"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

canım benim valla ben senin yerine olsam bi baklava yaptırtırım. daha makbule geçer.

canım benim valla ben senin yerine olsam bi baklava yaptırtırım. daha makbule geçer.

bende öle düşündüm ahkeşkem ama k.vdem normalde baklava açar,ama bu bayram yaparmı yapmazmı bilmiyorumki,acaba su böreğimi yaptırsam puff nekadar kararsızım

bende öle düşündüm ahkeşkem ama k.vdem normalde baklava açar,ama bu bayram yaparmı yapmazmı bilmiyorumki,acaba su böreğimi yaptırsam puff nekadar kararsızım

e sende söle canım ben baklava yaptırıyorum sen yapma sakın anne siparişini verdim yorulma hiç die söle. tatlı daha çok tüketilir bayramda bence

ne oldu ahkeşkem face felan

sabah sabah eşimin telin tuş kilidini bi açtım kız resmi kocaman karşıma çıkan ilk şey oldu. bakıyomuş kalmış mı artık ne. sonra aç bakayım şu telin kilidini dedim ne olduu yine dedi aç aç bakalım dedim açtı ne var face açık kalmış diyo gayet doğal face bu herkes resim de koyuyo bişeyde paylaşıyo ii o zaman sende dibin düşe düşe bak dedim. sinirden çatladım valla teli parçalarım dedim. hala bana allah allah ya ne var bu kadar tepki verecek diyo sanki telde konuşuyorum falan diyo. sanki o kız face listesine gökten düştü.

kuzucum sinir olma yavrum,bu face böle bişey işte ,kim kimin arkadaşı belli değil insanın özeli kalmıyor,benimde face var yalan yok ama bende sadece ailem kayırlı oda gurbetde oldukları için oğluşun resimlerini görsünler diye,nasıl kullandığına bağlı birazda

ya evet belki bu konuda geri kafalıyım belki biraz ama ben öle erkeğin kız arkadaşı falan olsun öle şeylere gelemem. eskiden okul arkadaşıymış falan bana göre değil böle şeyler. iş arkadaşları şu bu iş yerinde mesafeli görüşürsün biter daha face miş şuymuş buymuş ne gerek var görüşmüye yada ne öle resimler falan valla sinirden çatlıyorum ama susacağım sadce msj çektim. ben nerdeyim sen nerdeeee diye.
bide bana ne var canım demez mi bende telime erkek resimleri koyayım da gör bakalım ne varı sen

hoşgeldin canım nerelerdesin yaaa. evet biraz öle gibi geçmişten baktın mı biraz nazar mı nee artık kimseninde keyfi yok gibi. sen ne yaptın nasılsın

hoşbuldum canım..
geçmişi okudum,üzüldüm açıkcası,bunu hiç tahmin etmezdim..
açıkca söylemem gerekirse turkuazın aşırı tepki verdiğini düşündüm..seni düşünerek o şekilde çıkışmış olabilir ama kimse kimsenin evindeki halini de bilemez tam anlamıyla..yani tahmin etmekle olmuyo bazı şeyler..sana şunu yapsaydın bunu yapsaydın demiş sert olmuş biraz..ama yapsaydın demekle de olmuyo,biraz da anlamak lazım..
kötü niyetli olmadığı da bir gerçek tabii ama inşallah geri gelir,düzelir herşey..
nazar heralde,var bu ara bişeyler
ben iyiyim ahkeşkem,çok şükür...ankaraya gittik geldik,genel olarak iyi geçti,şimdi yine burdayım,yalnızlarda...ama keyfim yerinde çok şükür

bende tahmin etmezdim şaşırdım da çok açıkcası ban banu haber verdi açılmıyodu topik şok oldum yani. neyse kendi bilir...
ohh keyfin yerinde yani tatlım ii maşalllah eee ank nasıldı nasıl geçti kv lerle falan görüştün mü

öyle tabi herkesin kendi fikri...
ankara iyiydi,kvlerde olduğum kısımlar dışında
canım nasıl anlatsam bilmem,dediğim gibi herkes kendi bilir ne yaşadığını,yani anlatırım ama abartıyosun dersin belki..orda olmak lazım anlamak için,o derece!
biz gittik oraya cuma akşamı,kpeder başka bi yere iftara gitti,10 dk bile durmadı..o her akşam başka bi yere gidiyo iftara,onun bi grubu var,anlarsın sanırım........öyle işte..ama bi gün gitmese ölmezdi di mi,biz gitmişiz sonuçta..neyse..
kv ve görümceler vardı,onlarla da toplasan 2 saat bir arada oturmamışızdır.kızlar odalarına çekilidi kvde de yanımızda oturmadı hiç.zaten bi misafir gitse ona da öyle yapar.ne bulur başka yerde bilmem,gider gelmek bilmez..kadınları yalnız bırakır..bize de öyle yaptı,otursa da zaten konuştuğu yok!cins bişey..eşim de boşver dedi,biz geldik,kaldık,Allah görüyo,onlar razı olmasa da olur dedi..boşver evdeki gibi birlikte oturalım işte dedi :) yani sanki kendi evimzdeymiş gibi oturduk yalnız..sahurda bazı saçmalıkları oldu,ben oruçlu değildim o gün,ama kalktım tabii..belki 40 kere sen yat dedi..sonunda eşim de patladı.yeter artık yatmazsa yatmaz ne söyleyip duruyosun diye yani sinir etti ama,beni yatırıp napcaksa!! tamam uykum bölünmesin diye diyo ama o kadar çok söyleyince ben de altında bişey ararım ama!!
bi saçmalıklar işte ahkeşkem..uzun yazdım ama daha inan anlatamadım yani öff gereksizler...........

