"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ahkeşke,ne güzel konuşmuşsunuz..heyecana kapıldım..sen içini ferah tut,bu konuşma iyi oldu bak,yavaştan girin bu yola..ikiniz de çalışıyosunuz,bi şekilde geçinirsiniz,Allah yardımcı da olur hem.çünkü kurduğunuz yuvanın huzuru için çıkıyosunuz bu yola.hiç korkma geçinemeyiz filan diye..siz kararınızı verin,gerisi gelir inşallah..
hadi hayırlısı
bu arada surat asma ona,özellikle yalnızken,sıkınıtını "üzülerek" belli et,ki bu yalan da değil..çemkirme yani adama o senin yanında bak!!! oh ne güzel..umut ne güzel şey!! gerçek olacak hayalleriniz yakında çokkk yakında inşallah...inşallah!!

ben geldimmmmm kızlar eşimin morali bozuktu baya müteahhit yüzünden adam ne kadar üçkağıtçı çıktı ya evi alırken demiştiki kalorifer sistemi olacak paranın tamamını anahtar tesliminde çekeceksiniz geçende eşimi aramış kalorifer değil doğalgaz yapılacak 3,000 tl fark vereceksiniz çimstone 600 tl fark ödücez bu sabahta sekreteri aramış eşimi doğalgaz parasını hemen vermenız lazım,eşimde müteahhiti aramış krediyi şimdi çekeceksiniz doğalgaz masraflarınıda hemen vermeniz gerek demiş eşimde biz anahtar teslimi diye anlaşmıştık ben kredi falan çekmiyorum ne zaman teslim edersen o zaman alırsın paranı demiş müteahhitte herkes çekiyor sende çekeceksin mecbur toplu kredi bu demiş öğlen baya atıp tuttu zor sakinleştirdim satıcam bu evi deyip duruyordu neyseki vazgeçirdim o fikrinden ama bu adam gerçekten çok yalancı çıktı aldığımız projeden 10 m2 küçük çıktı ev bize gösterdiği projeye ruhsat alamamış yeni proje çizmiş ve bizi bilgilendirmedi bile biz ev ortaya çıktıktan sonra anladık eşim tlf ağzına geleni söylemiş sen bizim hakkımızı yedin yalan konuştun bizi memnun edemedin allaha havale ediyorum seni demiş,bu devirde herkes yalancı dolandırıcı olmuş çıkmış ya

eylül yaa beni çok duygulandırdın ne bileyim senin yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu biden başka birininde benim için böle sevinmesi ve bunu gerçekten en içtenlikle sölemesi sanalda dahi bunu hissettirmesi çok güzel bişey. Kızlar yaa bu arkadaşlıklarımız hiç bitmesin birgün biryerde buluşalım hatta kim kimin olduğu şehre giderse onu arasın ben eğer gidersem arayacağım söz

canım yaa çok yoğun bugün bide kk bakımdaydı giremedim. Vay üç kağuıtçı adam heryer herkes sahtekar olmuş bee eee şimdi ne yapacaksınız

bende giremedim 2 saat falan neden açılmıyo deyip duruyodum kendi kendime,

ne yapalım ahkeşke çekicez mecbur krediyi zaten 2 aya teslim edecek bitecek ev ha 2 ay önce ha 2 ay sonra farketmiyor doğalgazada yapacak bişeyimiz yok daire sahiblerinin çoğu doğalgaz istemiş bizde uyucaz artık ama şunu anladım ne vaatlerle satıyorlar ama dediklerinin 3 te birini ancak becerebiliyorlar

ne güzel olur demi buluşmamız ben tokata gelebilecek herkesi beklerim gitsem gitsemdem ancak samsuna gidebilirim efsunumla tanışırım ama belki gidebilirsem

aynen öle canım neler diyolar ama hiç aslı yok insanda biraz allah korkusu olsa bunu yapamaz. Neyse bitanem dediğin gibi her halükarda çekilecek bu rabbim ödeme kolaylığı nasip etsin biran önce ödersiniz inş. Zaman çabuk geçer inş.

ne güzel olur demi buluşmamız ben tokata gelebilecek herkesi beklerim gitsem gitsemdem ancak samsuna gidebilirim efsunumla tanışırım ama belki gidebilirsem

benim eşimin arkadaşı var tayinleri tokata çıktı yeni bi yerleşsinler falan gelmeyi düşünüyoruz oralara mutlaka görüşelim o zaman inş.

amin canım inş allahtan işimize gücümüze sağlığımıza bişey olmadığı sürece öderiz rabbim bize sağlık versin başka bişey istemiyorum ben.

menüde ne var bu akşam ahkeşkem bende ne pişirsem diyorum yine

valla hiç bilmiyorum canım bakalım bizim hanık sultanlar neye karar verdiler. Galiba bugün büyük görümceler yok emin değilim kv sine gideceklerdi bizim enişte bey giderse tabi. Onlar yoksa evde bi yemek hazırlığı yoktur. Gidince karar veririm artık duruma göre yani eşimde yok bugün işi yoğunmuş akşam protokol iftarları var.
Anlayacağın bende yemek konusunda iş yok ama sana fikir vereyim.
En sson ne yediniz ki sorması ayıp

benim eşimin arkadaşı var tayinleri tokata çıktı yeni bi yerleşsinler falan gelmeyi düşünüyoruz oralara mutlaka görüşelim o zaman inş.

aaaa çok sevindim inş gelirseniz görüşürüz canım buralara kadar gelecekseninde görüşmeden gitmek olurmu,

tokatın ilçesinemi çıktı tayinleri yoksa merkezemi

hala karısını götürmeyi düşünmüyomu bu adam
dün akşam domates çorbası,börek ve güveçte kıymalı türlü vardı

hala karısını götürmeyi düşünmüyomu bu adam
dün akşam domates çorbası,börek ve güveçte kıymalı türlü vardı

yooo bayrama inşşşş... Bırak götürmeyi kendi kalacak yakında...
Canım güveç varsa dünden kalan yanına bol salçalı bi makarna sonra buz gibi ayran bide salata yap

yooo bayrama inşşşş... Bırak götürmeyi kendi kalacak yakında...
Canım güveç varsa dünden kalan yanına bol salçalı bi makarna sonra buz gibi ayran bide salata yap

neyseki 1 hafta kaldı bayrama yakında giderler gitseler ne olacak yine hergün ordalar ama neyse,

güveç kalmadı canım kalanını gece yedik,domates çorbam var dolapta mantımda var mantıyı hazırlıyım yanınada taze fasulye yapayım aklıma bunlar geliyor şuan

tamam tamam hatırladım sen meşhur yaprak memleketindeydin

aynen öyle canım meşhur yaprak memleketi kız inanırmısın yaprak memleketindeyim ama bu sene aldığım yaprak çok kötü çıktı ya tuzlu sert annemin bir komşusu var kadının yaprak bağı varmış ondan almayı düşünüyorum bakalım o nasıl çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…