- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.521
canım iyide hani bu görümce kavga edip evi terketmemişmiydi kocasının ne işi var barıştılarsa bile karısını niye alıp götürmüyor ben bu işten bişey anlamadım valla çok zor senin işin gerçekten ben olsam o bulaşıkları bırakıp yatardım üstelik hastasında sırf onlar anlasın rahatsız olsun diye yapardım senin görümcende çok terbiyesiz kadın ya sinir oldum şuan
ramazanda eşi çok gergin olumyomuş çok tartışıyolarmış o yüzden ramazan sonuna kadar böle ayrı olacaklarmış arada bi iftara gelirsin işte demiş. oda gün aşırı gelir işte. adamlar anlamıyo ki dün ki o suratımdan bişey anlamadılarsa yuh derim artık. gerçekten de pes.
ne yapacağımı şaşırdım valla
bişeyleri paylaştığımızı düşünüyodum. konuşması kadar uygulaması olmuyo turkuaz öle sölediğin gibi kolay olsa olurdu. neden bilmiyorum ama çok öfkeli ve kırıcısın. ben onları yapıyosam eşim için oda bunu biliyo. neyse yaa kapatalım en iisi konuyu pardon
kıslaaarrrr bana yeden kimse yorum yapmıyo küsüştük mü yoksam haberim mi yok
yok bitanem yaa canım sıkıldı sadece. pek cvp verip yorum yazacak kafam kalmadı da ondan
sıkma canını bidenem benimmmm zaten hayatta herşey olacağına varıyor bizim istediğimize göre olsa doyumsuz olurduk emin ol... boşuna üzme tatlı canını canımıniçi demekki biraz daha belkide daha fazla sabretmemiz gerekiyormuş bu hayatta bizim sınavımızda buymuş demekki diyeceğiz bekleyeceğiz başka çaremiz yok çünkü ama eminim bigün çok mutlu olduğumuz anlarıda yazıcaz paylaşıcaz burda inşallah en kısa zamanda
inş. canım benim ama ben sıkıntımı burada pek yazmam artık. herkeslerde sıkıldı artık. o yüzden hayatımızda olan güzel şeyleri paylaşırız buradan inş.
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
efsuNevfel, zuzu_88, AHKESKE+
huuu millet nereye gitti bu son günde yaaaaawwwww
eylüş ankaraya gitmiş diğerleri nerde ki
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
efsuNevfel, zuzu_88, AHKESKE+
huuu millet nereye gitti bu son günde yaaaaawwwww
eylüş ankaraya gitmiş diğerleri nerde ki
banu buralarda bi görünüp gidiyo. vefanın işi çok galiba. turkuazda bana kızıp çıktı zaten
neyse bizde başbaşa sohbet ederik biraz canım
ben burdayım canım işlerim vardı onları halettim sen nasılsın efsunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?