- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.701
valla canım benim moralimi keyfimi hiç sorma yok yaaa yok yani. düzelen düzelecek olan hiçbişey yok. valla bıktım artık. biraz önce kardeşim aradı abla nasılsın diyo hiiç iiim işte edim falan abla ne oluyo sana kendine gel artık bi ruh oldun yaşayan ölüsün resmen yaa diyo. evet işte beni en iyi anlatan yaşayan ölü....
sahura kalkamadım rahatsız ve yorgundum biraz eşim sıkıntı etmiyor bişey bile demiyor kv kalkamadınız mı dedi yok rahatsızdım dedim bana söyleseydin ben hazırlardım diyor oğlu için hasbinallahhhhhh yaaaaaaaaaaaaaaa gelde kafayı yeme sen bu evde
tıpkısının aynıyım ahkeşkem yaaaaa
ne kıymetli oğuklları varmış beee zaten öle oğlum oğlum dedikçe sinirlerim tepemem çıkıyo biz bilmiyoz sanki yaaa. boşver canım sen yaa eşim kalkmak istemedi de sanki çocuk bunlar
efsun allah aşkına biz bu durumdayken anlamıyorum bu adamlar bizi sevmiyo mu yaaa bizi nasıl bu duruma düşürürler. göz göre göre buna nasıl müsade ediyolar hani biz en değerliydik ne oldu. nasıl bişey yapmadan öle duruyolar işte bunu anlamıyorum ben ve buna sinir oluyorum artık. yaa lanet olsun iki gündür görümcemin kocasıyla iftar yapıp onla oturuyorum eee ne oldu hani benim koca nerde valla sinir oluyorum artık.
ki ne derse desin benim eşim olacak adam suçlu kardeşim böle sevgi falan olmaz
Allah ikinize de sabır versin kızlar.bi de böyle oğullarına düskün gibi yapıp sinir ediyolar...
Ahkeskecim kendine dikkat et canım,insanlar anlayıssız! Sen kendini koyverme güclü olmaya calıs.zor ama napıcaksın
efsun allah aşkına biz bu durumdayken anlamıyorum bu adamlar bizi sevmiyo mu yaaa bizi nasıl bu duruma düşürürler. göz göre göre buna nasıl müsade ediyolar hani biz en değerliydik ne oldu. nasıl bişey yapmadan öle duruyolar işte bunu anlamıyorum ben ve buna sinir oluyorum artık. yaa lanet olsun iki gündür görümcemin kocasıyla iftar yapıp onla oturuyorum eee ne oldu hani benim koca nerde valla sinir oluyorum artık.
ki ne derse desin benim eşim olacak adam suçlu kardeşim böle sevgi falan olmaz
Senin koca niye böyle yapıyo yaa..seni bu duruma sokanbiraz da o yani.onun anası onun ablası!!
Seni onlarla yasamaya mebur eden o..azcık daha sorumluluk alsa,seni iyi etmeye calıssa(
Allah ikinize de sabır versin kızlar.bi de böyle oğullarına düskün gibi yapıp sinir ediyolar...
Ahkeskecim kendine dikkat et canım,insanlar anlayıssız! Sen kendini koyverme güclü olmaya calıs.zor ama napıcaksın
benim eşimin sevgisinden suphem yok ahkeşkem çünkü maddi manevi elinden bişey gelmiyor eşimin
son 2 aydır benimle beraber oturup ağlıyor oda çünkü farkında tüm olanların konuşunca anladı ama yapacak bişeyimiz yok...
bence sensiz bi yere gidince kız eşine canım benimki 9da geliyo ama en azından evde erkek yok yaniii
sadece annesi anneannesi var eniştesi olsa gelir yalnız bırakmaz sonuçta
senin kocan daha farklı sanırım onu bende çözemedim
işte ama bilmiyolar oğluna düşkün adam onun mutluluğunu düşünür.
valla eylülüm sabrım falan kalmadı benim çok yıprandım bittim. inan deli gibi sevmesem şimdiye çoktan biterdi bu evlilik ve şimdi de kendimi bunun için çok zor tutuyorum.
