"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ramazanda eşi çok gergin olumyomuş çok tartışıyolarmış o yüzden ramazan sonuna kadar böle ayrı olacaklarmış arada bi iftara gelirsin işte demiş. oda gün aşırı gelir işte. adamlar anlamıyo ki dün ki o suratımdan bişey anlamadılarsa yuh derim artık. gerçekten de pes.
ne yapacağımı şaşırdım valla

günaydınnn canlarım. hayırlı cumalarrrr. vefam nete giremiyormuş sayfa açılmıyo galiba.. bilginize...
ahkeşkem yalnış anlama ama hastayım deyip gidip yemekten sonra niye uzanmadın buraya anlamadım. suç sende de var tavrını net koyacaksın.. kocan bırak demiş bıraksaydın o zaman..hemde kocan demişken.. tavır koymayıp oturup ağlıyosun yaaa..
sanane görümcen bırak ne b.. k yerse yesin. yok öle yaptılar böle yaptırlar.. anlamamakta ısrarlısın düşüncesizlerr.. bırak ya onu bunu kendini düşün... kusra bakma bende seni anlamakta zorlanır oldum..

yuh yani bahaneye bak ya ramazanda gerginmi oluyorlarmış allahım bu nasıl insanlar, ya herkes gergin oluyor sen onları çekmeye mecburmusun senin rahatsız olup olmayacağın hiçmi aklına gelmiyor bu kadının,pes valla ne diyim canım allah sabır dayanma gücü versin sana

ya ben gerçekten idrak edemiyom.. insanlar düşüncesiz siz hala yok onu mu düşünmediler yok bunumu düşünmediler diye konuşuyosunuz..
valla ahkeşke sana çok sinirleniyorum yaaa bu kadar sıkıntılı günlerin ardından bakıyorum halaaa aynı yerdesin. epilepsi oldun değişmedin, gittin kafanı dinledin değişmedinn.. yani kocanı bu durumda tarafına çekip yumuşakca kendine bağlayıp sözüne sokacağına hala aynı noktada duruyon.. adam bırak demiş, bırakacaksın kimse niye bıraktın diyemez.. adam dışarı çıkalım demiş çıkamıyosun hastaysan odaya yanına çağır uzanın beraber sohbet edin, karnını ovalasın ne bilim yani bunları yapacağına oturup ağlıyon yaaa
neyse kızlar ben çıkıyom çok sinirlendim şuan yani.. kib grş

bişeyleri paylaştığımızı düşünüyodum. konuşması kadar uygulaması olmuyo turkuaz öle sölediğin gibi kolay olsa olurdu. neden bilmiyorum ama çok öfkeli ve kırıcısın. ben onları yapıyosam eşim için oda bunu biliyo. neyse yaa kapatalım en iisi konuyu pardon

sana kızıyorum çünkü kendini düşünmüyosun onca sıkıntının ardından, artık önce kendini düşünmelisin. stres yapmayıp düzenli ilaçlarını içip o evden çıkmak için kocana daha yakın olmalısın. onları takıp üzüldükçe olan sadece sana oluyo işte ben buna kızıyorum. onlar için ağlayıp üzülmene. kolay değil ama sen bunları yapabilecek kapatisede güçlü kadınsın. işte bende bu kadar güçlü iken ağlayıp üzülmene kızıyorum. kırıldıysan bunlara o zaman pardon canım sen kusura bakma.

günaydın kızlarrrrr

ahkeşkem akşam olanlara şaştım kaldım yaaa resmen sizde kalmak için bahaneye bak yaaa sanki el birliği ile seni delirtmek için uğraşıyorlar sözleşmiş gibi... insan olan anlar tabi suratından ama insan olan... ama bence seninde onlara karşı takdik geliştirmelisin canım bi yere kadar yap bırak zaten rahatsızsın bırak kalsın öleee eşinde bırak artık demiş bırakıp yat canım nolcak azda onlar yapsın evde genç kızda var sonuçta demi herkes kendine müslüman olmasın canım azda kendini düşün ve unutma seni senden başka düşünen olmaz canımıniçiiiii

