- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.741
bunların ayakları kesilmez canım benim her senem böyle geçiyor yaz gelsin istemiyorum bunların yüzünden bütün bir yazı bende geçiriyorlar hersene 3 tane görümce kv kp kaynım bıktım valla ya kendi evimde misafir gibi olmaktan bıktım,kocamın da artık çıkarcı birisi oluğunu düşünmeye başladım adamın işi varsa benden iyisi yok işi bitincede bende kötü kalplisi yok
neyse vefam barışmışsınız. seninki zati kötü değil ki o akadar kız. düşüncesiz. sizi birbirinize düşürmüyor. valla bak kocanda sana kıymet veriyor. sende bunun kıymetini bil. o gün kesin canı sıkkındı sana patladı. demkki yersiz vakitte konuşmuzsunuz.
boşver ya kv için huzurunu mu bozcan. hemde birbiriniz ile iyi anlaşırken.
hepinize günaydın kızlarrrrrr yeni uyandım
günaydın efsunum hoşgeldin ben öglen arasındayım kızlaerrr öpüyorummmm
hoşgeldin efsunum anlat bakalım ne var ne yok.. valla beni de bıraksalar uyuyacağım resmen ya. sahurdan sonra uyuyamadım bir türlü. sahura kalmadan tutabilir miyim acep düşünüyorum şimdi.uykusuz daha kötü oluyomm ben.
hoşbuldum turkuazım
ne olsun aynı devam işte canım dün eşim arkadaşı nişanlısı falan pikniğe gittik iftarda güzeldi valla
bende sahurdan sonra lavaboya gitmekten uyuyamıyorum
bence kalk yinede o daha zor olur 17 saate yakın çünkü bu sene ramazan canım
ayyy piknik ne özledim ya süper oluyo valla. iyi yapmışsınız. bende ayaklarımı üşüttüm ev temizlerken habire lavobya gittim gece hala öyle. ben genelde kalmadan tutyordum daha kolay oluyordu. son 2 senedir midemden tutamıyodum yani uzun zamanları yeni tutabiliyorum. ama açlık değil asıl derdim, zati klimalı yerde susamıyorumda. uykusuzluk beni mahvediyor ya geriyo.
bu arada efusn ayrı ev konusu ile ilgili gelişme var mı? kv annen ile konuştu mu? eşin bişi diyo mu
evet güzel oldu valla... dikkat et kendine ayak üşütmek çok fena bişey yaaaa
haklısın sen çalışıyosun o yüzden uykusuz kalman kötü oluyodur canım yaaaa
ayrı ev konusu kapandı evin içinde canım malesef şuan
kv annem ile konuşmadı kiii konuşsa annem ona cevabını verirde hasta üzülmesin diye bişey demez pek... eşim bişey demiyor artık fazla benim rahatsızlığımdan dolayıda bana karşı daha ii şimdi çok da yardım ediyor evin içindeelinden geleni yapmaya çalışıyo garibim bende yalnızlık üstüne güzel atılımlar yapmaya çalışıyorum turkuazım oda farkında ama hem maddi olanak yok hemde bu saatten sonra zoruna gidiyo onunda duu bakalım herşeyin hayırlısı ben sabır pozisyonuna geçtim artıkım
tabii herşeyin hayırlısı olsun. senin rahatsızlanmandan dolayı yardımcı oluyorsa buda iyi bişi. sana değer verdiğini gösterir. ama bence olacak ayrı ev ama biraz da zamanı var gibi geliyor. sabret ama peşinide bırakma ani. efsunum sen kaç yaşındaşın eşin kaç yaşında?? merak ettim de
daha öncedende arada yardım ediyodu ama kv dem den çekiniyodu sanırım azcık
şimdi daha fazla ediyo sahurda bulaşıkları yıkayana kadar bekliyo gidip yatmıyo
sofrayı kurmaya kaldırmaya yardım ediyo
zamanla olacak bende biliyorum bunu inşallahh benim ailemden gelecek bişeyler de şuan değil işte
ilerde çolugum çocugum rahat olacak en azından inşallahhhhh
ben 24dü bitiriyorum eşimde 25 yaşında aramızda 9 ay varo benden 9 ay büyük
efsunum ben iç sesim olacak diyor. Tabii her şey önce Yüce Rabbim in izniyle...... Ama ben seni ümitlendirmek istemem asla belkide yanılıyorumdur ama sezgilerim güçlüdür yane..
mesela ben birgün yaratık ile kavga etmişim ağlıyom yer siliyorum böle bide. ama nasıl içim dolu anlatamam. içimden bir ses dediki sen 2. evliliğinde huzuru bulcan. bak boşandık. boşanmayız iç ayrılmayız derken bu hale geldik. heee bilmem 2. evliliğim olur mu olursa iyi mi olur yoksa daha beteri mi olur.. RABBİM BETERİN KORUSUN BENİ. ALLAH IM BANA ONU ARATMASIN. ama sonuçta bitti yane. bazen bişi hissederim mesela söylemek bile istemem. işte bu hissimde öleydi. aklıma getirmedim sonra ama şimdi böle olunca hatırlıyorum. daha böle bir sürü şey..
canlar ben geldim öglen arasından malesef oruç değilim 3gün tutabildim hasta olmuşum(tam alışırken zor oluyo bölede.benim oruçta problemim müthiş bir baş agrısı 3gün çektim çok zor oluyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?