benim eşim öle değilki efsunum işte kapalı kutu evet konuştuk oda farkında ama yapacak bişeyi yok bunu bende biliyorum ama bana dillendirmiyo asla.
beni götüremezki bi iş yerinde beylerle iftardı bide kendi arkadaşlarıyla falan çıktı.benimde yok ki arkadaşım çıksam hiç durmam yoksa.
ya bende anlamıyorum yaaa hatırlıyomusunuz bunlar kışın hava soğuk die 4 gün bizde kalmışlardı çıldıracağım yaaa. banyoya falan girememiştim.
işte ama bilmiyolar oğluna düşkün adam onun mutluluğunu düşünür.
valla eylülüm sabrım falan kalmadı benim çok yıprandım bittim. inan deli gibi sevmesem şimdiye çoktan biterdi bu evlilik ve şimdi de kendimi bunun için çok zor tutuyorum.
benim eşim öle değilki efsunum işte kapalı kutu evet konuştuk oda farkında ama yapacak bişeyi yok bunu bende biliyorum ama bana dillendirmiyo asla.
beni götüremezki bi iş yerinde beylerle iftardı bide kendi arkadaşlarıyla falan çıktı.benimde yok ki arkadaşım çıksam hiç durmam yoksa.
ya bende anlamıyorum yaaa hatırlıyomusunuz bunlar kışın hava soğuk die 4 gün bizde kalmışlardı çıldıracağım yaaa. banyoya falan girememiştim.
ne bilim canım anlamadım...birlikte olmak huzurlu olmak için evlenmedik mi hepimiz..eşlerimizin de bizim de önceliğimiz bu olmalı..ahkeşkemin kocası eminim onu çok seviyo.ama karısının yanında olmayı başaramıyo sanırım..böyle farkında değilmiş gibi davranmak istiyo belki de,kolay olan bu çünkü..ahkeşkenin yanında olduğunu daha da iyi hissettirmeli,inşallah en kısa zamanda bu sorun ortadan kalkar
bitirmek filan bu lafları etme bi kere!!! Allah esirgesin canım..iyi olacak herşey,etrafınsakilerin biraz sağduyulu olması lazım,ama nasıl
çok düşüncesizlermiş be ahkeşke..hem de çok! ne demek bu görümcenin davranışları rahatlıkları,ne saçma!kvaliden de düşüncesiz,basmıyo mu kafaları,burda dipdibe yaşıyoruz bu çocukların hiç özeli yok mu diye! yaşamak zorunda değilsinizki bu şekilde..sabır tükendi ama sabır sabır sabır..napsanki kv ile mi konuşsan görümce ile mi?bilemedimki
ne bilim canım anlamadım...birlikte olmak huzurlu olmak için evlenmedik mi hepimiz..eşlerimizin de bizim de önceliğimiz bu olmalı..ahkeşkemin kocası eminim onu çok seviyo.ama karısının yanında olmayı başaramıyo sanırım..böyle farkında değilmiş gibi davranmak istiyo belki de,kolay olan bu çünkü..ahkeşkenin yanında olduğunu daha da iyi hissettirmeli,inşallah en kısa zamanda bu sorun ortadan kalkar
kv topiğinden hatırlarsın neclasu vardı....
hamileymiş!!! çok sevindim nedense..bildiğimiz biri ya..mutlu oldum onun adına..darısı sana bana
ne o nede ben hiç böle hayal etmemiştik çok başka hayallerimiz vardı hele benim neler düşünüyodum neler oldu inanın evliliğim bitecek diye çok korkuyorum şimdi eşime msj çekip sorum ben evliliğim bitecek die hep bi korkuyla yaşıyorum seni kaybetmenin korkusuyla peki ya sen? diye..
gerçekten anlamıyorum artık ne yapmam gerek ne sölemeliyim nasıl davranmalıyım şaştım kaldım ama şu mübarek günde bişey demiyorum ne olur bana dua edin olur mu rabbim bana yardım etsin allahım beni kurtarsın muhammedin aşkı için ya rabbi yalvarıyorum die hergün dua ediyorum ama ne olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?