"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

sahura kalkamadım rahatsız ve yorgundum biraz eşim sıkıntı etmiyor bişey bile demiyor kv kalkamadınız mı dedi yok rahatsızdım dedim bana söyleseydin ben hazırlardım diyor oğlu için hasbinallahhhhhh yaaaaaaaaaaaaaaa gelde kafayı yeme sen bu evde

tıpkısının aynıyım ahkeşkem yaaaaa

ne kıymetli oğuklları varmış beee zaten öle oğlum oğlum dedikçe sinirlerim tepemem çıkıyo biz bilmiyoz sanki yaaa. boşver canım sen yaa eşim kalkmak istemedi de sanki çocuk bunlar

tıpkısının aynıyım ahkeşkem yaaaaa

efsun allah aşkına biz bu durumdayken anlamıyorum bu adamlar bizi sevmiyo mu yaaa bizi nasıl bu duruma düşürürler. göz göre göre buna nasıl müsade ediyolar hani biz en değerliydik ne oldu. nasıl bişey yapmadan öle duruyolar işte bunu anlamıyorum ben ve buna sinir oluyorum artık. yaa lanet olsun iki gündür görümcemin kocasıyla iftar yapıp onla oturuyorum eee ne oldu hani benim koca nerde valla sinir oluyorum artık.
ki ne derse desin benim eşim olacak adam suçlu kardeşim böle sevgi falan olmaz

ne kıymetli oğuklları varmış beee zaten öle oğlum oğlum dedikçe sinirlerim tepemem çıkıyo biz bilmiyoz sanki yaaa. boşver canım sen yaa eşim kalkmak istemedi de sanki çocuk bunlar

bizimki oğlum demez ismiyle hitap eder herkese banada kızım demez efsun der sadece
aynen sinirlerim tepeme çıktı 2 dk da şimdi mutfaga gittim geldim
evet çok kıymetliymiş oğulları valla....
dedim zaten o iftarda çok yemişti hem kalkamayınca sıkıntı değil diyor dedim
bazen yüzünü bile göresim gelmiyor ahkeşkem o kadar oldum desem yeri var yani malesef
ama bu bi tek benim suçum değil sonuçta demiii

Allah ikinize de sabır versin kızlar.bi de böyle oğullarına düskün gibi yapıp sinir ediyolar...
Ahkeskecim kendine dikkat et canım,insanlar anlayıssız! Sen kendini koyverme güclü olmaya calıs.zor ama napıcaksın

benim eşimin sevgisinden suphem yok ahkeşkem çünkü maddi manevi elinden bişey gelmiyor eşimin
son 2 aydır benimle beraber oturup ağlıyor oda çünkü farkında tüm olanların konuşunca anladı ama yapacak bişeyimiz yok...
bence sensiz bi yere gidince kız eşine canım benimki 9da geliyo ama en azından evde erkek yok yaniii
sadece annesi anneannesi var eniştesi olsa gelir yalnız bırakmaz sonuçta
senin kocan daha farklı sanırım onu bende çözemedim

valla artık sabır taşlarımız çatlamak üzere eylüşüm ikimizinde ama onlara değil yine bize çatlıyor taşlar ahkeşkem nöbetler geciyor ben sakinleştirici kullanıyrm...

Senin koca niye böyle yapıyo yaa..seni bu duruma sokanbiraz da o yani.onun anası onun ablası!!
Seni onlarla yasamaya mebur eden o..azcık daha sorumluluk alsa,seni iyi etmeye calıssa (

Senin koca niye böyle yapıyo yaa..seni bu duruma sokanbiraz da o yani.onun anası onun ablası!!
Seni onlarla yasamaya mebur eden o..azcık daha sorumluluk alsa,seni iyi etmeye calıssa (

üzülerek diyorum ama bencede o koruyup kollasa biraz daha bu kadar üzülmez ahkeşkem

işte ama bilmiyolar oğluna düşkün adam onun mutluluğunu düşünür.
valla eylülüm sabrım falan kalmadı benim çok yıprandım bittim. inan deli gibi sevmesem şimdiye çoktan biterdi bu evlilik ve şimdi de kendimi bunun için çok zor tutuyorum.

benim eşim öle değilki efsunum işte kapalı kutu evet konuştuk oda farkında ama yapacak bişeyi yok bunu bende biliyorum ama bana dillendirmiyo asla.
beni götüremezki bi iş yerinde beylerle iftardı bide kendi arkadaşlarıyla falan çıktı.benimde yok ki arkadaşım çıksam hiç durmam yoksa.
ya bende anlamıyorum yaaa hatırlıyomusunuz bunlar kışın hava soğuk die 4 gün bizde kalmışlardı çıldıracağım yaaa. banyoya falan girememiştim.

