"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

slm kızlar ben geldim nasılsınız sabah işlerim yoğundu bitirdim şimdi burdayım özledim sizlerle sohbet etmeyi

eylülüm ankaraya gitmiş gelmişsin,görevi yerine getirdin desene

valla bende her zaman burdayım ve arkadaşlarımıda gerçekten çok seviyorum. güzel bi arkadaşlığımız var o yüzden sorun yok

slm kızlar ben geldim nasılsınız sabah işlerim yoğundu bitirdim şimdi burdayım özledim sizlerle sohbet etmeyi

eylülüm ankaraya gitmiş gelmişsin,görevi yerine getirdin desene

banuş iyiyyiz benimde lektrikler yoktu giremedim,2akşamdır oğluş babannesinde kalıyor,evi taşıma durumumuz askıya alındı saolsun k.vdem tekrar kiraya çık et derken zorlanmayın 1-2sene içinde ev almayı düşünüyoruz ya biran önce borc harç demeden ev bakın kendinizin olsun diyor,çocukta kışın kalır h.içi alışır gider,gelir görürsünüz kalmak isterseniz kalırsınız yada evinize gi,dersiniz ben oğlana bakarım dedi saolsun

evet banucum görev başarıyla tamamlandı
vefacım kvden iyi demiş bence de..hadi hayırlısı hakkınızda,Allah yardımcınız olsun da ev alın,kendi eviniz olsun inşallah..
ben şimdi poğaça yoğurcam :) çıkıyım da yine katılırım size inşallah..şimdilik hoşçakalın güzeller..

canlarım ne oluyo böyle ya kaç gündür yaşanan şu olay benim canımı çok sıkıyo neden böyle oldu niye bu noktaya gelindi anlamıyorum turkuazım seni çok seviyorum inan hep aklımdasın ama neden bu kadar aşırı tepki veriyosun arkadaşım biz burda ne güzel bir kardeşlik kurduk bu kadar önemsiz bişey için bırakıp gitmek sana hiç yakışmadı,olay çok büyüdü ahkeşkenin derdini sıkıntısı burda anlattığı kadarıyla biliyoruz ama yaşamakla anlatmak çok farklı biliyorum sen tamamen iyi niyetinle yaklaştın topiğe girip girmemene saygı duyuyoruz ama şunu bilmeni istiyorum ben kurmuş olduğumuz arkadaşlığının pamuk ipliğine bağlı olduğunu hiç tahmin etmezdim

ayyy yanınada mis gibi çayyy istedi canım valla eylüşşşş:)tamam canım kolay gelsin

bencede canım kv iyi demiş 1,2 sene daha sıkın dişinizi ev alın kira öder gibi ev sahibi olursunuz oğluşta kışın kalacakmış bu sorunda ortadan kalkmış,benim kızda 3 gündür anneannesinde çok özledim oğlanada amcası bakıyor şuan.

sevindim canım senin adına sorunsuz atlatmışsınız,ohhh hamarat bayan yap bakalım poğaçaları ben eve gidince önce temizlik yapıyorum,yemeğide ancak yetiştiriyorum iftara bayadır pasta börek yapamadım eşimde dün tutturdu börek istiyorum diye gidince yapayımda yesin

kızlar efsun iki gündür yok nerelerde acaba samsunda da sel oldu yine hemde atakumda merak ettim

Son düzenleme:
kızlar efsun iki gündür yok nerelerde acaba samsunda da sel oldu yine hemde atakumda merak ettim

ay evet yok canım ortalıkta benim ailem atakumda oturuyo ama efsun farklı semtte oturuyor,bildiğim kadarıyla onun ailesi atakumdaydı,alt katları hep su başmış allahtan cay kaybı yok bu sefer bi kişi yoğun bakımdaymış

öylemi ben efsunuda atakumda oturuyor sanıyordum,ama yinede merak içindeyim hala ailenin evinde varmıymış bi hasar vefam

akşama evdeyiz canım hiç yemeğimde yok ne yapacağımıda bilmiyorum sen ne hazırlıcaksın

bende eve geçicem eşim alacak oğluşu,valla kendimiz ne bulsay yeniyoda çocuk eş olunca sıkıntı oluyor,bende menemen kahvaltı hazırlıyayim diyorum oğlum içinde çorba yaparım,gece bi odanın perdesini yıkayacağım camını sileceğim işim çok

akşama evdeyiz canım hiç yemeğimde yok ne yapacağımıda bilmiyorum sen ne hazırlıcaksın

yazdım int sıkıntı var sanırım çıkmadı allah allahmenemen kahvaltı hazırlıcam canım oğluşada çorba,gece perde yıkayacağım cam sileceğim işim çok anlıcan

yazdım int sıkıntı var sanırım çıkmadı allah allahmenemen kahvaltı hazırlıcam canım oğluşada çorba,gece perde yıkayacağım cam sileceğim işim çok anlıcan

bende ne yapsam hiç bilmiyorum çorba kesin olurda eşim kaç gündür börek isteyip duruyo ona börek yapmam lazım yanında kahvaltılık falan koyarım artık bende,geçen haftada ben öyleydim vefam camlar koltuklar derken mahvoldum çok zor ya özellikle çocuk varsa sana şimdiden kolay gelsin hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…