- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.681
gidin kız o zmn değişiklik olur ne güzel benim gitmeye bile yerim yok
bende eve gelmek istemiyodum eve hapsoldum
zaten senle benim kpss yerleşip gitmekten başka çaremiz yok aslında ahkeşkem...
ama ders çalışacak kafamı bıraktılar kiiii
ilaçlarından dolayı niyetli değilsin sanıyodum ben seni bi ara yanlış mı okudum ki
eşim bebeği çok istiyor bende başlangıçta istiyordum ama şimdi ialç kafanda kullanırken kendimi ona hazır değilmişim gibi hissetmeye başladım
psikolojim iyi değil çünkü
efsunum senin mail adresi neydi çok pardon kuzum ya
ona resim gönderiyosan banada gönder haa:)
efsunum senin mail adresi neydi çok pardon kuzum ya
aynen öle valla canım atanmak şart ramazan geçsin bakalım full ders çalışalım o zaman şimdide çalışıyorum ama verimsiz tabi.
canım dr ye sordum ramazanda ilaç kullanımını ne yapacağım die biraz zorlanırsın ama kullanabilirsin dedi saatlerini ona göre ayarladık tutuyorum yani allah kabul ederse bu sene ramazanda boş geçti bişey anlamadım. ancak hergün beni daha da günaha sokuyolar.
çocuk için bekle fıstığım hem dediğin gibi ilaç falan da kullaıyosun önce biraz kendine gel sonra olur yine zaten daha yeni evlisiniz
ona resim gönderiyosan banada gönder haa:)
mesaj attım özelden canım
başka çare yok çünkü
benimkide verimsiz oluyor işte
amannn ne bilim evim ayrı olsa çoktannnnnn yapmıştımda aynı ev yedi bitirdi beni ahkeşkem
off offf farkımız yok biliyosun canım. bak kaç günlerdir evde altı kişi hayat sürüyoruz bide bebek tabi. ama ne yapacaksın hadi söle ne yapılabilir ki. yok işte yok. mecbur buna alışmak zorundasın eğer durum buysa bunla yaşamayı öğreneceksin nie seviyosan eğer yapacak bişey yok zamana bırakıp alışmaya çalışacak görmeyeceksin
herkes böle sölüyo kimse bu nassıl olacak onu demiyo...
kızlar ölen arası ben biraz uyuyum olar mı bir saat sonra grüşürürüz öptmmmm
ne yapıyosun eylülüm hoşgeldin nasılsın bakalım bugün
hoşbuldum ahkeşkecimm,napiim iyiyim,sabah çok iyiydim,oruç başıma vurdu biraz,uzandım şimdi..
sen nasılsın ne var ne yok,iki lafın belini kıralım hadi
valla al bendende o kadar canım dün başladım oruca ara vermiştim mahvetti yaa. allahım affetsin bu sene çok zorlandım valla. ufff çalışırkende bi zor oluyo ki anlatamam uzanamıyo insan yani
kızlarımın sabah muhabbetine yetişememişimm.....
vefoşcum bana da foto atacaksın bak ona göre!! bi tek seni görmedim ben
sanırım hepiniz öğle arasındasınız,efsun da iş görüşmesine gitmişş bi ben kalmışımm..ben de yatıyım bari bugün oruca başladım,başım baya ağrıyo,ilk tutuyo gibiyim..azcık uzanıyım bari..iyi olun hepiniz hep iyi olunn
ben de çok zorlanıyorum canım,Allahın gücüne gitmesin de..zaten açlığa çok dayanıklı değilimdir,hemen halsiz düşerim..ama senin işin daha zor tabii,hem erken kalkıyosun hem çalışıyosun..Allah kuvvet versin..
nasıl moralin keyfin?evde durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?