"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

Merhaba kızlar nasılsınız . Bebek meselesi konuşulmuş . Bizde bebek için çalışmalara başladık ama yarım kaldı . Kontrol için doktora gittim bende rahim ağzında yara varmış . Onu dondurmamız gerekiyor dedi doktor . Bu şekilde hamile kalma dedi ve simir testi yaptı sonuçlar yarın çıkacak inşallah iyi sonuçlar çıkar

herkesler gitti yine ben kaldım yalnız alıştım bu yalnızlığa hayat bundan sonra böle bana

ahkeşkeciğim bütün dualarım seninle ve efsunla canım . Inşallah tez zamanda sizler ayrı eve çıkarsınız . Ramazanda kendi evimde misafir ağırlamak çok güzel inşallah allah sizlerede nasip eder

nazcım hoşgeldin valla bende seni düşünüyodum. geçmiş olsun canım benim bizide haberdar et olur mu merakta bırakma sakın inş. sonuşta temiz çıkar.

ahkeşkeciğim bütün dualarım seninle ve efsunla canım . Inşallah tez zamanda sizler ayrı eve çıkarsınız . Ramazanda kendi evimde misafir ağırlamak çok güzel inşallah allah sizlerede nasip eder

naz ya senin fikirlerine ihtiyacım var nasıl çıktınız ayrı eve nasıl oldu. birden biremi yoksa karar aldınız belli zaman için demi oldu eşin nasıl ikna oldu evdekilere nasıl dediniz

naz ya senin fikirlerine ihtiyacım var nasıl çıktınız ayrı eve nasıl oldu. birden biremi yoksa karar aldınız belli zaman için demi oldu eşin nasıl ikna oldu evdekilere nasıl dediniz

canım benim 1 yıl kabus gibiydi eşim kesinlikle ayrı eve çıkma taraftarı değildi . ben inceden inceye konuştum derdimi anlattım . sonra eşimin abisinin biraz etkisi oldu eşimle benim hakkımda biz gidiyoruz evlerine bizi istemiyorlar falan diye laf çıkarmış ortalıkta bende eşime dedim ben abinin dediklerini çekemem bu şekilde olmaz dedim sonradan eşimde ikna oluverdi seni ezdiremem onlara dedi . ben senden daha çok istiyorum artık ayrı eve çıkmayı dedi ve biz ilk başta kira için baktık . sonra rabbim yardım etti ve ev aldık canım ev aldıktan sonra 8 ay bekledik eşyalarımızı aldık ufaktan çıktık ayrı eve ben hiç konuşmadım ayrı ev olayını kayınvelidemle eşim kendisi konuştu beni hiç muhatap etmedi bu konuda .

ben hep eşimi şu şekilde ikna etme yoluna gittim . bak hayatım bizim misafirlerimiz anneni rahatsız etmesinler diye gelemiyor . aynı şekilde annenin misafirleride bizi rahatsız etmesinler diye gelemiyor . bide yeri gelir annen yemek yapmak iztemez tembellik yapmak ister ama biz varız diye sorumluluk hiseder . yeri gelir ben eve giderimm tembellik yapmak isterim yada ne bilim yemekten sonra mutfağı toplamak istemem o şekilde kalsın isterim ama annene karşı sorumluluk duyduğum için yapamam diye konuştum hep . ayrı evde özel hayatımızın daha güzel olacağını falan anlattım hep oda sağolsun zamanla anladı ve kabullandi canım İNŞALLAH senin eşinde anlar canım inan ALLAH evlenene ve yuva kurana yardım ediyor . biz bu işe girerken hiç paramız yoktu . HAMDOLSUN 10. taksidimizi ödedik eksik olsada eşyalarımızı aldık şimdi huzurum yerinde eşimle sorun yaşamıyorum .

