"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

Efsuncum hoşgeldin ne yaptın nasıl geçti iş görüşmesi

HOŞBULDUK CANIM
iş görüşmesi güzeldi pazartesi başlıyorum 1.5 ay deneme sürem olacak
ama akşam iftarda oldugumuz için eşimle konuşamadık bu akşam konuşcam
gerçi gitme demeyecek çünkü bunaldığımın farkında
ama benim eski patron malı varya napmış biliyomusun canım
adam referans için aramış benden önce yalana gerek yok o benim yetiştirdiğim elemandı deyip verdiği az maaşı söylemiş herşeyine kefilim demiş
bende yüksek söyleyecektim iş görüşmesinde fazla maaş istemek için gitmeden patrona arayıp söylim yüksek söyledim abi haberin olsun sende öle söyle diye
bana demezmi ben net maaşını dedim diye cinlerim tepeme çıktı
dolayısıyla bende aynısını demek zorunda kaldım

vermez mi birden içimde çicekler açtı senin için düşününce inşallah herşey gönlünce güzel olsun ahkeşkem inşşallah en kısa zamanda o mutluluğu tattırsın Rabbim sana... anlıyorsa artık çözüm üretsin bi zahmet canım durumu benim kadar kötü değil ayrılmak için kiiii eviniz toplama kampı gibi nerdeyse

evet bakalım sırada güler yüzlü olmak var. artık gece yatınca hayatım ne olacak böle diye söyleyeceğim. yumuşak ve çok çaresizlik içinde olduğumu hissettirerek.inş. rabbim yardımcım olurda kurtulurum şundan allahım utandırmasın ama eşim keşke demekten korkuyo maddi bunalıma girmekten korkuyo. dün bunu hissettim. bide dediğin gibi kolay değil biranda

:26:sizce ne olacak?

canım bence bu iş zamanla olacak çünkü eşinde farkında bazı şeylerin oda olmadığını görüyo bak ne demiş kendi evim diye misafir davet edemiyorum,siz kenara para atmaya bakın canım bazı şeylerden kısın arttırın biraz birikmişiniz olursa kiraya çıkmanız daha kolay olur birinizin maaşı kiraya gitse birinizinkinide ev masraflarına harcarsınız belki şuanki durumundan iyi olmaz ama huzurun olur ,kv maaşı varmış oda adımlarını daha dikkatlı atsın tutumlu olsun o anasına çok düşkün kızını ben asıl o zaman merak ediyorum maddi açıdanda annesinin yanında olurmu acaba

allah ne deyim efsun hiç gülesim yoktu toplama kampı haa

allah ne deyim efsun hiç gülesim yoktu toplama kampı haa

seni güldürdümse ne mutlu bana
yaniiii kv var bekar görümce var evli görümce var çoluğu çocuğu var bide iç güveysi gibi damat var daha ne olsun işte toplama kampı da bu

Son düzenleme:

efsunum hayırlı olsun canım en azından işe gidersin bu kadar bunalmazsın ben kv burdayken eğer çalışmasaydım çoktan bakırköydeyim yani

inşallah banucum inşallah. evet benim kredi kartlarına falan borçlarım var önce onları kapatacığım şimdi. zorlu bi süreç beni bekliyo yani.
bu arada görümce kvye ii para veriri canım eve falan hiç eli boş gelmez nie bu kadar sevgi sandın o yüzden kv büyük görümceyi pek sever. hergün der ablan şunu almış bunu almış ayyy sinir oluyorum

seni güldürsümse ne mutlu bana
yaniiii kv var bekar görümce var evli görümce var çoluğu çocuğu var bide iç güveysi gibi damat var daha ne olsun işte toplama kampı da bu

benim en sinir olduğum ne biliyomusun efsunum o damatları olacak adam ne yüzsüz bişey ya adamda en ufak bir incelik yok her akşam orda benim eşim bu konularda gerçekten çok anlayışlıdır annemlere bile sık sık gitmez 3 tane kardeşin var evde erkek yok benden rahatsız olurlar der kapıdan annemle konuşur kardeşlerime slm verir gider beni almaya gelir insanda biraz düşünce olur ya

