- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.801
slm kızlar nasılsınız
onu böle çarsizlikte görmek beni çok üzüyo aslında banu ben ona bişeyler yap artık sen hiçbişey yapmıyosun ama anlıyorum diyorsun ama bişey yapmıyosun yapamıyosun dedim ve o an onu sana anlatamam çok zoruna gitti biliyorum üzüldüm ona böle yapamıyosun demek üzdü beni.
Ama güzel bi konuşma oldu bana bende istiyorum be hayatım bak ramazan evim deyip kimseyi çağıramıyorum dedi.bende bak bunları görüyosun daha ne o zaman hayatım dedim yok hesaplıyorum olmuyo kiralar çok falan dedi ver hadi var mı 3000 euro falan (burda yıllık ve euro üzerinden kiralar) yok ama bulurum daha kötü evde otururum yeter ki bu yola bi düşelim be hayatım yeter ki biz ayrı eve çıkacağız diyelim bi bakalım neler olacak rabbim yardım eder dedim oturdu kara kara düşündü çok üstelemedim daha fazla ama oluyo galiba dün onu hissettim.
Ben meraklı değilim böle kalabalık yaşamaya dedi.
Benden rica etti nolur suratını asma lütfen diye. Bende tamam dedim inş.
Kızlar şimdi surat yapmadan aşkım nolur yeter demeye devam edeceğim biraz daha ondan sonra olacak inş. Belki kiraya çıkınca çok maddi sıkıntı yaşayacağım belki bütün alışkanlıklarım bitecek farklı yaşamam gerekcek ama inş. Huzurlu olacağım.
kızlar nerdesiniz yaaaaa
ahkeşke,ne güzel konuşmuşsunuz..heyecana kapıldım..sen içini ferah tut,bu konuşma iyi oldu bak,yavaştan girin bu yola..ikiniz de çalışıyosunuz,bi şekilde geçinirsiniz,allah yardımcı da olur hem.çünkü kurduğunuz yuvanın huzuru için çıkıyosunuz bu yola.hiç korkma geçinemeyiz filan diye..siz kararınızı verin,gerisi gelir inşallah..
Hadi hayırlısı
Bu arada surat asma ona,özellikle yalnızken,sıkınıtını "üzülerek" belli et,ki bu yalan da değil..çemkirme yani adamaO senin yanında bak!!! Oh ne güzel..umut ne güzel şey!! Gerçek olacak hayalleriniz yakında çokkk yakında inşallah...inşallah!!
canım yaa çok yoğun bugün bide kk bakımdaydı giremedim. Vay üç kağuıtçı adam heryer herkes sahtekar olmuş bee eee şimdi ne yapacaksınız
eylül yaa beni çok duygulandırdın ne bileyim senin yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu biden başka birininde benim için böle sevinmesi ve bunu gerçekten en içtenlikle sölemesi sanalda dahi bunu hissettirmesi çok güzel bişey. Kızlar yaa bu arkadaşlıklarımız hiç bitmesin birgün biryerde buluşalım hatta kim kimin olduğu şehre giderse onu arasın ben eğer gidersem arayacağım söz
bende giremedim 2 saat falan neden açılmıyo deyip duruyodum kendi kendime,
ne yapalım ahkeşke çekicez mecbur krediyi zaten 2 aya teslim edecek bitecek ev ha 2 ay önce ha 2 ay sonra farketmiyor doğalgazada yapacak bişeyimiz yok daire sahiblerinin çoğu doğalgaz istemiş bizde uyucaz artık ama şunu anladım ne vaatlerle satıyorlar ama dediklerinin 3 te birini ancak becerebiliyorlar
ne güzel olur demi buluşmamız ben tokata gelebilecek herkesi beklerim gitsem gitsemdem ancak samsuna gidebilirim efsunumla tanışırım ama belki gidebilirsem
aynen öle canım neler diyolar ama hiç aslı yok insanda biraz allah korkusu olsa bunu yapamaz. Neyse bitanem dediğin gibi her halükarda çekilecek bu rabbim ödeme kolaylığı nasip etsin biran önce ödersiniz inş. Zaman çabuk geçer inş.
amin canım inş allahtan işimize gücümüze sağlığımıza bişey olmadığı sürece öderiz rabbim bize sağlık versin başka bişey istemiyorum ben.
Menüde ne var bu akşam ahkeşkem bende ne pişirsem diyorum yine
benim eşimin arkadaşı var tayinleri tokata çıktı yeni bi yerleşsinler falan gelmeyi düşünüyoruz oralara mutlaka görüşelim o zaman inş.
aaaa çok sevindim inş gelirseniz görüşürüz canım buralara kadar gelecekseninde görüşmeden gitmek olurmu,
tokatın ilçesinemi çıktı tayinleri yoksa merkezemi
valla hiç bilmiyorum canım bakalım bizim hanık sultanlar neye karar verdiler. Galiba bugün büyük görümceler yok emin değilim kv sine gideceklerdi bizim enişte bey giderse tabi. Onlar yoksa evde bi yemek hazırlığı yoktur. Gidince karar veririm artık duruma göre yanieşimde yok bugün işi yoğunmuş akşam protokol iftarları var.
Anlayacağın bende yemek konusunda iş yok ama sana fikir vereyim.
En sson ne yediniz ki sorması ayıp
galiba merkez canım.tam bilmiyorum bende. Sen neresindeydin
hala karısını götürmeyi düşünmüyomu bu adam
dün akşam domates çorbası,börek ve güveçte kıymalı türlü vardı
ben erbaa ilçesindeyim canım merkez bize 1 saat uzaklıkta
yooo bayrama inşşşş... Bırak götürmeyi kendi kalacak yakında...
Canım güveç varsa dünden kalan yanına bol salçalı bi makarna sonra buz gibi ayran bide salata yap
tamam tamam hatırladım sen meşhur yaprak memleketindeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?