ya eşim diyo ki bu saatten sonra kendime ait bi yuvam olsun diye uğraşıyuorum eşim anladı saolsun ama uygulama yok sölediği ile yaptığı arasında dağlar var ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bende. annem nasıl geçinecek diyo onada yardım etmemiz lazım nasıl olacak diyo.

ayrıca ben artık şöle bi oda bi salon ufak şirin bi evim olsun başka bişey istemiyorum oda kira. sonra zamanla ne olacaksa olur

kayınvalidenin emekli maaşı falan yokmu canım . bide büyük görümcenler hep sizde maşallah sizde destek olursunuz onlarda destek olur geçinir giderler . ALLAHTAN benim kayınvalidenin emekli maaşı var kayınpederimden kalan . ama tabi biz yine destek oluyorz faturalarını ödüyoruz alışverişini falanda yapıyoruz .

var canım maaşı ama o evin gideri çok oluyo yetmez yani bizimde fatura alışveriş destek olmamız lazım. maşallah buda bi 300 tl falan demek. eşim ondan öle sölüyo. ya annesi tabi düşünecek anlıyorum ama beni anlayan yok işte

eşin bence taşın altına elini koymalı biraz senide düşünmeli artık onun ailesi 1.sırada sensin hepimiz birer aile olmak için evlenmedik mi sonuçta .eşin ablasıyla falan konuşsa fazla gelip gitmeseler . bide eşide gelip kalıyor yuh yani . benim görümcem geldiğinde 3 gün kalırdı peşpeşe ve evide uzak değil . sonra eşim konuştu kendisiyle tamam gel 1 gün kal arada ama öyle peşpeşe olmaz artık dedi . burda nazda yaşıyor artık eskisi gibi gelip kalman doğru olmaz dedi ve ondan sonra fazla gelmedi . ama şimdi biz taşındıkya kayınvalidemden çıkmıyor. aslında kayınvalidem için iyi oluyor en azından yanlız kalmıyor kadıncağaz

işte eşim bu konuşmayı hayattta yapamaz ona göre bu evden kovmak. eşim çok pasif bu konuda yaa alışmış rahata kendini sıkıntıya sokmak istemiyo galiba artık tek bunu diyebiliyorum. valla 1 yıl oldu ama nasıl oldu gelde bana sor bu sürede tükettiler beni yaa. bizimkinin evde çok yakın akşam gitti eşini eve bıraktı kendi geri geldi komedi gibi yaaa

benim 1 yılım bol misafirli geçti gelen 1 ay kalıyordu maşallah . ve gelenlerin hepsi erkek eşimle özel hayat falan kalmamıştı. eşimde zorlanıyordu bu durumda ama bişeyde diyemiyordu . ama sonra baktı olacak gibi değil söylemeye başladı . bence olay eşinde bitiyor kendi rahatından çok senin rahatını düşünmeli bundan sonra senin sağlığın açısından en azından bunu yapmalı . bende miğde sorunu yaşıyordum ozamanlar strsten sıkıntıdan .

rabbim banada senin gibi huzuru nasip etsin inş. bak saat beşe yaklaştı benim sıkıntılar artmaya başladı

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah dün giremedim hastaydım öğleden sonrada izin aldım eve gittim ama dinlenmek nerde benim oğlumun bu yaramazlığı olduğu sürece yatıp dinlenmek hayal gibi

günaydın canımmm...
ne yaptı annesi sıpa.

ne yapmıyoki desek daha doğru olur ahkeşem çok yaramaz 1 dk yerinde oturmuyor karıştırıp dağıtmadığı yer yok dünde ben koltukta uzanırken mutfak tezgahına çıkmış tırmanarak bütün sıvı sabunu yere dökmüüş yatak odasındaki parfümler kremler havada uçuşuyo çok hareketli tek bildiği kırıp dökmek

yerim ben onu yaaaa annesi valla ne deyim allah sana kolaylık versin. bak yine dua et benim erkek kardeşim mutfakta yere ayçiçek yağını tenekeyle boşaltırdı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…