"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ne yaptın kızım sen bu kadar uykuyla ayaktamı kalınır bu akşam iftardan sonra hemen uyu bence,bende sahura kadar uyumadım ama pazar sabahı 11 de kalktım allahtan oğluş o saate kadar uyudu

valla banu yaaa ölüyorum uykusuzluktan. inş. uyuyabilirim akşam.eşim yokda zaten akşam iftar yemekleri var bende yer yatarım. die düşünüyorum tabi ama kısssmet. tabi ki.
toplama kampında fırsat bulursak

valla banu yaaa ölüyorum uykusuzluktan. inş. uyuyabilirim akşam.eşim yokda zaten akşam iftar yemekleri var bende yer yatarım. die düşünüyorum tabi ama kısssmet. tabi ki.
toplama kampında fırsat bulursak

aman boşver onları yemeğini ye geç odana kapat kapını yat zaten bu uykusuzlukla top patlasa uyanmazsın

aman boşver onları yemeğini ye geç odana kapat kapını yat zaten bu uykusuzlukla top patlasa uyanmazsın

valla duymam galiba. ayy banuu bi gör c. etsi bi yorulmuşuz unutmuşum bu tempoyu sabaha kadar eşime diyorum ki amaninnn bu ne yaa sabaha kadar duştan çıkamadık içerdekiler ne diyodur dedim sanki onlardan çok rahatsız oluyorum gibi yaptım ayy utanıyorum ben böle yaa falan die.hiç aslı yok onları mı takacağım ama eşime öle izlenim verdim işte. iyice oyuncu oldum yav

ne yapacaksın canım sana bunları onlar yaptırıyorlar,biraz anlayışlı olsalar sen ihtiyaçmı duyacaksın böyle şeylere ama çok iyi yapmışsın oyunculuğa devam.bu arada kız ben kv burdayken acayip utanırdım ya banyoya girdiğimde,ama benim kv utanmasanda utandırırdı yani ertesi sabah kahvaltı sofrasında iğrenç laflar söylerdi ay aklıma geldi sinirim bozuldu yine

kızlar günyadın,aranıza bi uykusuz olarakda ben geldim bakalım bugün bitermi((cmtsi misafir telaşına okadar yoruldumki dün dinlenmeme rağmen daha yorgunluğumu atamadım,vucudum yataktan kalkmak istemiyo resmen cebelleştim yaw:))buarada yemeklerden tam not aldım k.peder k.valide bayıldılar,haftasonu ee eşimde öve öve biteremedi beni ailesinin yanında.dünde doğru düzgün bi iş yapmadım oğluşla vakit geçirdik oyun oynadk beraber öglen uykusuna yattık kuzumla beraber

yok canım yaa benim kv bişey demez keşke dese bende eşime derim hemen annen böle dedi ayyy çok utandım ben ne olacak böle yaa die
ama takmam desede gerçekte ayıp zina değil ya kocamla yaramazlık yapıyorum sonuçta kardeşiiimmm kime neeeee

günaydın vefam bugün herkes yorgun anlaşıldıne güzel yemeği sorunsuz atlatmışsınız üstelikte tam not almışsın,benimki yemekler ne kadar güzel olsada asla beğendim güzel olmuş demez mutlaka bir bahane bulur.

kız işte bizimki sanki zina yapmış gibi davranır manyak ya dengesiz ne olacak kendi benim yatağımda nevresimimde yapmayı biliyor ama onun yüzünden nevresim değiştirmekten bıkmıştım artık

ayyy gıcık kadın ne olacak neyseki gittide kurtuldun canım. aslında gidişine kurban kesilirdi haa beladan kurtulduk die

günaydın canım valla biter mi bilmiyorum ama pek bitecek gibi değil. sabah o kadar zor kalktım ki şimdide başımı her yere koyuyorum. bide çay kahve olmayınca uykuda açılmıyo

günaydın canım valla biter mi bilmiyorum ama pek bitecek gibi değil. sabah o kadar zor kalktım ki şimdide başımı her yere koyuyorum. bide çay kahve olmayınca uykuda açılmıyo

aynen öle canım bak son 5gün ramazanda geldi geçiyor,,,allahım oruçlarımızı kabul etsin,az kaldı ahkeşkem:)bayrama ne giyeceksiniz nerelerdesiniz bakalım,

ben oğluşa 2 takım elbise aldım ama birinin pantolonu olmadı onu değiştircem,kendimede elbise aldım onu giyecem aslında hiç hecesim yok bu sene ailemin yanına gidemicem ya pufff(

canım valla bayram için aldığım özel bişey yok daha bir ay önce almıştım bir sürü bişey onları giyerim artık.
ailenin yanına nie gitmiyosun.

canım valla bayram için aldığım özel bişey yok daha bir ay önce almıştım bir sürü bişey onları giyerim artık.
ailenin yanına nie gitmiyosun.

vefam ben seni samsuna gideceksin diye biliyodum yanılıyomuyum yoksa

kızlar bayram iznin 4 gün....4gün içinde çocukla okadar yola git gel hem çok zor hemde zahmetli...kurbana gidicem inş canlar..bu bayramn malesef burdayım,bende özel bişey almadım ind elbise denk geldi epey oluyo alalı giymedim hiç onu giyeceğim

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
vefa84,
banumbny+,
AHKESKE

kızlar ne zaman girsem nezaman baksam hep sitede 1ziyaretçimiz var:))),,,arkadaşım sana sölüyorum konulara dışarda kalma gel çok beğendiysen sohbetimizi,biz yeri gelir ağlarız yeri gelir güleriz olduğumuz gibiyiz samimiyiz buyuuuuuuuuuuuuuuurrrrrr sende gel.

valla ağzına sağlık bu ziyaretçi iki haftadır bizlen arkadaşım aramıza katılsana zaten beraber olduk gibi sende konulara vakıf oldun artık. yoksa biz seni tanıyomuyuz acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…