"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ne yapayım canım bende aynı bi değişiklik falan yok iş ev ev iş derken geçiyo. valla bende şu uykuya doyamıyorum çünkü şöle istediğim gibi uyuyup bi dinlenemiyorum ki

hepimiz öyleyiz ahkeşkem bak bayram geliyo yakında şimdi onun temizliği hazırlığı derken nereye dinlenmek

hepimiz öyleyiz ahkeşkem bak bayram geliyo yakında şimdi onun temizliği hazırlığı derken nereye dinlenmek

valla bide o var. hafta sonu dersaneye gidiyorum hafata içi iş ne zaman yapılacaksa temizlik bilmiyom valla. amaaan akşama kadar evdeler yapsınlar artık kendileri ne yapayım olmadı kadın alacağım zaten.

valla bide o var. hafta sonu dersaneye gidiyorum hafata içi iş ne zaman yapılacaksa temizlik bilmiyom valla. amaaan akşama kadar evdeler yapsınlar artık kendileri ne yapayım olmadı kadın alacağım zaten.

bende ök.vdeme dedim dün sana bayrama temizlikçi tutim diye saolsun ben agırdan yaparım kurbana tutarız olmasa dedi,bende tutmicam zaten bana kim gelcek,halılarımı yıkatmaya vericem,perdelerimi camlarımı yıkarım yeter bana o temizlik:)

slm kızlar nasılsınız bakalım bu sabah burda çok güzel bir yağmur var ortalık serinledi ne güzel

kızlar turkuaz dedi ve dediğinide yaptı girmeyecem topice dedi ve girmiyor,tabi kimse kimseyi zorlayamaz herkesin kendi iradesi,ama bu kadar güzel arkadaşlık kurmuşken bukadar herşey güzelken bence bu durum hiç yakışmadı,nazar değdi diye düşünüyorum,

valla öle oldu galiba dün maikl attım ama istemiyorum istersem gelirim dedi bende ısrar etmedim.
ayrıca ortada böle olacak ne vardı anlamadım

valla öle oldu galiba dün maikl attım ama istemiyorum istersem gelirim dedi bende ısrar etmedim.
ayrıca ortada böle olacak ne vardı anlamadım

benim demek istediğimde o,sonucu bu şekile vardıracak bişey yoktu aslında,bende dedim geldiye topice yazdım dedim bişey demedi,oda böyle tercih etti demekki herkes kendi bilir.

anlaşılan bu durum topicmize fazlasıyla zarar verdi ,kimse girmiyor konuşmuyor,böyle olmasını beklemezdim.

oooohhhhh mükemmel olmuş bende ev yakın olsada gidip uyusam öle gerçi bizim evde ne uyunacak ev ya

valla o kadar iyi geldiki ama hala çok uykum var açlık uyku yapıyo bende,kızım kapat kapını uyu boşver diğerlerini ben olsam öyle yapardım şahsen kimseyi umruma almaz istediğim gibi davranırım herşeyden önemlisi senin sağlığın gerisi boş

valla uyumamamk için kendimi zor tutuyorum saat 2den sonra uykum gelmeye başlıyor eve gelince uyku muyku kalmıyor direniyorum resmen göz kapaklarıma yaaa

valla uyumamamk için kendimi zor tutuyorum saat 2den sonra uykum gelmeye başlıyor eve gelince uyku muyku kalmıyor direniyorum resmen göz kapaklarıma yaaa

aynen bende öyleyim canım özelliklede akşam 5 gibi daha çok uyku bastırıyor,ama eve gidince yapılacak o kadar iş oluyorki ne uyku kalıyor nede yorgunluk

günaydın canlar ben iyiyim ama ögleden sonrası için bişey diyemicem çünkü hep uykum geliyor:))) akşam kayınvalidemlerdeydim iftara,herşey güzel geçti,bayrama temizlikçi tutalım dedim istemedi kurbana tutarız ben yavaş yavaş işimi yaparım dedi ben de tamam dedim ama içime sinmedi eşimde bende ısrar ettik gerek yok dedi,acaba diyorum bayrama börek yada tatlımı yaptırsam hazır yoksa kendim tatlımı yapsam öle baklava felan yapamam ama kalburabastı yada şeker pare gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…