- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.581
ne yapayım canım bende aynı bi değişiklik falan yok iş ev ev iş derken geçiyo. valla bende şu uykuya doyamıyorum çünkü şöle istediğim gibi uyuyup bi dinlenemiyorum ki
hepimiz öyleyiz ahkeşkem bak bayram geliyo yakında şimdi onun temizliği hazırlığı derken nereye dinlenmek
valla bide o var. hafta sonu dersaneye gidiyorum hafata içi iş ne zaman yapılacaksa temizlik bilmiyom valla. amaaan akşama kadar evdeler yapsınlar artık kendileri ne yapayım olmadı kadın alacağım zaten.
slm kızlar nasılsınız bakalım bu sabah burda çok güzel bir yağmur var ortalık serinledi ne güzel
slm canım iyiyim çok şükğr sizin orayı etkilememiş sanırım ama samsunu yine sel almış yaaa
öylemi hiç haberim yok benim samsundan dün akşam haberlere bakamdım erkenden de yattık bura iyi pek şiddetli değil yağmur
kızlar turkuaz dedi ve dediğinide yaptı girmeyecem topice dedi ve girmiyor,tabi kimse kimseyi zorlayamaz herkesin kendi iradesi,ama bu kadar güzel arkadaşlık kurmuşken bukadar herşey güzelken bence bu durum hiç yakışmadı,nazar değdi diye düşünüyorum,
valla öle oldu galiba dün maikl attım ama istemiyorum istersem gelirim dedi bende ısrar etmedim.
ayrıca ortada böle olacak ne vardı anlamadım
anlaşılan bu durum topicmize fazlasıyla zarar verdi ,kimse girmiyor konuşmuyor,böyle olmasını beklemezdim.
mrh kızlar öğlen arası uyuya kalmışım oğluşu uyuturken yeni geldim işe
oooohhhhh mükemmel olmuş bende ev yakın olsada gidip uyusam öle gerçi bizim evde ne uyunacak ev ya
valla uyumamamk için kendimi zor tutuyorum saat 2den sonra uykum gelmeye başlıyor eve gelince uyku muyku kalmıyor direniyorum resmen göz kapaklarıma yaaa
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?