teşhis olduğu için geçebilirmiş eşimin amcasındada çıkmış. ufff kaç gündür nie öle agresif anladım... bu ara ırsi olunca eşimde risk grubunda...
eşim çok duygusaldır ama içinde yaşar içinde ne kıyametler kopuyodur şimdi o herşeyi içinde yaşar çünkü

kızlar ben kendimi hazırlmaıştım yumuşak yumuşak konuşmaya ve öle konuşuyordum eşimin vardır bikendilerine göre düşünceleri vardır bir hatan demesiyle dellendim yani tutamadım valla,olsa bile aileme niye yapılıyo bana yapılsın benimle derdini halletsin dedim,bu zamana kadar k.vdemle ne yüzgöz oldum ne saygısızlık ettim hep eşime kustum,oda diyoki beni geriyorsun diyo kime anlatayım derdimi,bende ona patluyorum,k.vdeme patlasam varya biz daha fena oluruz ozaman yüzyüze bakılmaz ipler kopar.ama tavrımı koyacam aramıcam anasını ramazan mübarek gün bende kafamdan plan yapıyordum kardeşim çocukla ilgilenir bende güzel yemekler sofralar hazırlarım davet ederim hafta sonu iftara diyordum ama yooookk etmicem bitaraflarını şişirmicem oruçlu ağız benim kalbimi kırıyorlar,kapım açık arzu eden gelir davet beklemesinler

alsana bi şokkk daha...bu erkekler sır küpü ya maşallahhhh....ay adamın ne günahını aldık meğer aklı nelerle meşgulmüş,kız gönlünü al bence,benimle konuş paylaş sıkıntını derdini de

vefacım sen çok gerilmişsin sakin ol biraz canım benim tamam tabiki eşine patlayacaksın başka kime patlanır hepimiz öle yapmıyomuyuz ama bu sadece sende değil ki bak evleneli 1 yıl oldu benim aileler hiç birbirini arayıp sormaz görsen kv başkalarına gelince nasıl şen şakrak oluyo ama konu ailem olunca kadın nasıl değişiyo yaa bi havalara girmiyo hadi ailem bilmiyoda sanki bnede bilmiyorum ne olduğunu gibi komik oluyo işte ama ne yapacaksın boşver eşlerimizde bazen böle patlıyo işte ve evet onlarda bizden memnun olmayabilirler kimse dört dörtlük değil karışmasınlar tek yeter

aldım almaz olurmuyum ama halada çok gergin sürekli sorun çıkarma modunda. baya konuştum dua et hayatım bi erkek için yalnızlık zor illaki olacaktı ama inşallah hayırlıdır inş. baban için bizler için daha ii olur bak mübarek günler dua et yapacak bişey yok dedim tamam dedi ama içinden nefret fışkırıyo görüyorum.

evet canım ya gerildim,bikaç saatlik uykuylayım,yoruldum ahkeşkem ya ,mübarek ramazanın ilk günü yaşadıklarıma bak ,allahım hidayet huzur istiyorum şu oruç ağzımı bozdurma yarabbi,şeytanın şerrinden koru,sukunet sukunet yağdır ruhuma mevlam,

günaydın kızlar.. hayırlı ramazanlar .. bu mübarek ayda Rabbim dualarımızı kabul eyler. Kalbimizin sesini duyar inş...

Banum rüyandan çok etkilendim. ya şuan bile tüylerim diken diken.. oldu. sen bu rüya için bir fakiri sevindir bence. böyle şeyler herkese nasip olmaz. birine içinden bunu geçirerek dua ederek iftardan önce yiğecek erzak gibi bişeyler al ver derim bence... bu arada bu tarz rüyaları herkese anlatmak iyi değil derdi annem. çok fazla dillendirme olur mu?

ben bu arada daha önce yazdığımda efsun ayrı eve çıkacak diye yemin ederim kalp sesim öyle diyordu. gene aynı şeyi hissediyom ama efsunun azcık daha sabretmesi gerekiyor.

ahkeşkem ne dedim sana başka sıkıntısı var diye. sen şimdi evlilik yıldönümünüzü ağzına lamıyosun. hiçbişi yokmuş gibi sırnaş yaklaş işte onun kalbini ruhunu okşa.. o konuşacak kıvama geldiğinde konuş. adamı konuş konuş diye üsteleme.... hiç sanki siz bunlara yaşamamışsınız gibi davran. erkekler yok saymayı daha çok sever daha rahat olurlar böle durumda... kolay deil kuşum insan anasını babasını başkası ile düşünmesi hele gözü göremesii.... kanser muhabbeti ona diyecek sözüm yok. Rabbim uzak tutsun bu hastalığı bizlerden. ben annemi kanserden kaybettim hemde çok ağır şekilde

vefam sana haklısın diyorum. tepkinde de haklısın bende öle yapıyodum sen gibi işte. burda aslında seni bu raddeye getirenin sana gözüne soka soka kocanın haksız muamelesi yapması olmuş kaanatindeyim... sen şimdi uzatırsan kardeşinde anlar huzursuz olur. sen bişi yokmuş gibi davran, ama hafifce soğukluğunu hissettir. ortam olduğunda ama şuan değil, deki haklıyken haksız muamelesi görüyorum ya işte bu kalbimi kırıyor. Allah onlarında yaptığını benimde yaptığımı kalplerimizii görüyor ne diyim başka de geç.... emin ol kendi ettiğine kendi düşecek, haksız koltuğuna kendi oturacak..