efsunum senin adına çoook sevindim boşver maaşını az çok bak gör çok daha ii olacak hayırlı olur inş. çalışmak gibisi yok biliyosun bak önceden çalışıyodun ortadaki farkı sen bul artık.
ayyy arkadaşım sevindim valla yaa hayırlı olsun hadi bakalım daha ii yerlerde çalışırsında inş

efsunum senin adına çoook sevindim boşver maaşını az çok bak gör çok daha ii olacak hayırlı olur inş. çalışmak gibisi yok biliyosun bak önceden çalışıyodun ortadaki farkı sen bul artık.
ayyy arkadaşım sevindim valla yaa hayırlı olsun hadi bakalım daha ii yerlerde çalışırsında inş

efsunum hayırlı olsun canım en azından işe gidersin bu kadar bunalmazsın ben kv burdayken eğer çalışmasaydım çoktan bakırköydeyim yani

evet işte bunalmicam en azından evden uzaklaşınca sanırım inşşallah
bende bakırköye gitmemek için uğraşıyorum dün gece sahurda boşu boşuna oturdum ağladım durduk yere

kendini en ii kendin bilirsin işte canım ona göre hallet işlerini kur inşşallahhh Allahın izniyle yuvanı
eve hep dolu dolu geliyomuş sevmez mi kv den tabi sever

aynen yaaaaa bencede yüzsüz canım... eşinin yaptığı gibi olmalı düşünmeli bu evde gelin var diye insanlarımız çok cahil bu konularda malesef

evet canım önce o borçları kapat sonra para biriktirmeye başlayın herşey zamanla yoluna girecek inş.

iyi bari görümce siz ayrı eve çıktından sonrada yardım eder annesine inanırmısın canım benim annem 900 tl maaşla hem evi geçindiriyor hemde 3 tane çocuk okutuyor senin kv biraz sıktından sonra geçinir bence

adamda varya kendi ailesi arayıp sormaz hiç ramazan geldi geleli daha hiç gitmediler onlara galiba yada 1 kere ayda bir torunlarını görüyolar. görümcem olacak da ayy bugün işim var bneim gidemem der eşide benimde halim yok zaten sonra gideriz der tamam ne iş anlamıyorum ben valaa. neyse yaa konuştukça sinirleniyorummmmmmmmmm

canlarım ben eve gidiyorum savaş alanını toparlamam lazım gelince görüşürüz öpüldünüz

Son düzenleme:

maaşım az diye üzülmüyorum afedersiniz özür dilerim ama o şerefsiz eski patronuma kızıyorum ama neden öle yaptığını da biliyorum ben onun...
evden kurtulcam en azından canım maddi olarakda ii gelecek az çok da hala patrona kızgınlığım geçmedi

2 gün önceki selde arabasıyla suyun ortasında kalmış... eeee Rabbim ettiklerini bi yerden çıkaracak demi

valla canım bu konuya nokta koyacak tek insan var oda eşin şahsen benim görümcemle eşi bu kadar sık bizde olsunlar eşim tepkisini koyar kardeşine uygun bir dille söyler bunu belki kendi rahatı için yapmaz ama beni kıskandığı için yapar

ayyy efsunum senin adına çok sevindim canım benim inş hayırlı olur,çalışmak gerçekten çok güzel,hem insan sosyal oluyo hem daha rahat harcaman oluyo bide senin evde yaşlılar var kaç kaç kızım:)))

Ahkeşkem allahım sanada şu mübarek günde inş dularımızı kabul ederde ayrı bir ev verir,valla naz çok güzel özetlemiş kocanın suyuna git sevecenlikle iste direterek değil bak gör zaten oda bu fikre alışkın sadece sabır gerekli canım,

banuş git bakalım ev ne halde kuzum,ama biz çocuklara sabır göstermeliyiz onlar bizle zaman geçiremedikleri için intikam alıyorlar valla ya:))

hoşgeldin toprişimmmmmmm
evet çalışmak güzeldi zaten 3 aydır oturuyorum boşboş bebişde gelmedi....
kaçıyorum canım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…