ne bilim canım anlamadım...birlikte olmak huzurlu olmak için evlenmedik mi hepimiz..eşlerimizin de bizim de önceliğimiz bu olmalı..ahkeşkemin kocası eminim onu çok seviyo.ama karısının yanında olmayı başaramıyo sanırım..böyle farkında değilmiş gibi davranmak istiyo belki de,kolay olan bu çünkü..ahkeşkenin yanında olduğunu daha da iyi hissettirmeli,inşallah en kısa zamanda bu sorun ortadan kalkar

bitirmek filan bu lafları etme bi kere!!! Allah esirgesin canım..iyi olacak herşey,etrafınsakilerin biraz sağduyulu olması lazım,ama nasıl
çok düşüncesizlermiş be ahkeşke..hem de çok! ne demek bu görümcenin davranışları rahatlıkları,ne saçma!kvaliden de düşüncesiz,basmıyo mu kafaları,burda dipdibe yaşıyoruz bu çocukların hiç özeli yok mu diye! yaşamak zorunda değilsinizki bu şekilde..sabır tükendi ama sabır sabır sabır..napsanki kv ile mi konuşsan görümce ile mi?bilemedimki

aynen deli gibi sevmesek böle olmazdı....

benimkide kapalı kutuydu şükürler olsun açıldı inşşalllaaahhh seninkide açılır canım
bence senin ayrı ev işi direk maddiye bakıyor canım bence sıkın dişinizi zorluk çekin ayırın evi
madden zor olur ama huzurun olur en azından gece evde yalnızsın diye fazlada takılamaz arkadasları ile
sonuçta evde bekar görümcende var yanız değil annesi benimki gibi benimki hasta bide

yuhhhh ben kv varken çekiniyorum erkek varken tabi gidemezsin banyoya o ara maç falan yapmasaydın keşke ceza olsaydı kocana

kv topiğinden hatırlarsın neclasu vardı....
hamileymiş !!! çok sevindim nedense..bildiğimiz biri ya..mutlu oldum onun adına..darısı sana bana

herkes o maksatla evleniyor ama en basta evler aynı olunca bir olunca erkekler üstüne düşün sorumluugu alamıyor bence bu benim kocamda da var sorumlulugu alamadı kendince... bencede ahkeşkemi çok seviyor ama işte rahatlığa alışmış bi kere nasıl olsa annesi bacısı evde ahkeşkem yalnız değil sonuçta diye düşünüyor bu benim eşimdede var ara sıra...

bencede çok düşüncesizler benimkilerde dahada fazla evli ablasının kocasıyla orda kalması ne demek bi kere yaaa anlayamıyorum bunu...
aslında bencede konuşssa iii olur gerci araları nasıl ahkeşkemle bilemiyorum ama

ne o nede ben hiç böle hayal etmemiştik çok başka hayallerimiz vardı hele benim neler düşünüyodum neler oldu inanın evliliğim bitecek diye çok korkuyorum şimdi eşime msj çekip sorum ben evliliğim bitecek die hep bi korkuyla yaşıyorum seni kaybetmenin korkusuyla peki ya sen? diye..
gerçekten anlamıyorum artık ne yapmam gerek ne sölemeliyim nasıl davranmalıyım şaştım kaldım ama şu mübarek günde bişey demiyorum ne olur bana dua edin olur mu rabbim bana yardım etsin allahım beni kurtarsın muhammedin aşkı için ya rabbi yalvarıyorum die hergün dua ediyorum ama ne olacak bilmiyorum.

kv topiğinden hatırlarsın neclasu vardı....
hamileymiş !!! çok sevindim nedense..bildiğimiz biri ya..mutlu oldum onun adına..darısı sana bana

evetttt oda birlikte oturuyodu işe başlamıştı ondan giremiyordu topiğe
ayyyyy bende çok sevindim şimdi yaaaa gerçekten
demekki rüyamdaki hamilelik haberi neclasuymuş bakın
amin canım inşşalh bana
hava açtı gitcem birazdan iş görüşmesine
diyorum ki tam işe başlarmışım ne güzel bide bakmışsın bebiş olmuş çıkmak zorunda kalmışım

ahkeşke canım durumunuzu bilemem ama ikiniz çalışıyosunuz,ayrı eve çıkmanız çok mu zor..bu arsa işi belli olana kadar hiç olmazsa,kirada oturun,aç kalmazsınız ya Allah yardımcınız olur.yaa en azından mutlu olursunuz.bu da en önemli nimet,sağlık elden gidicek yoksa..yıprandınız artık,herşey kötü olmadan bişeyler yapsanız...
ya da hiç olmadı sen görmücenle ya da kv ile konuş..al karşına anlat..hayallerini ve bunların nasıl yıkıldığını,evlilikten bişey anlamadığını,böyle gittiği sürece eşim de ben de bir ev sorumluluğu alamayız de..bişeyler bişeyler işte..biri anlasın seni artık! bizim anlamamız kar etmiyo,elinden bişey gelen biri seni anlasın artık!!!!!

keşke mesaj atmasaydın canım dicem ama başka konuşma sansında yok sanırım
ben yüzyüze konuşmayı daha etkili diye düşünüyrm yüz göz ifaden belli oluyor
kelimelerle anlatılamayanlar vucud dili ilede ifade ediliyor böylece
bence bi konuşma daha yap derim ahkeşkem
herşeyi göze al ben sıkıntı çekmeye soğan ekmek yemeğe razıyım de
hiç esyam bile olmasın sen ol yeterki yanımda seninle çekirdek aile olmak istiyorum ben de
sadece sen ve ben biz olmak istiyorum de
valla maddi sıkıntım olmasa ben çoktan dicemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…