- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.581
şimdi bi tanelerim.....
ahkeşkem uzatmıcan bacım %100 değil %1000 haklısın ama ne yapcen. bazen tutar erkeklerin böle tarafları. ama ben sana diyim senin kocan havasında değil. birde sen kaç gündür onunla gönlünü şey etmiyosan anla oda onu germiştir... o öyle gecenin üsütne senden ona hoş bir gece geçirtmeni beklemiştir... (inan sadece seninki değil herkesin kocasının böle yanları vardır olur, en iyisinin bile olur bak, babanı çok seviyon deme sor annneciğine baban bile ona yaşatmıştır böle kırgınlıklar.. )sen şimdi konuş çok surat asma tamam mı o yumuşasın o zaman sen onu dize getiririsin.. hadi kuşum sen bizi dinle tamam mı.. yoksa kavga büyür büyür.. senin yaptığın yaşadığın o partide burnundan gelirrr...
vefa cnm hiç kimse ne senin kardeşlerin ne ailen olabilir.. kv den bu işte aman boşvercen. sen kocanla iyimisin valla bak gerisini hiç takmayın. ben kocamla iyi olsaydım bak size yemin ederim kv için boşanmazdım. ama ben koca ile de iletişim kuramıyodum. yani tüm sorunlar ondan kaynaklıydı. şimdi senin kardeş gelmiş kocanın kafasını yicen ne olcak. sadece annesinin yapmadığı eksikleri hoş bir şekilde farklı konu üzerinden sölicen. emin ol o da görürde erkeklerin işine gelmeyince görmez olurlar...
banumm bi tanem sen çok şanslısın bana göre.. ailen yakınında ve sana yardımcı oluyorlar. yoksa 2 çocukla çalışmak çok zor yane. 1 çocuklar zor 2 çocukla zorunda zoru yane. helde küçükler seninkiler daha... o yüzden aman şükret ailen yakınında huzurun yerinde ohhhh sefam olsun de. kv deyi bencede arama bayramda ara kısa kes konuşmayı bitsin. burdayken burnundan getirmişti ya görsün şimdi. kısa keski oda yerini değerini görsün. ama araki sana suç bulamasın aramadı diyip kocanı sana doldurmasın..
bu arada benim müthiş ilgili bize bakan sahip çıkan babaannem vardı. mekanı cennte olsun. anneannemden pek bişi görmedim ki ben soğuk uzak bi kadındı.. o yüzden olay babaanne değilde kişilik meselesi. benim babaannem bize ölrüdü ve tüm kardeşlerime bize emeği çoktur...
vefa sana akşam uğrama diyesim geliyor.. kızdım çünkü kv eee.. ama şincik aklıma gelide uğramazsan sen kocana dicen ya gelip ilgilenmedi destek olmadı hoşgeldin demedi filan diye eeee bu seferde senin açığın çıkacak kv e karşı... o yüzden sen uğra uğra. kardeşin eğer diyebilirse gülerek desin ki çocuk için durmadı bakarken ağladı filan.. keşke bir uğrasaydınız desin... ama bunu kocan sorun yapmayacaksa desin..
turkuazın yazdıklarına katılıyorum canım sen onu utandır uğra eşinin sana söyleceyecek bişeyi olamaz
tamam kızlar saolunnn çok teşekkürler benim çıkmam lazım eşimi arıcam hastaneye gidecez kardeşin dişi için ağrıyormuş çok
tamam kızlar saolunnn çok teşekkürler benim çıkmam lazım eşimi arıcam hastaneye gidecez kardeşin dişi için ağrıyormuş çok
bu arada bugün bomba haberlerim var hepiniz gelin de sölyim
günaydın nasılsınız hepinize hayırlı ramazanlar rabbim bizlere bu ayda rahmet kapısını açıyor cümlemize o kapıdan girmeyi nasip etsin,kalbimizden geçen tüm dualarımızı kabul etsin inş.