Merhaba..
Topiğe girmeyeceğimi kendimce uygun bir dille sizlere ilettim. Kararım sizler tarafından doğru veya yalnış algılanabilir.. saygı duyarım sadece..
Katılmak nasılki sizlerin bileceği bir şey ise katılmamakda sizlerin de yazdığı gibi kendimin bileceği birşey..
Bir insanın ağlamasına üzülüp kızdıysam, bunun karşısında kırıcısın ve öfkelisin kelimelerini duyduysam ben o zaman kendime derimki neden karışıyorsun.. birde kendisi artık burda sadece iyi şeyşeleri paylaşacağını “herkes sıkıldı baksana tarzında bir cümlesi vardı”yazmış.Böyle düşünüldüğü için daha da üzüldüm. Bundan dolayıda girmesem daha iyi olacağını, böyleliklede kimsenin paylaşımına engel olmayayım diye düşündüm..

Ahkeşke zaten zorlu bir süreçten geçiyor, hem evliliği, hem sağlığı açısından. Bu sorunların ailesine ve işyerine yansıdığınıda anlattığı kadarı ile biliyoruz.
Bu olay olmadan önce kendisinin yazmış olduğu yaptığı yalnış hareketlerin (bu kendi değerlendirmesiydi) farkına vardığını yazmıştı. Ben bir başka kişi yüzüne ağladığı duyduğumda acaba başa mı dönüyor, artık kendini en başta olmak üzere düşünmeli ve birde eşini, anneciğini ve diğer aile fertlerini üzmemeli diye düşündüm. Sağlığı açısından bu çok önemli öncelikle. Ailemde epilepsi olduğu için nasıl bir hastalık olduğunu yaşamış olduklarımızdan tecrübe edindim.

Netice olarak da verdiğim tepki inanın önce sağlığı için sonra da eşinin kendisine dediği ayrı ev içindir. Ayrı eve çıkması için daha dikkatli davranıp eşini yanında tutması gerektiğini düşündüm.
Bu nedenle o günki davranışı elbette işin özünde kendisini ilgilendirirken ben kızdım.. kısaca özetlersem tepkimin nedeni bunlar..

Eylül ün dediği gibi kimse kimsenin aile durumunu bilmez elbette.. ama karnı ağrıyo ayakta duramıyorsa kocasıda gidip yatmasını söylüyorsa kimsede bulaşıkları niye yapmadın diye üstüne gelemez diye düşündüm. Eğer bu bir ailede çok büyük olay olacaksa bilemem elbette..
Ben sizin durumunuzu bilemeyeceğim için sizlerde benim içimdekini bilemezsiniz... tabii bunlarada şaşırıyorum kendimce...

turkuazcım keşke çıkmasaydın da konuşsaydık..
ben kendi fikrimi söyledim ve yine söylüyorum.kötü niyetli konuşmadın,bundan eminim..
karnı ağrıyo,kocası yatmasını söylüyo ama buna rağmen bulaşıkları yıkıyosa benim anladığım bişeylere inat yapmış,o ruh halini anlayabiliyorum..herkese herşeye inat,sinirle yıkadı o bulaşıkları bence..kendine eziyet etti belki ama olsun,nefretini bıkmışlığını bu şekilde göstermiş olabilir..
birbirinizi boş yere üzmeyin bence arkadaşım,burda güzel paylaşımlar yaptık..girip girmemene saygı duyarız ama boş yere böyle olmak da iyi olmadı..
kimse yok zaten,böyle giderse de topik kapansın madem..
hepiniz çok tatlı ve iyi insanlarsınız,iyi bakın kendinize...

uffff gerçekten çok uzadı artık bişey anlattım nerelere geldi yaaa. turkuaz valla çok abartıyosun bu ne tepki böle yaaa. neyse gerçekten uzatmayalım.
oturup kendime zarar verdiğim yok herhalde gözyaşıda döküyosam kimse için değil oturup ta şu hayattta daha kimse içibn hle ki bu sevmediğim sinir olduğum kişlerse gözyaşı dökmedim. insan bunalır çıkmaza girer ve ağlar ağlamak bi acizliktir zaten yani insan çaresiz kalınca ağlar.
elbette kimse bulaşığı yıkamasam bnişey demez burada iş yıkayıp yıkamamk da değil orada benim yaptığım eşimin zorluklarımı görmesiydi.
çok sert çıktın kırıldım bunu da söledim ne var ki bunda hiç mi samimiyetimiz yok bizim ben var die biliyodum gerçekten arkaadaş olduğumuza inanmıştım ama yanılmışım

turkuazada söledim ahkeşkem sana da diyorum herkesin kendi fikri saygı duyalım,topice girmek isteyen girer,canı istemeyen girmez,bu konuyuda bence kapatalım,ben burdayım arkadaşlar dertleşmek isteyen,sevincini paylaşmak isteyen için herzaman sohbete varım,hepinizi çok seviyorum.

çok haklısın vefacım,gelmek isteyen buyursun gelsin..ben de her zaman giremiyorum ama girdikçe sizi hala sıcak ve samimi görmek yetiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…