- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.541
sen anlat canım. nasılsın bu aralar
banu buralarda bi görünüp gidiyo. vefanın işi çok galiba. turkuazda bana kızıp çıktı zaten
canım benim sıkma canını turkuaz kızdı biraz doğru oda senin üzülmene dayanamıyor gerçekten bizlerde çok üzülüyoruz allahım efsunla sana en kısa zamanda ayrı ev nasip ederde bu sıkıntılardan kurtulursunuz inş
nasıl olam aynı işte canım yaaa sıcak bi yandan idrar yollarım bi yandan yana yana yaşıyorum bu ara açlığım yok ama su içemiyorum içemeyincede yanıyorum kendimden bıktım bu ara işte dün olanları okudun sanırım iyi sayılırım yaneee
kızlar yaaa ben çıkıyorum bugün beni maruz görün olur mu. allaha emanet olun
çok geçmiş olsun canım idrar yolu rahatsızlığı gerçekten çok zor bende hamileliğimde yaşamıştım neyseki doğumdan sonra tekrar etmedi rahatım bayadır,
kız efsun sizin evde alem ya kimsenin kimseden haberi yok boşver canım sen eşinle iyi olda gerisiboş
geçmedi gitti benimki bi türlü yaaaa ramazandan dolayı suda tüketemiyorum kiii neyse 15 gün kaldı nasıl olsa
evet bizim ev komedi canımeşim bi gece izin alıp dışarı çıktı gezmeye 1.30 geldi ben laf etmiyorum kv diyor ki çok geç geldi o gece hasbinallahhhh adam az çıksın hava alsın da arkadaşlarıyla sohbet etsin kafası dağılsın demi... ben eşimle iyiyim genelde canım zaten o uyusa bile ben sevmeden duramam onu uyuyana kadar ömrüm o benim oda çoğu şeyin farkında ama elinden bişey gelmiyor ev konusunda istediklerimi yapmaya çalışıyor garibim
ramazanda sonra bol bol su iç canım bu rahatsızlığın en büyük çözümü su,
ne güzel eşinin seni anlaması aranızdaki bu sevgi,rabbim mutluluğunuzu bozmasın sizde bu aşk oldukçada diğer sıkıntılara daha kolay göğüs gerersiniz herşeyin başı huzur sağlık bunlar olduktan sonra aşılmayacak sorun yok
efsunum bende çıkıyoum canım malum öğlen arası eve gideyim kesin ortalığı batırmışlardır yinegelince görüşürüz canım öpüyorum
İyi geceler arkadaslar.. Bundan sonra bu topic e girmeyecegim. Hepiniz kendinize cok iyi bakin. İns hersey gonlunuzce olur. Sizleri gercekte gorup tanima sansim olmasada eminim hepiniz yurekleri tertemiz insanlarsiniz. İns hayatta hersey gonlunuze gore ve hakkinizda hayirlisi olur. Banada zor gunumde cok destek oldunuz Allah razi olsun hakkinizi da helal edin bana gore dert dinleyip paylasmakda manevi hakdir.Bu gune kadar surcu lisan ettiysem affola. Sevgiyle kalin....
İyi geceler arkadaslar.. Bundan sonra bu topic e girmeyecegim. Hepiniz kendinize cok iyi bakin. İns hersey gonlunuzce olur. Sizleri gercekte gorup tanima sansim olmasada eminim hepiniz yurekleri tertemiz insanlarsiniz. İns hayatta hersey gonlunuze gore ve hakkinizda hayirlisi olur. Banada zor gunumde cok destek oldunuz Allah razi olsun hakkinizi da helal edin bana gore dert dinleyip paylasmakda manevi hakdir.Bu gune kadar surcu lisan ettiysem affola. Sevgiyle kalin....
inanın şaşırdım şoktayım....dün hatlarda problem vardı giremedim ama maşalllah ben sizi nasıl bıraktım siz ne şekile gelmişsiniz,arkadaşlar burda kimse kimsenin zararına bişey sölemez aranızda yanlış anlaşılma var hepsi bu.bizim birbirimize ürettikleimiz sadece fikirden ibaret kimse kimseye yaptırım uygulayamaz fikri alan alır kullanan kullanır herkesin sonuçta kendi bileceği bişey,
ahkeşkem çok hassas ve kırılgansın,çok fedakar kendinde aşırı ödün veriyorsun,turkuaz senin yıpranmaman hasta olmaman için sölüyo tamam turkişde biraz sert çıkışmış olabilir ama biz artık birbirimizin sırdaşı arkadaşı olduk birbirimize nazımız geçsin dimi artık.lütfen turkişin yazdıklarını oku sana zarar verecek bişey varmı içinde hepsi senin iyiliğin için,ikinizide çok seviyorum lütfen uzatmayın bu konuyu daha fazla,burada daha nice güzel şeyleri paylaşacağız ,turkiş bu son girişim felanda ne oluyor ya kızdırma beni bak,pazartesi hepinizi burda görmek istiyorum sevgimle kalın,iyi haftasonları......
günaydın kızlar hepinize
hepimiz için hayırlı bir hafta olsun inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?