"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

sen anlat canım. nasılsın bu aralar

nasıl olam aynı işte canım yaaa sıcak bi yandan idrar yollarım bi yandan yana yana yaşıyorum bu ara açlığım yok ama su içemiyorum içemeyincede yanıyorum kendimden bıktım bu ara işte dün olanları okudun sanırım iyi sayılırım yaneee

banu buralarda bi görünüp gidiyo. vefanın işi çok galiba. turkuazda bana kızıp çıktı zaten

canım benim sıkma canını turkuaz kızdı biraz doğru oda senin üzülmene dayanamıyor gerçekten bizlerde çok üzülüyoruz allahım efsunla sana en kısa zamanda ayrı ev nasip ederde bu sıkıntılardan kurtulursunuz inş

aminnnnnnn inşşşşallahhhhhh dicem deee ahkeşkem için
ben onu pek istemiyorum artık anneannenin rahatsızlığından sonra yapamam
ama ahkeşkemin ki olur inşaallah nasıl olsa görümceleri hep orda

çok geçmiş olsun canım idrar yolu rahatsızlığı gerçekten çok zor bende hamileliğimde yaşamıştım neyseki doğumdan sonra tekrar etmedi rahatım bayadır,

kız efsun sizin evde alem ya kimsenin kimseden haberi yok boşver canım sen eşinle iyi olda gerisiboş

geçmedi gitti benimki bi türlü yaaaa ramazandan dolayı suda tüketemiyorum kiii neyse 15 gün kaldı nasıl olsa

evet bizim ev komedi canım eşim bi gece izin alıp dışarı çıktı gezmeye 1.30 geldi ben laf etmiyorum kv diyor ki çok geç geldi o gece hasbinallahhhh adam az çıksın hava alsın da arkadaşlarıyla sohbet etsin kafası dağılsın demi... ben eşimle iyiyim genelde canım zaten o uyusa bile ben sevmeden duramam onu uyuyana kadar ömrüm o benim oda çoğu şeyin farkında ama elinden bişey gelmiyor ev konusunda istediklerimi yapmaya çalışıyor garibim

ramazanda sonra bol bol su iç canım bu rahatsızlığın en büyük çözümü su,

ne güzel eşinin seni anlaması aranızdaki bu sevgi,rabbim mutluluğunuzu bozmasın sizde bu aşk oldukçada diğer sıkıntılara daha kolay göğüs gerersiniz herşeyin başı huzur sağlık bunlar olduktan sonra aşılmayacak sorun yok

efsunum bende çıkıyoum canım malum öğlen arası eve gideyim kesin ortalığı batırmışlardır yine gelince görüşürüz canım öpüyorum

evet doktuş da su iç dedi ama iftar ve sahur arasında ne kadar içebiliyosam o kadarlık şuan canım yaaaa inşşallah ramazandan sonra geçer bunaldım hap içmekten

eşim anlıyorda işte ayrı ev imkansız gibi kv ve anneanne yaşlı yalnız oldukları için anneanne zor kalkıyor ayaga kv tek başına kaldıramaz oda hasta zaten sabredeceğiz kii o yaşa bizde geleceğiz ne olacağımız belli değil hiç bu hayyatta demi banum

evet aşkımız şükürer olsun ilk günkü gibi 9 yıldır devam ediyor Rabbim bozmasın ayırmasın bizi inşşallahhhh... en azından yatak odasına yasmayınca sıkıntı olmuyor canım buna dikkat ediyoruz orası bizim yuvamız herşeyimiz yeri gelince mutfagımız yeri gelince oturma odamız yeri gelince yatak odamız oluyor

eşimin gögsü benim huzur sokağım ben ağlayınca huzur sokağına gel diyor kendimizi avutmaya çalışıyoruz işte öleee

anlaşılan bugün kimse havasında değil benimde yazacak moralim kalmadı bende çıkayım en iyisi böyle yanlız yanlız olmuyor hepiniz kendinize iyi bakın.......

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
efsuNevfel, banumbny+

hoşgeldin banuşum ev nasıldı canım

İyi geceler arkadaslar.. Bundan sonra bu topic e girmeyecegim. Hepiniz kendinize cok iyi bakin. İns hersey gonlunuzce olur. Sizleri gercekte gorup tanima sansim olmasada eminim hepiniz yurekleri tertemiz insanlarsiniz. İns hayatta hersey gonlunuze gore ve hakkinizda hayirlisi olur. Banada zor gunumde cok destek oldunuz Allah razi olsun hakkinizi da helal edin bana gore dert dinleyip paylasmakda manevi hakdir.Bu gune kadar surcu lisan ettiysem affola. Sevgiyle kalin....

inanın şaşırdım şoktayım....dün hatlarda problem vardı giremedim ama maşalllah ben sizi nasıl bıraktım siz ne şekile gelmişsiniz,arkadaşlar burda kimse kimsenin zararına bişey sölemez aranızda yanlış anlaşılma var hepsi bu.bizim birbirimize ürettikleimiz sadece fikirden ibaret kimse kimseye yaptırım uygulayamaz fikri alan alır kullanan kullanır herkesin sonuçta kendi bileceği bişey,
ahkeşkem çok hassas ve kırılgansın,çok fedakar kendinde aşırı ödün veriyorsun,turkuaz senin yıpranmaman hasta olmaman için sölüyo tamam turkişde biraz sert çıkışmış olabilir ama biz artık birbirimizin sırdaşı arkadaşı olduk birbirimize nazımız geçsin dimi artık.lütfen turkişin yazdıklarını oku sana zarar verecek bişey varmı içinde hepsi senin iyiliğin için,ikinizide çok seviyorum lütfen uzatmayın bu konuyu daha fazla,burada daha nice güzel şeyleri paylaşacağız ,turkiş bu son girişim felanda ne oluyor ya kızdırma beni bak,pazartesi hepinizi burda görmek istiyorum sevgimle kalın,iyi haftasonları......

aynen bende şoktayım vefam yaaaa bu kadar uzatacaklarını sanmazdım kızların kiiii dediğin gibi kimse kimsenin zararına bişey sölemiyor ve evet kullanan kullanır herkesin sonuçta kendi bileceği bişey demi yaniiii inşşallahh herkes pazartesine sakinleşmiş şekilde burda olur yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…