"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

aynen öle valla böle söleyincede kırılıp kızıyolar işin düştü geldin demi desen tamam ne alakası var yaa oluyo hemen. Ama ben kabullenemiyorum bu durumu valla. Benle o iş için mi evlendi o zaman bi tek ben burdan bunu anlarım.
Aynı benim kide öle evlilik arkadaşlıkları bitiriyomuş bee deyip duruyo.arkadaşlarıda oğlum evlendin değiştin görüşemez olduk deyip bunu gaza getiriyolar. Olan yaık bizlere oluyo işte ama benim eşim ilk evlendiğimizde dışarı çıkardı hep tutamazdım arkadaşlarından kopması biraz zaman aldı şükür eskisi kadar değil gerçi işleri yoğun onun da etkisi büyük tabi.

toprağım efsunum nasılsın ,varmı oralarda hasar ziyan çok canım,geçmiş olsun sel yine mafetmiş şehri

Efsunum hoşgeldin nerelerdesin çok merak ettik seni yaa.

hoşbulduk ahkeşkemmmm

yağmurdan dolayı 2 gündür ev telefonumuz ve internetimiz kesikti bu sabah anca geldi ve solugu yanınızda aldım....
bende sizi çok özledim valla haberde veremedim...
bizde sıkıntı yok ben şehir içinde oturuyorum annemlerde de sıkıntı yok zaten annemler 3. katta oturuyor ama zemin katları su dolmuş bi kaç binada

ayyy mübarek gün rabbim yardımcıları olsun. ne kadar zor.
ee neler yaptın canım nasılsın görüşmeyeli

günaydın topişimmmm
bizde yok canım şükürler olsun
annemlerde de yok
sizinkilerde varmı bişey

iyi canım çok geçmiş olsun tekrardan,bizimkilerde 6.kattalar ama akrabalardan var malesef zemin kat oturan evleri hep su dolmuş,hele bi tanışımız var 35yaşlarında bekar evlenmek çok istiyo çeyizleri felan hep suyun içinde kalmış mafolmuş batmış ona çok üzüldüm

ayyy mübarek gün rabbim yardımcıları olsun. ne kadar zor.
ee neler yaptın canım nasılsın görüşmeyeli

amin canım darda olan kim varsa Rabbim yardım etsin inşşallahhh
napam haftasonu evde geçti sonra iftara git iftarcı gelsin aynı tas aynı hamam yaniiii
bi gece eşimle atıştık gerçi kavga etmedik ağladık yine beraber işte

geçmişe baktın mı canım oku bak biz nelerle karşılaşacaksın

cumadan beri okuyorum son 2 gün hariç onlarıda demin okudum

zemin katlar hep perişan zaten canım yaaa aaayyyyyy kıyamam ben onun çeyizlerine yaaaa

burdayız kuzucum burdayız,ya okuduysan görmüşsündür topicimize nazar değdi işte((

okudum canım okudum en başından beri ama nebilim yaa pek yorum yapmak istemedim bu konuda derler ya fazla samimiyet ii gelmez diye neyse gelmek veya gelmemek herkesin kendi fikri sonuçta kalan saglar bizim misali

sen nasılsın canım bu ara bakalım oğluş nasıl

aynen öle,herkesin kendi düşüncesi tatlım,bende yorum yapmak istemiyorum inan,gereksiz artık yorum yapmakda.
oğluşumum ii çok şükür ama hiç yerinde dur durak bilmiyo,yavaş yavaş babannesinde kalamaya alıştırıyoruz 2gün kaldı dün bizdeydi allahtan çok zorluk çıkartmıyo,ibabannesi nabzına göre oynuyo onun saolsun,kardeşimi gönderdim kurbana geliyorum oralara inş

bencede canım gereksiz...
oğlanlar daha yaramaz oluyor canım yaaa oooyyyy yesinler onu
gel canım gel buyurrrrr
vefoş hani sen resim atcaktın bana kııızzzzzzzz

ufff uyku bastırdı yine yaaa bu ara hiç işe gelme isteğimde yok

herşeyden sıkıldın demi benim gibi
bende sürekli uyumak istiyorum ahkeşkem yaaaa

hay ağzını öpeyim valla öle canım hiçbişeyden zevk almıyorum var mı böle bişey yaaa. annemler bayramdan sonra memlekete doğru gidek diyo eşimde çok istiyo oraları görmek(erzincan) ben onu bile istemiyorum. ders çalışmam şart onuda çalışamıyorum oruç oruç kafam almıyo valla. bildiğim doğruyuda yanlış yapıyorum.ufff ne olacak bu halimiv yavvvv

bende seninle aynı durumdayım ahkeşkem hiç bişeyden zevk almıyorum eşim dün gece yatagın içine çikolata koymuş pikeyi kaldırınca gördüm ama mutlu olmadım yinede aldım çekmeceye koydum erzincan kimin memleketi canım ??? ders benimde çalışmam lazım ama kafa dolu olunca dersi almıyo pek işte malesef... sen niyetli misin canım
bilmem nolcaz biz böyle ????

hayır olsun canım benim hemen ne ağlıyon kız. olur inş. rabbim hayırlı zamanda nasip eder inş.

hem çok istiyorum hem kafam karışık bilmiyorum... ne istediğimi daha bilmiyorum ahkeşkem şuan

babamın memleketi canım. ufff al bendende o kadar herşeyden soğudum valla yaaa daha doğrusu sıkıldım şöle arkadaşım falan olsada biraz beraber takılsak diyorum oda yok. akşama iftara eve gitmek istemiyorum.
valla sınava az kaldı beni bi heyacan kapladı ne yapacağım bilmiyorum dersanede hocayada dedim hocam valla oruç oruç ders çalışılmıyo die haklısın diyo.
nyetliyim canım.

efsunum bebek için acele etme olur bana sorarsan daha erken biraz daha bekle derim kısmet tabi dedim ya ama rabbim hayırlı zamanda nasip eder inş.

gidin kız o zmn değişiklik olur ne güzel benim gitmeye bile yerim yok
bende eve gelmek istemiyodum eve hapsoldum
zaten senle benim kpss yerleşip gitmekten başka çaremiz yok aslında ahkeşkem...
ama ders çalışacak kafamı bıraktılar kiiii
ilaçlarından dolayı niyetli değilsin sanıyodum ben seni bi ara yanlış mı okudum ki
eşim bebeği çok istiyor bende başlangıçta istiyordum ama şimdi ialç kafanda kullanırken kendimi ona hazır değilmişim gibi hissetmeye başladım
psikolojim iyi değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…