- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.821
neyseki 1 hafta kaldı bayrama yakında giderler gitseler ne olacak yine hergün ordalar ama neyse,
güveç kalmadı canım kalanını gece yedik,domates çorbam var dolapta mantımda var mantıyı hazırlıyım yanınada taze fasulye yapayım aklıma bunlar geliyor şuan
aynen öyle canım meşhur yaprak memleketi kız inanırmısın yaprak memleketindeyim ama bu sene aldığım yaprak çok kötü çıktı ya tuzlu sert annemin bir komşusu var kadının yaprak bağı varmış ondan almayı düşünüyorum bakalım o nasıl çıkacak
valla gayet ii canım. Ayy akşam olsada yesek
aynen öyle canım meşhur yaprak memleketi kız inanırmısın yaprak memleketindeyim ama bu sene aldığım yaprak çok kötü çıktı ya tuzlu sert annemin bir komşusu var kadının yaprak bağı varmış ondan almayı düşünüyorum bakalım o nasıl çıkacak
valla gayet ii canım. Ayy akşam olsada yesek
ayy evet iki gündür çok zorlanıyorum allahın gücüne gitmesinn ama valla o kadar oruç tuttum bu iki günki kadar ne acıktım nede halsizlik çektim birazda rahatsızım onunda etkisi var sanırım.
vallahi rabbim affetsin ben bu yıl zorlandım baya. Aslında çokda maneviyatlı geçmedi.boş oldu bu ramazan.neyse artık rabbim oruçlaruımızı kabul eder inş.
eylül yaa beni çok duygulandırdın ne bileyim senin yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu biden başka birininde benim için böle sevinmesi ve bunu gerçekten en içtenlikle sölemesi sanalda dahi bunu hissettirmesi çok güzel bişey. Kızlar yaa bu arkadaşlıklarımız hiç bitmesin birgün biryerde buluşalım hatta kim kimin olduğu şehre giderse onu arasın ben eğer gidersem arayacağım söz
günaydınnn canlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonlarınız bakayım
günaydın canım sen nasılsın benim haftasonum yorucuydu baya evde kalıpta yorulmamak imkansız ama demi
günaydın canım iyiyim çok şükür valla her zaman ki gibi benimde yoğun ve yorucu bi hafta sonuydu. hafta sonları daha çok yoruluyorum valla bende. dershane ev iş falan derken bide oruç kötü oluyo hiç dinlenme yok.
ctesi kalk dersaneye git ordan görümcede iftr vardı eşimin teyzesi gil falan oraya git orada yorul eve gel eşinle yaramazlık yap derken saat oldu 3 sahur yaptık falan oldu4.30 tay sabah kalk dersaneye git ders işlemek aç aç ayrı bi olay. sonra akşam bizde misafir vardı hazırlık yap eve git temizlik yemek falan..sonrada eeşimle dışarı çıktık gece 2 de eve geldik derken düşün beni banucum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?