"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

idare ediyorum banum işte evde
sen nasılsın ne var ne yok canım ben sıkıcı bi pazar geçirdim senin pazarın nasıldı bakem
kızları bekliyordum bende sen geldin hoşgeldin...

hayırdır canım ne oldu nasıl geçtiki pazarın

benim pazar günüm çok yoğundu eşimin amcasını yengesini iftara davet etmiştim babanneleride çağırdım baya bir kalabalıktık akşama kadar ayaktaytım çok yoruldum oğlanda çok huzursuzdu hasta olacak sanırım öksürüp duruyo oda beni çok yordu ama neyseki sorunsuz atlattık

hafta içinde olduğu gibi evde geçti artık evden daraldım bunaldım iyice gerçekten... eşim pazar evde sadece ama bu pazar kv ben ve eşim oturup tv izledik akşam 7ye kadar...

benim misafir telaşım çok az kaldı sayılır bu hafta sonu var bendede eşimin teyzesi dayısını alıcaz bizde iftara

günaydın efsunum ,banuşum,nasılsınız benimde çok yoğun geçti haftasonum,dün doğum günümdü eşim çok güzel süprizler yaptı saolsun 2gün,onu çok seviyorum,bu akşam kardeşimi uğurluyorum gidiyor kuzucuğum

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
vefa84

kimse yokmu hu hu

günaydın vefam doğum günün kutlu olsun canım bu arada
şimdiden Allah kavustursun o zmn canımmm zor olacak senin için sanırım alışmıştın iyice

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
vefa84

kimse yokmu hu hu

bende kimse yok diye çıktım

doğum günün kutlu olsun vefam nice yaşlara sağlıkla mutlulukla inş.kardeşinede hayırlı yolculuklar allah kavuştursun sende alışmıştın ne güzel zor olur senin için.

ay ne zor olcak ki ne zor hemde,gurbetlik işte canım benim napalım ,öle yada böle yine yalnızız yine yalnız...hepinize çok teşekkürler doğum günü dilekleriniz için

dün gece çok uykusuz kaldım geç yattık eglendik bugünde işler bi okadar yoğun olunca pestilim çıktı anlicanız,hepinizi çok seviyorum ,hayırlı akşamlar,yarın mutlu ve dinlenmiş bi şekilde görüşmek dileğiyle....

bizde seni seviyoruz vefacım mutlu ve dinlenmiş gel yarına

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız belkı htrlyn vardır..kayınvalıdemın yanına gecmıs bulunmktym 20 gun oldu ama sımdıden bezdım ınsanın kendı evı gıbı yok yaa kadın ınadından hıcbıyere gtmyr sınır bozucu bı durum sımdı tup bebek tedavımede basldım su borcum harcım bı btsın o sag ben selamet bı omur dusunemyrm oturanları ben 20 gunde bezdım

aynen ole bıde ben 3 sene ayrı otrmusum sımdı bole olunca ınanılmaz zorlndımm gecıcı bı durum allahtan kendımı ole motıve edyrm

iyiyim canım işte çok şükür. ben yoktum bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun bitanem nice yıllara.
sen ne yaptın dinlenebildin mi nasılsın

saol canım hep beraber nice güzel yıllara inş,dinlendim sayılır çok şükür,gece kardeşimi yolcu ettim ,saolsun k.vdem çocuğu kendine götürdü orada kaldı oğluş,eşimle oturduk sohbet ettik dinlendim ama uykuya doyamıyorum yinede,sen neler yaptın

ne yapayım canım bende aynı bi değişiklik falan yok iş ev ev iş derken geçiyo. valla bende şu uykuya doyamıyorum çünkü şöle istediğim gibi uyuyup bi dinlenemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…