"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

günaydın kuzucuklaribanuş senin yavruyla benim yavru zaten zıpır,işleri güçleri vukuat işlemek benimkide 1dk yerinde durmaz maşallah,düngece bende uzanmıştım mutfakta oynuyo sandım bide bakarımki sarelle kavanozunun dibini görnüş allahtan çok yoktu içinde ama ağzı yüzü kıyafeti her yer çikolata:)))

sanada günaydın canım.
ohhh yalasaydın annesi bi güzel. yeseydin yakışıklımı

sanada günaydın canım.
ohhh yalasaydın annesi bi güzel. yeseydin yakışıklımı

bal kaymak o yenmezmi canım benim o,sabah mışıl mışıl uyuyodu babannesine götürdüm bu gece orda kalacak,akşama eşimle iftara dışarda yiyeceğiz oğluştan hazır fırsat bulmuşken

bal kaymak o yenmezmi canım benim o,sabah mışıl mışıl uyuyodu babannesine götürdüm bu gece orda kalacak,akşama eşimle iftara dışarda yiyeceğiz oğluştan hazır fırsat bulmuşken

ooo desene bugün romantizim yüksekde. hadi bakalım vefa hanım afiyetler olsun. akşam saatide gelmek bilmz ki şimdi:)

ooo desene bugün romantizim yüksekde. hadi bakalım vefa hanım afiyetler olsun. akşam saatide gelmek bilmz ki şimdi:)

uzun zamandır oturup kalmadan koştura koştura yenmeden bi yemek yiyeceğim inşallah keyfini çıkara çıkara canım benim

oooo ne güzel vefam başbaşa yemek haa biz bayadır yanlız bişeyler yapamadık eşimde bayram akşamı hazır ol sana sürprizim var diyor ne yapacak acaba merak içindeyim bende

oooo ne güzel vefam başbaşa yemek haa biz bayadır yanlız bişeyler yapamadık eşimde bayram akşamı hazır ol sana sürprizim var diyor ne yapacak acaba merak içindeyim bende

ayyyy valla ben olsam çatlarım şimcik:)))ne yapacakki acaba banuşşş,evet bende özledim eşimle vakit geçirmeyi

ayyyy valla ben olsam çatlarım şimcik:)))ne yapacakki acaba banuşşş,evet bende özledim eşimle vakit geçirmeyi

bende kaç gündür merak ediyorum soruyorum ne yapacaksın diye ağzından laf alamadım beklicez bakalım ne olacak, büyük ihtimal biryere yemeğe götürür gibi geliyor ama bana başkada bişey yaparmı bilmiyorum

işte arada böle şeyler düşünseler ii ,süpriz diye beklemesi bile güzel ama dimi,

bu arada herkesin cuması mübarek olsun hayırlı cumalar

işte arada böle şeyler düşünseler ii ,süpriz diye beklemesi bile güzel ama dimi,

bu arada herkesin cuması mübarek olsun hayırlı cumalar

sanada hayırlı cumalar vefam rabbim bu mübarek günlerde herkesin duasını kabul etsin inş.

aynen öyle canım geçen gün biraz sitemli konuşmuştum o etkili oldu sanırım sen etrafında benden başka herkesi mutlu ediyorsun ama beni mutlu etmek için hiç çabalamıyorsun benim senden tek istediğim tatlı söz başka bişey değil demiştim oda bana haklısın bu aralar seni ihmal ettim ama ben seni çok seviyorum başka düşüncelere kapılma bundan sonra daha farkı olacak dedi inş öylede olur

Canlarım sizinde cumanız mübarek olsun bu mübarek günde rabbim gönlümüze göre versin inş.
Vayyy banu baya bi değişiklikler var desene maşallah maşallah iyiymiş.bu arda bende dün eşimle konuştum

ne oldu canım eşinle ne tepki verdi

onu böle çarsizlikte görmek beni çok üzüyo aslında banu ben ona bişeyler yap artık sen hiçbişey yapmıyosun ama anlıyorum diyorsun ama bişey yapmıyosun yapamıyosun dedim ve o an onu sana anlatamam çok zoruna gitti biliyorum üzüldüm ona böle yapamıyosun demek üzdü beni.
Ama güzel bi konuşma oldu bana bende istiyorum be hayatım bak ramazan evim deyip kimseyi çağıramıyorum dedi.bende bak bunları görüyosun daha ne o zaman hayatım dedim yok hesaplıyorum olmuyo kiralar çok falan dedi ver hadi var mı 3000 euro falan (burda yıllık ve euro üzerinden kiralar) yok ama bulurum daha kötü evde otururum yeter ki bu yola bi düşelim be hayatım yeter ki biz ayrı eve çıkacağız diyelim bi bakalım neler olacak rabbim yardım eder dedim oturdu kara kara düşündü çok üstelemedim daha fazla ama oluyo galiba dün onu hissettim.
Ben meraklı değilim böle kalabalık yaşamaya dedi.
Benden rica etti nolur suratını asma lütfen diye. Bende tamam dedim inş.
Kızlar şimdi surat yapmadan aşkım nolur yeter demeye devam edeceğim biraz daha ondan sonra olacak inş. Belki kiraya çıkınca çok maddi sıkıntı yaşayacağım belki bütün alışkanlıklarım bitecek farklı yaşamam gerekcek ama inş. Huzurlu olacağım.

hepinize günaydın canlarım

banuşum ve vefam erkek çocukları özellikle daha yaramaz oluyor sanırım benimde 1 yaşında yeğenim oturduğu yerde durmuyor yürümeyede başladı mutfakta ne kadar çekmece varsa boşaltıyor tabağı çanağı yere... ama o kadar tatlı bişey kiiiiii yemek geliyor onu içimden...

ahkeşkemmmm senin adına çok sevindim nazın yazdıklarını okudum çok güzel kelimeler seçerek anlatmış kocasına sanırım sende de bu plan yararlı olacak gibi inşşallahhh sabırla güzelce işle kocanın içine evet sıkıntı çekeceksin ama huzurun olacak en azından yaptığın herşey içine sinecek yediğin içtiğin yattığın kalktığın herşey.... hayali bile çok güzelmiş birden düşününce

sevindim canım güzel bir konuşma olmuş bencede sen güleryüzlü davran zamanla işle bak oda herşeyin farkında ama cesaret edemiyo alışkanlıklarından vazgeçmek yeni bi düzen kurmak kolay değil sen iyi demişsin azla yetineceğini bilmesi herşeyin iyisi olması gerekmediğini anlaması lazım onunda inan canım inatlaşmayla terslikle olmuyo bu işler ben bunu çok iyi anladım

demi hayal etmek bile insana heyecan mutluluk veriyo yaşamak nasıldır acaba?gerçi kendimide çok kaptırmak istemiyorum.
Ben eşime bişey demiyorum ki artık canım o anlıyo dün gelir misin konuşalım bi dedim ne olacak hayatım böle dedim ney dedi sorunlarımız dedim bizim senle ayrı evden başka sorunumuz yokki dedi başladı kendi anlatmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…