"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

canım ben çıkıyorum biraz işlerim var yarın görüşürüz iyi iftarlar banuş

günaydın güzellikler nasılsınız bakalım ben yorgun ve uykusuzum yine( ne zaman dinlenebilirimki acaba ,akşam eve gittim yemek yaptım iftara hazırladım,bi odanın camını sildim perdesini yıkadım,evi süpürdüm gece 1di yattığımda.

günaydın vefam benimde senden eksik kalır yanım yok bugün hem yorgun hem uykusuz hemde hastayım desene dün gece aynı saatte uyumuşuz benim yatmam da 1 di.

günaydın canım valla kolay gelsin benimde dün kv duyurtmaya başladı herkes bayram temizliğine başlamış die ama hiç oralı bile olmadım. ben valla ilk defa dün erken yatabildim 11 di ama yine de uykum var hala uyumak istiyorum.

en iyisini yapmışsın canım benim,insan uyusada uykuya doymuyor ya valla

buarada haftasonu k.vdem ve görümcemleri yemeğe alıyorum menüyü hazırladım sizin fikirlerinizi almak istiyorum

domates çorbası,et kavurma, patates püresi,plav,sarma,yoğurtlu patlıcan közlemesi,zeytin yağlı közlenmiş biber,çoban salatası,browni vanilyalı dondurma

ana yemeğe başka bişey eklesemmi nohut yemeği yada zeytin yağlı taze fasulye ikisinden birini kızlar

canım benim bence araya bide zeytinyağlı fasulye harika olur. mükemmel bi mönü valla.

canım benim bence araya bide zeytinyağlı fasulye harika olur. mükemmel bi mönü valla.

saol canım bende fasulyeyi düşünmüştüm hem hafif oluyor tamam zeytin yağlı fasulye yapacam,

zaten sarma ve közlenmiş biber ve patlıcan difrizimde hazırda,yarın akşamada taze fasulyeyi browniyi yaparım,cmtesiye ana yemeklerim kalır:)

oohhh ii ozaman canım kolay olur senin için marifetli gelin canım bizim kız :)

Eşime sinir oluyorum yaa iki gün eve sahurda geldi arkadaşlarıyla iftar programları vardı ne görüyorum nede bi konuşma var aramızda dün evdeydi iftarı yaptık uyudu yatış o yatışı yine yok gibiydi bende yine onun sülalesiyle vakir geçirdim ne yaparsınız allah aşkına ben sabah beni işe bırakırken hiç komnuşmadım inerken sadce ii çalışmlar dedim o kadar

bence hiç üstüne düşme,hepsi aynı bizimkide akşam terelliydi 2gündür hastayım dedim,bigün başagrısı çektim oruçluktan dünde migdem kötüdü ,akşam bana diyoki sen bi check-upa gir bari ne böle hastasın sürekli diyo,bende başı agrıyan check-upamı giriyo dedim bişiy demedi,hasta olmak bile suç yani,bende verdim kendimi işe temizliğe napim,

bigün dışarda yiyin karı koca,ozaman konuş seni özlüyorum felan de,birbirimize vakit ayıramıyoruz de,hayatımız böle geçsin istemiyorum felan de,üzerine gidersen daha çok dışarı kaçar,evde tutamazsın

c.tesi beraber dışardıydık yemek yedik sinemaya gittik falan geçen gece o dışarıdayken ona çok güzel aşk msjları çektim anlattım durumu yani ama ne değişti nafile adam dün eve geldi ve uyudu ancak kırıyolar yaaa başka yaptıkları bişey yok

erkekler böle malesef,akşam dedim 2gün aşk sözleri ettin bittimi dedim agzını bıçak açmıyo dedim hergün aynı modda olabilirmi insan diyo,geçen kardeşim burdayken çok sık dışarı arkadaşları ile görüştü hadi bişey demim dedim bende kardeşimle zaman geçiririm diye,diyoki bana arkadaşlar beni soruyomuş hep,çok uzak kaldım ortamımdan evlenmeden önce çok sosyaldim şimdi biyere gitmiyorum yalnız diyor,4yıldır evliyiz iyi kötü çalışarak benimde arkadaşlarım çevrem oldu burda daha 2 ay önce ilk defa bir arkadaşımın evine gittim tam 4yıl sonra düşün ahkeşkem,varsa yoksa akrabalarıylayım çok sık görüşmüyorum ama arkadaşlarım desen hiç görüşmüyorum ,erkekler bencil oyüzden anlamalarını bekleyemezsin balım,onların işi düştüklerinde merak etme kedi gibi dibine girerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…