çok üzüldüm yaa Allah şifa versin canım benim yazdıklarımdan utandım valla adam nelerle uğraşıyormuş meğer

canım benim daha ilk gün ve ilk saatlerdeyiz dur daha sabır. gerilme bitanem hadi bol bol besmele çek selavat getir şimdi de biraz rahatla

çok üzüldüm yaa Allah şifa versin canım benim yazdıklarımdan utandım valla adam nelerle uğraşıyormuş meğer

valla bende sölediklerimden utandım. neyse canım nerden bilelim. ama psikolojisi çok bozuk içine kapandı hemen içine kapanır ve susar zaten böle durumlarda şimdide öle oldu aman yaaa bu kp bi sorun adam ki

günaydın kızlar.. hayırlı ramazanlar .. bu mübarek ayda Rabbim dualarımızı kabul eyler. Kalbimizin sesini duyar inş...

Banum rüyandan çok etkilendim. ya şuan bile tüylerim diken diken.. oldu. sen bu rüya için bir fakiri sevindir bence. böyle şeyler herkese nasip olmaz. birine içinden bunu geçirerek dua ederek iftardan önce yiğecek erzak gibi bişeyler al ver derim bence... bu arada bu tarz rüyaları herkese anlatmak iyi değil derdi annem. çok fazla dillendirme olur mu?

ben bu arada daha önce yazdığımda efsun ayrı eve çıkacak diye yemin ederim kalp sesim öyle diyordu. gene aynı şeyi hissediyom ama efsunun azcık daha sabretmesi gerekiyor.

ahkeşkem ne dedim sana başka sıkıntısı var diye. sen şimdi evlilik yıldönümünüzü ağzına lamıyosun. hiçbişi yokmuş gibi sırnaş yaklaş işte onun kalbini ruhunu okşa.. o konuşacak kıvama geldiğinde konuş. adamı konuş konuş diye üsteleme.... hiç sanki siz bunlara yaşamamışsınız gibi davran. erkekler yok saymayı daha çok sever daha rahat olurlar böle durumda... kolay deil kuşum insan anasını babasını başkası ile düşünmesi hele gözü göremesii.... kanser muhabbeti ona diyecek sözüm yok. Rabbim uzak tutsun bu hastalığı bizlerden. ben annemi kanserden kaybettim hemde çok ağır şekilde

vefam sana haklısın diyorum. tepkinde de haklısın bende öle yapıyodum sen gibi işte. burda aslında seni bu raddeye getirenin sana gözüne soka soka kocanın haksız muamelesi yapması olmuş kaanatindeyim... sen şimdi uzatırsan kardeşinde anlar huzursuz olur. sen bişi yokmuş gibi davran, ama hafifce soğukluğunu hissettir. ortam olduğunda ama şuan değil, deki haklıyken haksız muamelesi görüyorum ya işte bu kalbimi kırıyor. Allah onlarında yaptığını benimde yaptığımı kalplerimizii görüyor ne diyim başka de geç.... emin ol kendi ettiğine kendi düşecek, haksız koltuğuna kendi oturacak..

canım benim kardeşim misafir bizde, onun için susacam haklısın,onun bizim tartışmamıza şahit olmasını istemem zaten,yaparsam kendimle çelişmiş olurum zaten.inan eşimden çok ben ailesini düşünürüm şöle yapalım şöel alalım derim o akıl etmez bunlar sülalece ince fikirlik yok anacım,bundan sonra bende kabuğuma çekilirim şunu yapalım bunu edelim demem,uzak dururum

rabbim kimseye dermansız dert vermesin allahım önce sağlık versin herşeyin başı sağlık. mübarek günlerde hergün annene dua edeceğim turkişim rabbim mekanını cennet yapsın inşallah.
öle yapıyorum zaten canım merak etme konuyu kapattım valla yıl dönümü falan hiç bahsi olmuyo akşam arkadaşlarla dışarı falan çıktık zaten. biraz ii gibiydi gerçi benim üstüm bide yüzüğümü takmadığım için tartıştık bide ama sonra eve gelince gece yaptım gönlünü

günaydınlar kızlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum . RABBİM tutuğumuz oruçları kabul etsin İNŞALLAH

vefam zaten tartışırsanız kardeşin gitmek ister.bende kv ilacına kadar düşünür doktora gider arardım.doktor randevularını ayarlatırdım. sürekli onu yapalım bunu yapalım derdim. ama bir kere ne ondan nede oğlundan duymadım Allah razı olsun diye. genede ilgisiz soğuk duran benmişim. ne yapcaksam başka.sonra zamanla yapmamaya başladım içimden gelmiyo diye.. yane el onlar sana da el gözüyle bakarlar.bende hiç yüzgöz olmadım onlarla ama buda çözüm olmadı. o yüzden es geçeceksin, kocanla huzurunu bu insalar için bozma değmez. sen yırtınsan ağlasan patlasan değişmez düzelmez. o yüzden durumu kabullen onlar böyleler de. yoksa üzülürsün çok hemde.

ahkeşke sende tak yüzüğünü bende bi takar bi çıkartırdım sonra baktım yüzükten soğumuş takmıyom. yapma öle o yüzük sonuçta bence değerli ve önemli. o yüzden ne olursa olsun çıkarma parmağından. kocanı sahiplendihini anlasın. aferin sana böyle ol sen o sana daha çok bağlancak. erkekler kötü zamanlarında yanında olan kadına çok bağlanırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…