kızlar ben akşam çok acayip bir rüya gördüm efsunla eşini gördüm daha doğrusu tam uyandım sahur vaktiydi sahura kalktık sonra, neyse rüyamı anlatayım kutu gibi tertemiz bir evin içindeyim ama kimin evi bilmiyorum odaları yavaş yavaş dolaşıyorum en son odaya girdiğim de bir masa efsun ve eşi o masada başbaşa yemek yiyorlar çok mutlu görünüyorlar sonra evin bahçesine çıkıyoruz ben efsun benim eşim sohbet ediyoruz sonra bir ses gökyüzüne bakın diyor başımı kaldırğımda gökyüzünde yıldızlarla O ALLAH yazıyor şaşırıyoruz hepimiz sonra uyandım sahura kalktık ama çok etkilendim bu rüyadan.
yemin edrim tüylerim diken diken oldu ve ağladım rabbim mükemmel bişey göstermiş sana. efsunum sabır bak gördün mü...
inan ellerim titriyo yazamıyorum
günaydın nasılsınız hepinize hayırlı ramazanlar rabbim bizlere bu ayda rahmet kapısını açıyor cümlemize o kapıdan girmeyi nasip etsin,kalbimizden geçen tüm dualarımızı kabul etsin inş.
kızlar ben akşam çok acayip bir rüya gördüm efsunla eşini gördüm daha doğrusu tam uyandım sahur vaktiydi sahura kalktık sonra, neyse rüyamı anlatayım kutu gibi tertemiz bir evin içindeyim ama kimin evi bilmiyorum odaları yavaş yavaş dolaşıyorum en son odaya girdiğim de bir masa efsun ve eşi o masada başbaşa yemek yiyorlar çok mutlu görünüyorlar sonra evin bahçesine çıkıyoruz ben efsun benim eşim sohbet ediyoruz sonra bir ses gökyüzüne bakın diyor başımı kaldırğımda gökyüzünde yıldızlarla O ALLAH yazıyor şaşırıyoruz hepimiz sonra uyandım sahura kalktık ama çok etkilendim bu rüyadan.
canım ben pek öyle rüya görmem görsemde sabahında hatırlamam bu rüyayı gördüğümde tam sahura kalkma vaktiydi neyse kalktık ben rüyanın etkisindeyim oturduk masaya eşim diyor ne oldu neden hiç konuşmuyosun sahurdan sonra bile uyuyamadım kafamda hep efsun vardı
canlar hepinize günaydın dün akşam kardeşimi dişçiye götürdük dolgusu düşmüş bugün takılacak,sabahtan doktora gidecek kardeşim diye akşam misafirlikteyken gece oğluşu babannesine bırakalım dedim eşime nasıl olsa yan apartmandalardı gittiğimiz yerde k.v.dem.misafirliğe gittik çocuk 1saat sonra durmamaya başladı eşime dedim al götür anneme uykusu geldi dinlensin bizde rahat oturalım dedim kardeşimide gönderdim sende git bi görün dedim ben gitmedim anlıcanız misafirlikte oturdum,k.vdem sormuş kardeşime ablan niye gelmedi diye oda misafirlikte oturuyo sohbet ediyolar demiş.
neyse eve geldik gece kardeşimin yanında bişey demim dedim ogeç yattı bizde eşimle sahur yapalım dedik,sofradayken eşime dedim anneme çok kırgınım diye,niye dedi sen eşini tanıyosan neye kırılcamı bilirsin dedim sustu konuşmayalım kapatalım dedi tatsızlaşmasın dedi,ben durmadım neden konuşmuyoruz ya dedim bana her defasında böle yapılıyo dedim,annemler gelir evlerine davet etmeye korkarlar,ablam gelir ben işteyken k.vdem yoldan geldi demez gelir gelmez çocuğu satar kaçar,şimdide kardeşim dedim 2gündür ne arayan var nede soran dedim,ne yaptım benim bi hatammı var dedim,vardır belki demezmi onunda düşündüğü bişey var dır diyo bana,benim tepem attı tabi,ya dedim benim yanlışım olsa bile bana böle bi ceza uygulamaya hakkı varmı dedim,ailem yılda kaç defa geliyo dedim onlara niye yansıtıyo dedim,annemi hiç aramaz nasılsın demez cep teli var istediğini aryabiliyor,benim aileme gelince niye böle dedim,tartışma büyüdü,madem öyle dedim bundan sonra senin sülalenden şehirdışından gelen tek bir kişiye hoşgeldine gitmicem haberin olsun bunuda böle bil tamam konu kapansın dedim,küstük yattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?