bende dün olanı anlatim kv salı günü dediki perşembe kv ve kızkardeşimi çağıralım iftara müsait misiniz o akşam sanırım yok dedim neyse kv aramış eğer bi yere gitmezsek falan bi durum olursa ararım seni tekrar demiş kız kardeşinide aramış onlar geemeyecekmiş o akşam neyse dün biz hazırlık yapıyoruz babaanne gelecek diye eşim aradı arkadaşı çağırmış iftara... dedim babaannen gelecek falan annesini aradı niye söylemiyosun bana falan diye atıştı bunlar telde kv teli kapatınca mutfakta eşim hakkında konuşuyor kendi kendine yok geç geliyormuş odaya slm verip yatıyomuş bişeyler konuşup sormuyomuş çok siniriymmiş telefon açınca söyle diye cevap veriyomuş... falan fıstık bende dedim ki anne o banada öle sinirli olunca hep aynı dedim işte yeğenleri kızkardeşinin üstüne düşüyomuş falan filan anne kusura bakma eşimi sen yetiştirdin falan dedim bende :) o ara anneannesinde doktordan randevu alacaktı oda unutuyo bende unuttum ama o unutunca ben laf etmiyorum ben unutunca ortalığı yıkıyo dedi neyse

bende odaya geçtim eşime msj attım anneanneme doktordan randevu alacaktın neoldu aldın mı canım diye yarım saate eşim kv aradı konuştular kapatınca tei yine kendi kendine nerden aklına geldi acaba anneannesi deyip duruyor mutfaktaaa
neyse eşim aradı kim geliyosa gelsin biz akşam gidiyoruz hazırlan dedi bende yemekleri ayarladım onlara saat 5 oldu kv kvsini aradı ki sabahtan beri arıyo ulaşamıyordu açtı en sonunda gelmiyomuş tekrar aramadın falan demiş işte

yani kısacası kavga ettikleriyle kaldı bizimkiler ben pek karışmadım onlar kendi aralarında anlaşamıyor zaten ben elimi bulaştırmadan kendileri farkedecek sanırım bişeyleri

yok bitanem yaa canım sıkıldı sadece. pek cvp verip yorum yazacak kafam kalmadı da ondan

sıkma canını bidenem benimmmm zaten hayatta herşey olacağına varıyor bizim istediğimize göre olsa doyumsuz olurduk emin ol... boşuna üzme tatlı canını canımıniçi demekki biraz daha belkide daha fazla sabretmemiz gerekiyormuş bu hayatta bizim sınavımızda buymuş demekki diyeceğiz bekleyeceğiz başka çaremiz yok çünkü ama eminim bigün çok mutlu olduğumuz anlarıda yazıcaz paylaşıcaz burda inşallah en kısa zamanda

inş. canım benim ama ben sıkıntımı burada pek yazmam artık. herkeslerde sıkıldı artık. o yüzden hayatımızda olan güzel şeyleri paylaşırız buradan inş.

inş. canım benim ama ben sıkıntımı burada pek yazmam artık. herkeslerde sıkıldı artık. o yüzden hayatımızda olan güzel şeyleri paylaşırız buradan inş.

aşkolsun ahkeşkem neden sıkılalım artık biz çözüm bulamıyoruz diye üzülüyoruz canımıniçi keşke derdine derman olabilsek her birimizin ama paylaşmaktan destek olmaktan başka bişey gelmiyor ki elimizden ama insan rahatlıyor içine atmaktansa paylaşınca ölee düşünme nolur üzülürüm bak ben ağlarım sonra ama inşalllahhhh Allahın izniyle o günlerde gelecek canım belkim 2 aya belkim 1 yıla belkide daha uzun ama dostluğumuz sürdüğü sürece tüm bunları göreceğiz emin ol canım...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
efsuNevfel, zuzu_88, AHKESKE+

huuu millet nereye gitti bu son günde yaaaaawwwww
eylüş ankaraya gitmiş diğerleri nerde ki

ben burdayım canım işlerim vardı onları halettim sen nasılsın efsunum

aynı tas aynı hamam canım devam önceki sayfaya yazdım dün olanı onun dışında bişey yok bu ara yaşamaya devam şükürler olsun senin oduş yontulamamış ama okuduğum kadarıyla banum yaaa aynı istikrara devam et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…