- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.641
canım ben çıkıyorum biraz işlerim var yarın görüşürüz iyi iftarlar banuş
günaydın canım. ne olsun iyiyim çok şükür gittik geldik işte. sen ne yaptın nasılsın
ne yapayım canım ben biraz hasta gibiyim bademciğim şişmiş yine midem bulanıyo zor duruyorum ayakta
günaydın güzellikler nasılsınız bakalım ben yorgun ve uykusuzum yine( ne zaman dinlenebilirimki acaba ,akşam eve gittim yemek yaptım iftara hazırladım,bi odanın camını sildim perdesini yıkadım,evi süpürdüm gece 1di yattığımda.
ne yapayım canım ben biraz hasta gibiyim bademciğim şişmiş yine midem bulanıyo zor duruyorum ayakta
geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine
günaydın güzellikler nasılsınız bakalım ben yorgun ve uykusuzum yine( ne zaman dinlenebilirimki acaba ,akşam eve gittim yemek yaptım iftara hazırladım,bi odanın camını sildim perdesini yıkadım,evi süpürdüm gece 1di yattığımda.
günaydın canım valla kolay gelsin benimde dün kv duyurtmaya başladı herkes bayram temizliğine başlamış die ama hiç oralı bile olmadım. ben valla ilk defa dün erken yatabildim 11 di ama yine de uykum var hala uyumak istiyorum.
en iyisini yapmışsın canım benim,insan uyusada uykuya doymuyor ya valla
buarada haftasonu k.vdem ve görümcemleri yemeğe alıyorum menüyü hazırladım sizin fikirlerinizi almak istiyorum
domates çorbası,et kavurma, patates püresi,plav,sarma,yoğurtlu patlıcan közlemesi,zeytin yağlı közlenmiş biber,çoban salatası,browni vanilyalı dondurma
ana yemeğe başka bişey eklesemmi nohut yemeği yada zeytin yağlı taze fasulye ikisinden birini kızlar
canım benim bence araya bide zeytinyağlı fasulye harika olur. mükemmel bi mönü valla.
saol canım bende fasulyeyi düşünmüştüm hem hafif oluyor tamam zeytin yağlı fasulye yapacam,
zaten sarma ve közlenmiş biber ve patlıcan difrizimde hazırda,yarın akşamada taze fasulyeyi browniyi yaparım,cmtesiye ana yemeklerim kalır:)
Eşime sinir oluyorum yaa iki gün eve sahurda geldi arkadaşlarıyla iftar programları vardı ne görüyorum nede bi konuşma var aramızda dün evdeydi iftarı yaptık uyudu yatış o yatışı yine yok gibiydi bende yine onun sülalesiyle vakir geçirdim ne yaparsınız allah aşkına ben sabah beni işe bırakırken hiç komnuşmadım inerken sadce ii çalışmlar dedim o kadar
bence hiç üstüne düşme,hepsi aynı bizimkide akşam terelliydi 2gündür hastayım dedim,bigün başagrısı çektim oruçluktan dünde migdem kötüdü ,akşam bana diyoki sen bi check-upa gir bari ne böle hastasın sürekli diyo,bende başı agrıyan check-upamı giriyo dedim bişiy demedi,hasta olmak bile suç yani,bende verdim kendimi işe temizliğe napim,
bigün dışarda yiyin karı koca,ozaman konuş seni özlüyorum felan de,birbirimize vakit ayıramıyoruz de,hayatımız böle geçsin istemiyorum felan de,üzerine gidersen daha çok dışarı kaçar,evde tutamazsın
c.tesi beraber dışardıydık yemek yedik sinemaya gittik falan geçen gece o dışarıdayken ona çok güzel aşk msjları çektim anlattım durumu yani ama ne değişti nafile adam dün eve geldi ve uyudu ancak kırıyolar yaaa başka yaptıkları bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?