- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.561
günaydın efsunum nasılsın
inşallah canım inşallah
idare ediyorum banum işte evde
sen nasılsın ne var ne yok canım ben sıkıcı bi pazar geçirdim senin pazarın nasıldı bakem
kızları bekliyordum bende sen geldin hoşgeldin...
hayırdır canım ne oldu nasıl geçtiki pazarın
benim pazar günüm çok yoğundu eşimin amcasını yengesini iftara davet etmiştim babanneleride çağırdım baya bir kalabalıktık akşama kadar ayaktaytım çok yoruldum oğlanda çok huzursuzdu hasta olacak sanırım öksürüp duruyo oda beni çok yordu ama neyseki sorunsuz atlattık
günaydın efsunum ,banuşum,nasılsınız benimde çok yoğun geçti haftasonum,dün doğum günümdü eşim çok güzel süprizler yaptı saolsun 2gün,onu çok seviyorum,bu akşam kardeşimi uğurluyorum gidiyor kuzucuğum
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
vefa84
kimse yokmu hu hu
günaydın efsunum ,banuşum,nasılsınız benimde çok yoğun geçti haftasonum,dün doğum günümdü eşim çok güzel süprizler yaptı saolsun 2gün,onu çok seviyorum,bu akşam kardeşimi uğurluyorum gidiyor kuzucuğum
ay ne zor olcak ki ne zor hemde,gurbetlik işte canım benim napalım ,öle yada böle yine yalnızız yine yalnız...hepinize çok teşekkürler doğum günü dilekleriniz için
dün gece çok uykusuz kaldım geç yattık eglendik bugünde işler bi okadar yoğun olunca pestilim çıktı anlicanız,hepinizi çok seviyorum ,hayırlı akşamlar,yarın mutlu ve dinlenmiş bi şekilde görüşmek dileğiyle....
günaydın kızlar...nasılsınız
günaydın ahkeşkem sen nasılsın
iyiyim canım işte çok şükür. ben yoktum bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun bitanem nice yıllara.
sen ne yaptın dinlenebildin mi nasılsın
saol canım hep beraber nice güzel yıllara inş,dinlendim sayılır çok şükür,gece kardeşimi yolcu ettim ,saolsun k.vdem çocuğu kendine götürdü orada kaldı oğluş,eşimle oturduk sohbet ettik dinlendim ama uykuya doyamıyorum yinede,sen neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?