"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

valla gayet ii canım. Ayy akşam olsada yesek

öle olur zaten asıl merkezinde bulamazsın iisini yaprak deyince aklıma kv ile yaprak muhabbetimiz geldi

öle olur zaten asıl merkezinde bulamazsın iisini yaprak deyince aklıma kv ile yaprak muhabbetimiz geldi

ayy evet iki gündür çok zorlanıyorum allahın gücüne gitmesinn ama valla o kadar oruç tuttum bu iki günki kadar ne acıktım nede halsizlik çektim birazda rahatsızım onunda etkisi var sanırım.

ayy evet iki gündür çok zorlanıyorum allahın gücüne gitmesinn ama valla o kadar oruç tuttum bu iki günki kadar ne acıktım nede halsizlik çektim birazda rahatsızım onunda etkisi var sanırım.

vallahi rabbim affetsin ben bu yıl zorlandım baya. Aslında çokda maneviyatlı geçmedi.boş oldu bu ramazan.neyse artık rabbim oruçlaruımızı kabul eder inş.

ahkeşkem ben çıkıyorum canım kendine iyi bak yarın görüşürüz iyi iftarlar hayırlı akşamlar canım

bugün yoğunluktan giremedim kızlar,,,ay içimde çok şey birikti pazratesi cvp bekliyorum hepinizden;

banuş bende çok kooperatif işinden tırsıyorum yada bitmemiş bi eve girmekten,sözleşmeniz yokmuydu,başımıza bi iş gelir diyorum ama biyandanda bitmemiş eve girmek daha ucuza gelir diyolar karar vermeedim ev bakıyoruz ya tabi bütcemize göre

bu arada geçen 4 paket yaprak sarma yaptım buzdolabına pişirmeden koydum gelen misafirlere hazırca çıkartıcam ohhh misss gibi valla
banuş ben çok küçükken erbaaya geldim biliyomusun ama türbe avardı orda ismini hatırlamıyorum adak kurbanı kesmişti ailem

ahkeşklem kuzum benim bigün bende çok isterim buluşmayı eylüş sen banuş efsun ne güzel olur dimi ya,eşinle hafta sonu güzel geçin bak allahım gönlüne gör verecek emin ol tatlım

eveeettt ben kaçar kocişle yemeğe gidicem yeni aldığım elbisemi giyeceğim,eşim daha görmedi eminim bayılacak:)))

vallahi rabbim affetsin ben bu yıl zorlandım baya. Aslında çokda maneviyatlı geçmedi.boş oldu bu ramazan.neyse artık rabbim oruçlaruımızı kabul eder inş.

ahkeşkem bende çok zorlanıyorum ya inan tansiyonum naf oluyo beynim zonkluyo allahım kabul etsin ama şunu farkettim yiyip yatınca sahura kalkmadan tutunca daha iyiyim ve yemek sonrası 1bardak süt ii geliyo bana

artıkk çok acıktımmm gecede misafirlerin tatlısını yapıcam:)bugece oğluş yok eşimle başbaşayızzz:))))

ahkeşkem...samimiyetimin sana geçmesine inan çok sevindim..sanal ortam da olsa burda öyle güzel bağ kurdukki,içimizi dışımızı öğrendik,olduğu kadarıyla :)
ve ben inanki burda bazen kendimi yiyorum,hani benim elimde olsa tüm sorunlarını yok edecem..hepimizin türlü türlü sıkıntıları oluyo,ufak ya da büyük ama inanın ki,iyi olmanızı çok isterim..sizi tanıyo gibi hissediyorum çünkü..

hepiniz de çok iyi insanlar,mükemmel kadınlarsınız
gerçekte de arkadaş olmayı öyle isterdimki..buraya hanginizin yolu düşerse beklerim! ben de sizlerin bulunduğu şehirlere gelirsem haber veririm :) hatta ahkeşke ankarada buluşabiliriz seninle,bi gün belki nasip olur,neden olmasınki.....

inşallah herkesin haftasonu iyi geçiyodur..benimki çok şükür güzel geçiyo,eşimle biraradayım sürekli,o yüzden haftasonlarını seviyorum,bilirsiniz..sizler de iyisinizdir inşallaah..ahkeşkecim hele sen,hep gül eşine,ona öyle iyi davranki,sadece seninle bir hayat istesin ve hayallerinizi gerçekleştirmek için daha çok çabalasın...
iyi geceler güzeller......

valla kızlar benim hafta içim nasılsa hafta sonumda öleee sıkıcı genelde şuan olduğu gibi...
arkadaş eşiyle tartışmış eşimi aradı dışarı çıkalım diye benim iyilik meleğide arkadaşıyla gitti bi yerlere...
cuma akşamı da evde kimse yoktu güya kv arkadaşına iftara gitti ordandan gece kalmaya görümceme geçti ama benim canım kocam misafir davet etmiş iftara
yarında işe başlıyorum inşşallah bi aksilik olmazsa Allahın izniyle gündüzleri girebilir miyim bilmiyorum ama akşamları takip edecem yine sizi....
işleri yoluna sokunca gündezde girerim artık işyerinden inşşallahhh...
hepinizi çok seviyorum dostlarımmmmmmmmmmmm
inşşalllaaahhh yüzyüzede görüşmek nasip olur birgün...

günaydın canım sen nasılsın benim haftasonum yorucuydu baya evde kalıpta yorulmamak imkansız ama demi

günaydın canım iyiyim çok şükür valla her zaman ki gibi benimde yoğun ve yorucu bi hafta sonuydu. hafta sonları daha çok yoruluyorum valla bende. dershane ev iş falan derken bide oruç kötü oluyo hiç dinlenme yok.
ctesi kalk dersaneye git ordan görümcede iftr vardı eşimin teyzesi gil falan oraya git orada yorul eve gel eşinle yaramazlık yap derken saat oldu 3 sahur yaptık falan oldu4.30 tay sabah kalk dersaneye git ders işlemek aç aç ayrı bi olay. sonra akşam bizde misafir vardı hazırlık yap eve git temizlik yemek falan..sonrada eeşimle dışarı çıktık gece 2 de eve geldik derken düşün beni banucum yani

ne yaptın kızım sen bu kadar uykuyla ayaktamı kalınır bu akşam iftardan sonra hemen uyu bence,bende sahura kadar uyumadım ama pazar sabahı 11 de kalktım allahtan oğluş o saate kadar uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…