- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.721
evetttt oda birlikte oturuyodu işe başlamıştı ondan giremiyordu topiğe
ayyyyy bende çok sevindim şimdi yaaaa gerçekten
demekki rüyamdaki hamilelik haberi neclasuymuş bakın
amin canım inşşalh bana
hava açtı gitcem birazdan iş görüşmesine
diyorum ki tam işe başlarmışım ne güzel bide bakmışsın bebiş olmuş çıkmak zorunda kalmışım
ahkeşke canım durumunuzu bilemem ama ikiniz çalışıyosunuz,ayrı eve çıkmanız çok mu zor..bu arsa işi belli olana kadar hiç olmazsa,kirada oturun,aç kalmazsınız ya Allah yardımcınız olur.yaa en azından mutlu olursunuz.bu da en önemli nimet,sağlık elden gidicek yoksa..yıprandınız artık,herşey kötü olmadan bişeyler yapsanız...
ya da hiç olmadı sen görmücenle ya da kv ile konuş..al karşına anlat..hayallerini ve bunların nasıl yıkıldığını,evlilikten bişey anlamadığını,böyle gittiği sürece eşim de ben de bir ev sorumluluğu alamayız de..bişeyler bişeyler işte..biri anlasın seni artık! bizim anlamamız kar etmiyo,elinden bişey gelen biri seni anlasın artık!!!!!
yok yaa birlikte oturmuyodu,bir sokak vardı aralarında,ama çok laf sokuyodu kvsi,çok gıcıktı :)
hayırlısı olsun senin adına da,sen başla da bebek gelsin yeterkiiii
onlarda bunu anlayacak kapasite nerdeee diyelim ki konuştum daha da kötü olur benim salak kocam ağzını açıp bişey diyemiyo. dese böle mi olur hep onları düşünüyo beni düşünen yok tabiii nerdeee
heeee hatırladım yaşlılık napcan akılmı bıraktılar bende
bilmiyorum eylüşüm bebek gelsin mi gelmesin mi kafam çok karışık o konuda aynada kendime baktıkça
ama kendini iyice bırakmanın bi anlamı yokki canım..sana faydası yok inanki..bak ahkeşkenin bir ihtimali var.ama senin o da yokmuş,öyle diyosun..madem imkan yok,bununla yaşamayı öğreneceksin ve ben bu durumda nasıl iyi olurum diye ona bakıcaksın..bir bebek herşeyi değiştirebilir,çok daha umutlu ve mutlu olabilirsin diye düşünüyorum..ama bi yandan da hazır değilsen,daha erken diyosan o da senin bileceğin iş..aslında önce Allah bilir,o nasip ettiyse olacak zaten..sen ferah tut içini,iyi ol lütfen.
canım benim yazdığımı okudunmu önceki sayfada
kendimi bırakmıyorum ama bebekle iyi mi olur kötü olur onu bilmiyorum normalde sinirliyken hamile olursam hamilelik nasıl gecer bilemiyorum hiç...
benim iii olma durumum yok eylüşüm bigün tamam iyi diyrm 2. gün bi sıkıntı çıkıyor kesin hep böyle oldu 14 aydır...
bu evde bu psikolojiyle hazır hissetmiyorum aslında o yüzden canımyoksa neden istemim ömrümden bir ömür dahaa
evet o nasip etmedi daha benim bileceğim iş değil sonuçta hayırlısı... varsada yapacak bişey yok hoşgeldin deyip baştacı yapıcaz
okudum canım. konuşacağım zaten hemde çok sert ve son konuşma olacak eğer böle devam ederse susacağımı sadece susacağımı ve herşeyin bambaşka olacağını söleyeceğim...
ona buna hakkı olmadığını resmen beni kendi elleriyle öldürdüğünü beni nasıl sevdiğini söleyeceğim.önce bir daha yaşadıklarımı kendisini beni ve ilişkimizi anlatacağım daha sonra böle gitmediğini görmesi gerektiğini daha sonrada lüks olmamsı gerektiğini 1 oda 1 salon geçici bişey olmasını isteyeceğim. ama sizde şahitsiniz eğer bu konuşmadanda sonra bişey olmazsa bir daha ben eski ben olmam eski yuvamızda kalmam susar sadece susarım....
okudum canım. konuşacağım zaten hemde çok sert ve son konuşma olacak eğer böle devam ederse susacağımı sadece susacağımı ve herşeyin bambaşka olacağını söleyeceğim...
ona buna hakkı olmadığını resmen beni kendi elleriyle öldürdüğünü beni nasıl sevdiğini söleyeceğim.önce bir daha yaşadıklarımı kendisini beni ve ilişkimizi anlatacağım daha sonra böle gitmediğini görmesi gerektiğini daha sonrada lüks olmamsı gerektiğini 1 oda 1 salon geçici bişey olmasını isteyeceğim. ama sizde şahitsiniz eğer bu konuşmadanda sonra bişey olmazsa bir daha ben eski ben olmam eski yuvamızda kalmam susar sadece susarım....
ben bu sabah doktora gittim!!! kontrol amaçlı,bi sorunum var mı yok mu ne durumdayım diye...
alttan muayene etti doktor..temiz çıktı herşeyim,yumurtalarımı da gördük
maşallah deyiniyiymişim :) bebek denemeye devam,1 yıl olana kadar devam dedii...böyle işte..paylaşmak istedim..
sen de bu streslerini dizginlersen,Allah bebiş verecek sana..o evi de unutacaksın,hayatını ona adayacaksın,bu şekilde mutlu olacaksın inşallah..ama önce kendin iyi ol canım,eşin de senle ağlayabiliyosa onu da anlamak lazım,o da zorda,inşallah inşallah bir yolu bulunur bu işin..herkes iyi olur,herşey yolunda olur..öf ne bilim,iyi olsun herşey işte....
ama kelimeleri şecerken dikkat et yinede sen biz olmak istediğini anlat güzelce ters cümleler kurma sorumluluk almaktan falan bahset hayatınız için
bencede temel ihtiyacın olan bi kaç esya olsa yeter sana bi yatak odası bi mutfak bi yeter canım
zaten yatak odalarımızı oturma odası gibi kullanmadık mı bu zmana kadar
maşşallahhhhhhhhhhhhhhh maaşşşaaallllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seninki benimki gibi düşünmekten olmuyo demekki kasma kendini bak dedim ben sana demi canımmmm çok sevindim senin adına maçlara devambende görmüştüm yımırtalarımı
bu saatten sonra dizginlemem çok zor çok gec kaldık çok gec kaldılar bunun için eylülüm
ben onuda anlıyrm ama ne bilim yyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay sağooolll
bebeği düşünmeden de yapamıyorum napim ister istemez aklımda yoksa başka sıkıntım yokki,niye gelmiyo bu yavrucaklar yahuuu!!
neyse bakalımm...
amaaaannn efsunum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...napsak bilmemki...ayy bağırasım geldi,herşeyi boşverelim diyee...
kızlar ben hazırlanıyrm görüşmeye gitmek için bana dua edin hayırlısıysa olsun bu iş inşşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?