"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kelimlerini seçe seçe konuşki haklı iken haksıza düşme. şimdi o sinirinli ya üste çıkacaktır. sen sakin ol bacım konuş tabii ama güzelce..

insan nasıl sukünetini korur bilmiyorum ama dün ağladım sadece onada dediki haaa böle boktan şey için otur ağla bide. çatlayacağım birazdan haberin olsun ağlayıp durma yeter diye bağırıp durdu

canım bende turkuaz gibi düşünüyorum acaba başka bişeye sinirliydi de o ara sanamı patladı ne oldu ama yinede çok kaba davranmış bu erkekleri anlamak mümkün değil yaa daha ne isterler acaba biz bayanlar bütün her fedakarlığı yaparız ama onlar iki çift lafı esirgerler

ayyyy banu allah mutluluğunuzu bozmasın. rabbim tekrardan nice mutlu yıllar nasip etsin. ayyy ne güzel bi market alışverişi öle

banum inş nice sağlıklı yaşlaraaaaa ailen ile beraber. bu arada oğlun sana daha çok benziyor.. özellikleri gözleri. bişi dicem sana inş alınmazsın ama erken annelik işte bu dedirttim. sanki ablalarısın yanlarında yaaa. benim hoşuma gider keşke bende erken anne olabilseydim... evlatlarınıda Allah sana bağışlasın maşallah ikise çok sevimiler..

sağol canım benim teşekkür ederim evet erken yaşta anne oldum ama iyikide olmuşum diyorum allahım sanada inş en kısa zamanda hayırlı bir hayat arkadaşı bulup anne olmayı nasip etsin,inan canım bazen hayattan bıktırıyorlar ama onların bir gülüşü herşeye değiyor

amin inş bu mübarek ramazan ayına girerken rabbim dualarımı dualarımızı yüreğimin sesini duysun. ayy deme kıs onlara öle deme .. kıyamam ben onlara ... deme Allah nasip etmiş. evlat sahibi olamayan bir sürü insan var bak. banum Allah ım bana inş tez zamanda hayırlı bir yuva hayırlı bir eş hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

amin canım amin inş onlar benim canım ölürüm onlar için

kızlar yaaaaa benim bi sorunum daha var. evet çocuk düşünmüyoruz şimdi biz rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah da. eşim çok severdi çocukları hep dilindeydi şimdi bakıyorum hiç yok ancak yiğenini seviyo markete alışverişe gidiyoruz bizim ufaklığa mama alalım diyo hemen sinir oluyorum bugün dr den çıktık. dedim ki ya bu ilaç yıllarca kullanacaksam gebelikte falan tehlikeli ilaç değişmeli bi dr ye soralım konuşalım falan adam hiç yaa tık yok. hıı tamam dedi kestirdi attı.

niye kimse bana cvp yazmıyo

ben hemen açıklayayım başkan çağırmıştı geçen ayın raporlarını istedi ordaydım yeni geldim ben hayatım

eşinin çocuk konusundaki düşünceleri acaba yani kendi fikrim bi süre zaten çocuk yapmayı düşünmüyoruz diyemi bu konuda konuşmuyor aklıma gelen bu sadece canım yoksa eminim eşinde birgün kendi çocuğu olsun ister kim istemezki baba olmayı hem senin yazdığın bir mektup vardı ağladı demiştin bence bu yüzden pek konuşmuyordur

ya evet belkide bilmiyorum bende öledir diyorum ama insanın aklına takılıyo valla zaten yiğenini sevdikçe sinir olmaya başladım valla ben böle biri değildim ben varya yiğeni için neler neler yaptım aklınız durur ama hiç bi kymeti olmadı sanki mecburmuşum gibi hayat insanı kötü yapıyo beeee

ahkeşkem öncelikle artık sinirlerini bozma kendini üzüp yıpratma ,bende kızlar gibi düşünüyorum kesin ogün bişeye sinirliydi sana patladı,surat asma ama kırgın davran ,o eninde sonunda gönlünü alır senin bak gör

banucum fotolarına baktım çok güzel çocukların maşalllah valla sende kız gibisin maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin

buarada kızlar kardeşim memleketten geleli 2gün oldu ne k.vdem nede görümcemden tık yok,insan hoşgeldine gelir,en azından telefon açar dimi hoşgeldin diye,benmi çok şey bekliyorum ya benmi ince fikirliyim .2gündür oğlana kardeşim bakıyor damdan düşer gibi verdik eline kızın 12 saatlik yoldan geldi dinlenemedi ee bide çocuk teyzesini görmüyoki sık sık yabancıladımı diye düşünmüyo bile,kaçacak yer arıyomuş k.validem

canım dediğin gibi hayat insana hiç yapmam asla düşünmem dediğin şeyleri yaptırıyor,insanı en çok üzen şeyde yaptıklarının önemsenmemesi takdir edilmemesi takma bunları kafana canım benim ben şunu anladım ki insanın kendinden evlatlarından daha önemlisi yokk

ahkeşkem öncelikle artık sinirlerini bozma kendini üzüp yıpratma ,bende kızlar gibi düşünüyorum kesin ogün bişeye sinirliydi sana patladı,surat asma ama kırgın davran ,o eninde sonunda gönlünü alır senin bak gör

banucum fotolarına baktım çok güzel çocukların maşalllah valla sende kız gibisin maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin

buarada kızlar kardeşim memleketten geleli 2gün oldu ne k.vdem nede görümcemden tık yok,insan hoşgeldine gelir,en azından telefon açar dimi hoşgeldin diye,benmi çok şey bekliyorum ya benmi ince fikirliyim .2gündür oğlana kardeşim bakıyor damdan düşer gibi verdik eline kızın 12 saatlik yoldan geldi dinlenemedi ee bide çocuk teyzesini görmüyoki sık sık yabancıladımı diye düşünmüyo bile,kaçacak yer arıyomuş k.validem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…